36+2 beba 3300 ali cijelodnevne kontrakcije i dva prst otvorena. Ima li tko iskustva s slicnom situacijom? Mogu li očekivati skori porod?
36+2 beba 3300 ali cijelodnevne kontrakcije i dva prst otvorena. Ima li tko iskustva s slicnom situacijom? Mogu li očekivati skori porod?
ja sam bez ikakve slicnosti prvo rodila 36+2....bila zatvorena skroz i samo kad sam usla u 36tt otisla plodna voda i trudovi....ti se bar mozes pripremit, iako ti to nista ne znaci...a mene je nespremnu uhvatilo... zato me sad panika kad sam neku vecer osjetila te kontrakcije jer ih u prvoj trudnoci nisam imala....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Da istina. Ja ih vec dugo imam, ali lagano postaju neizdrzive :) strah me da necu prave trudove prepoznati od njih
Dare 12 a jel imaš bh kontrakcije? Jer mene evo počelo bolit ko trudovi- kao menstrualni bolovi i bolovi u leđima i traju mi već nekih sat vremena u nepravilnim razmacima. Nisu BH kontrakcije jer od njih me boli trbuh i bude mi tvrd. A sad me baš boli ko trudovi u leđima i kao jajnici. A tek sam 32 tjedna, znači prerano je za prave trudove. Danas smo hodali po gostima i nisam puno hodala već samo sjedila pa ne znam da li je to moglo utjecati? Grozno mi je to što mi je ovo već treća trudnoća a ja ništa nisam sigurna kao da je prva. Znam kako bole trudovi i tako me i boli, ali nekako se nadam da ipak nisu trudovi i ako jesu da će se smiriti. Koliko se sjećam u drugoj trudnoći mi se to znalo događati ali tek pred kraj- znači 2 tjedna prije poroda sam počela imati trudove povremeno pa bi se smirili. Sad me samo muči što je ovo jako prerano za trudove. Jel imala koja od vas ovakvo iskustvo?
Dare 12 a jel imaš bh kontrakcije? Jer mene evo počelo bolit ko trudovi- kao menstrualni bolovi i bolovi u leđima i traju mi već nekih sat vremena u nepravilnim razmacima. Nisu BH kontrakcije jer od njih me boli trbuh i bude mi tvrd. A sad me baš boli ko trudovi u leđima i kao jajnici. A tek sam 32 tjedna, znači prerano je za prave trudove. Danas smo hodali po gostima i nisam puno hodala već samo sjedila pa ne znam da li je to moglo utjecati? Grozno mi je to što mi je ovo već treća trudnoća a ja ništa nisam sigurna kao da je prva. Znam kako bole trudovi i tako me i boli, ali nekako se nadam da ipak nisu trudovi i ako jesu da će se smiriti. Koliko se sjećam u drugoj trudnoći mi se to znalo događati ali tek pred kraj- znači 2 tjedna prije poroda sam počela imati trudove povremeno pa bi se smirili. Sad me samo muči što je ovo jako prerano za trudove. Jel imala koja od vas ovakvo iskustvo?
Ja imam BH kontrakcije, nemam tako kao što si ti opisala. MOžda od previše hodanaj i sjedenja.
Kako ti je danas?

Crvenokosa danas mi je dobro. Jučer sam otišla spavati i trajalo je još neko vrijeme i prestalo. Ali baš sam se uplašila jer me bolilo baš kao trudovi. Možda je to i normalno da se tijelo počinje pripremat za porod samo mi se čini ipak prerano. Obje curke sam rodila u terminu- jednu 9 dana prije a drugu 4 dana ali tad sam pila tablete prepare i partusisten, a sad ne pijem ništa pa se bojim da ne bi krenulo ranije. Uglavnom bitno je da je sad dobro i ništa me ne boli. Ali stvarno kao da sam prvi put trudna jer stalno me nešto novo iznenadi.
Crvenokosa danas mi je dobro. Jučer sam otišla spavati i trajalo je još neko vrijeme i prestalo. Ali baš sam se uplašila jer me bolilo baš kao trudovi. Možda je to i normalno da se tijelo počinje pripremat za porod samo mi se čini ipak prerano. Obje curke sam rodila u terminu- jednu 9 dana prije a drugu 4 dana ali tad sam pila tablete prepare i partusisten, a sad ne pijem ništa pa se bojim da ne bi krenulo ranije. Uglavnom bitno je da je sad dobro i ništa me ne boli. Ali stvarno kao da sam prvi put trudna jer stalno me nešto novo iznenadi.
Bitno da se smirilo. i meni je ova trudnoća drugačija od prve. Bit će lakše kad uđemo u 9 mjesec.

Marlameri joj ti polu trudovi neznam ni kako da ih nazovem vise!
Meni je moja gin preporucila strogo mirovanje i jastuk ispod guze drzat dok lezim.
Pijem ovaj magnezij iako meni to ne igra neku ulogu, al uglavnom treba se primirit do ulaska u 9.mjesec.
Saaamo jako!
Jel neka od vas pocela s masiranjem medice?
Mene to brine, bas citam ovdje upute, izgleda jako nezgodno
Jel neka od vas pocela s masiranjem medice?
Mene to brine, bas citam ovdje upute, izgleda jako nezgodno
Ja nisam, nisam ni razmišljala o tome.
Ja ću samo probat sa onim čajem kad uđem u 35 tjedan.

Poludit ću, opet me počelo bolit ko jučer samo manje me boli u leđima. A očito ću se opet morat malo smirit. Jer u zadnje vrijeme mi je bilo ok i nisam imala neke bolove pa sam opet počela manje ležat i mirovat. Samo da još prođe ovaj 8 mjesec i da konačno dođe taj 9 pa ću mirnije disat. Još 3 tjedna. I živcira me to što ne znam šta je normalno a šta nije u trudnoći.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji