Upravo to...naravno da nije kao kad si sam u stanu ali mogu reći da imam najbolje svekra i svekrvu koji postoje..savršeno se svi slažemo i prihvatili su moju kćer kao svoju...a to mi je bilo najbitnije
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Kiki pa ajde bar ti onda oni malo olaksaju
Kaze gin da uzmem onaj od maticnjaka ili metvice i da ne uzimam to olako kao; je bas ce mi caj pomoc.
I stvarno navecer kad popijem malo ovog od metvice smirim se i zaspem ko beba.
A ionako se budim piskit pa mi je svejedno.
I meni je dole bas jak pritisak na mjehur.
Jadne ove u trudnicama koje broje sitno nadaju se da ce porodaj sta prije a mi tu obrnuto
I meni je ponekad pritisak dolje i kao da me pika glavom nekak nezgodno pa jedva hodam.
A baš sve moramo imat te kontrakcije i neke tegobe. I baš to što kažeš Vmnina mi tu odbrojavamo dane do ulaska u 9 mjesec i trudimo se izdržat što duže. A tko zna možda na kraju prenesemo ko i puno trudnica na forumu trudnice koje broje sitno.
Kiki2906 tak je i kod mene. Druga svekrva je super iako se i ona prva dosta normalizirala. Friško nakon razvoda mrzila me, a sad mi šalje kolače i svježi sir koji sama pravi. A trebalo je samo 10 godina za to. I kod nas je sve super ispalo što se tiče djece. Cure se vole i svi se super slažemo. I jedva čekamo svi ovog malca.
Uf jedva čekam. Prije sam uvijek sama iščekivala, a sad ćemo imat cijelu ekipu. Ja bi već sad spremila torbu, ali ipak se suzdržavam da bar uđem u 36 tjedan. I robica za malog stoji pored vešmašine jer isto mislim da je još prerano za pranje i peglanje. Al idem sljedeći tjedan kupit grudnjake za dojenje i one jednokratne gaće da se bar malo razveselim. I već smišljam šta ću obuć poslije poroda da mi se ne vidi previše trbuh jer poslije drugog poroda skoro sam mlatnula jednog rođaka koji je komentiro da mi je trbuh ogroman ko da nisam ni rodila. A ne znam jel smijemo nosit steznik odmah poslije poroda?
Sortiraj odgovore
Najstariji