Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    06. Travanj 2015. 14:28

Vmnina i ja planiram probat masirat međicu ali tek kad uđem u 36 tjedan. I planiram pit čaj i vježbat da se beba okrene u pravilan položaj. Uglavnom vrlo sam nadobudna a vidjet ćemo šta će od planova biti. U prošlim trudnoćama nisam ništa od navedenoga radila. Nisam se ni brijala. A mislim da se neću ni sad više brijat jer ne vidim ništa i onda se sva izranjavam. A budu me obrijali u bolnici ko i svaki put.

Vmnina
    06. Travanj 2015. 15:30

Ajde vi bar znate sta vas ceka, ja sam nekako amater hahaha, strah od nepoznatog me drzi iako kaze seka da je njoj bilo lakse prvi put kad nije znala jos u sta se upusta.
    Huuuh, tako cu i ja pocet s cajem i masiranjem. Pakiranje torbe i pranje/peglanje odjece za bebolinu.
    Kako je brzo proslo! Kad bi prije vidila da tu pricaju o tim temama samo bih prosisala, kao, imam ja do tog. 
    Sta se tice brijanja, dobro sta su se cesce pregledi sada pa se tim povodom potrudim bas.
    Jos uvijek mi dobro ide (ponosna), al' da, nema potrebe da se sad i s tim mucis, lezi, miruj, budu oni to rjesili

crvenokosa
    07. Travanj 2015. 09:11

Vmnina

Ajde vi bar znate sta vas ceka, ja sam nekako amater hahaha, strah od nepoznatog me drzi iako kaze seka da je njoj bilo lakse prvi put kad nije znala jos u sta se upusta.

Lakše je prvi puta kad neznaš šta te čeka 

Marlameri
    06. Travanj 2015. 20:13

Ima tvoja seka pravo. I meni je prvi put bilo najlakše kad pojma nisam imala o ničemu. Imala sam 22 godine, još na faksu, u to vrijeme internet još nije bio popularan a niti sam čitala knjige o trudnoći. Samo me bilo strah rezanja koje na kraju nisam ni osjetila. A do ove trudnoće nisam ni čula za masiranje međice.   Živjelo neznanje!!!!

Dare12
    06. Travanj 2015. 20:59

A mene je neku vecer bolilo ajme ledja i taj osjecaj tvrdog stomaka s kontrakcijama...bice su to te bh kontrakcije...ne znam jer se nakon dana lezanja smirilo... u prvoj trudnoci to nisam imala, kad me u 36tt uvatilo, uvatili su me pravi trudovi i to tako kako si ti opisala...bol u jajnicima koja se posli pocela sirit na ledja ali je meni otisla i plodna pa san znala da je to to. Nije me strah nicega, nego samo da opet ne rodim ranije...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Dare12
    07. Travanj 2015. 21:55

Mi od danas moramo usporit tempo i mirovat radi laznjaka i radi skracenog grlica... ako mi se ponovi bol i kontrakcije kao neki dan, popit Normabel i u slucaju da kroz uru-dvi ne prodje, reka mi je da dodjem u bolnicu...sad stvarno triba samo izdrzat 5 tjedana...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    08. Travanj 2015. 07:50

Dare12 znam kako ti je. Ja sam već bila u bolnici i ne bih opet. Iako sam tamo mirovala jer ni nisam imala šta drugo radit. Ali ti imaš malog klinca pa bi ti to bilo puno teže. I ako možeš miruj. Ja osjetim kad pretjeram sa kretanjem jer me odmah boli pa onda poslije toga ležim. Iako kod mene svi mi govore miruj ali treba još ovo, pa ono, pa skuhat ručak i tako. I onda ispadne da baš i ne mirujem. A stalno se tješim još malo, bar još 3 tjedna da uđem u 36 tjedan. Ja sljedeći tjedan idem na pregled pa ću vidjeti jesam se dalje otvarala zbog ovih bolova koje sam imala par dana. Još nam je malo preostalo pa se nadam da će sve bit u redu do kraja.

crvenokosa
    08. Travanj 2015. 09:01

Znam kako vam je, meni čim malo više hodam ili nešto radim odmah me počme bolit i stvrdne mi se trbuh. Još me i prehlada uhvatila .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI