Mi od danas moramo usporit tempo i mirovat radi laznjaka i radi skracenog grlica... ako mi se ponovi bol i kontrakcije kao neki dan, popit Normabel i u slucaju da kroz uru-dvi ne prodje, reka mi je da dodjem u bolnicu...sad stvarno triba samo izdrzat 5 tjedana...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare12 znam kako ti je. Ja sam već bila u bolnici i ne bih opet. Iako sam tamo mirovala jer ni nisam imala šta drugo radit. Ali ti imaš malog klinca pa bi ti to bilo puno teže. I ako možeš miruj. Ja osjetim kad pretjeram sa kretanjem jer me odmah boli pa onda poslije toga ležim. Iako kod mene svi mi govore miruj ali treba još ovo, pa ono, pa skuhat ručak i tako. I onda ispadne da baš i ne mirujem. A stalno se tješim još malo, bar još 3 tjedna da uđem u 36 tjedan. Ja sljedeći tjedan idem na pregled pa ću vidjeti jesam se dalje otvarala zbog ovih bolova koje sam imala par dana. Još nam je malo preostalo pa se nadam da će sve bit u redu do kraja.
Znam kako vam je, meni čim malo više hodam ili nešto radim odmah me počme bolit i stvrdne mi se trbuh. Još me i prehlada uhvatila .
A jebemu... mene isto muče bh evo par dana... A isto kak kažeš Marlameri, treba skuhati pa ovo pa ono, joj da odi ovo... A da ne pričam kak mi je stalno u glavi kak ću vrt posaditi!.. to me najviše muči. A umorna sam stalno ne mogu ni spavat više kak treba...
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Sta je nama svima s tim kontrakcijama. Mene su jutros probudile, idem se okrenut a ono kamen umjesto trbuha Dare tako je i meni moja rekla da sibam u bolnicu ako se ne smire kroz par dana i da se tocim cajevima koji su prirodni normabel da nebi jos i njega gutala.
Bas me nervira
Crvenokosa ja sam bila prehlađena i kašljala jedno 3 tjedna i taj mi je period bio koma. Pila čajeve i sve moguće napitke ali ništa nije pomoglo dok nije prošlo samo od sebe.
Deverika ja ove godine neću sadit vrt ali planiram sadit cvijeće ali bojim se još već ću pričekat 36 tjedan pa da budem mirnija. A tome se veselim jer obožavam cvijeće pa sad dok još nemogu ništa radit samo razmišljam šta ću sve sadit.
A eto izgleda da sve imamo problema s tim kontrakcijama. Mene dva dana bolilo ko da imam trudove ali sad se smirilo. Još trebamo izgurat par tjedana pa mi onda više neće smetat ako počnu i trudovi. U ovoj trudnoći stalno strahujem da se ne porodim ranije jer ne pijem tablete kao u prve dvije.
Ja te kontrakcije imam samo kad se doma preforsiram kad kuću cjelu izokrenem al onda me navečer uhvate da mislim da se isti tren budem porodila..uz to još sva nateknem...živim sa svekrvom pa me hoće zadavit kad tolko puno radim doma...cure moje koja je to divna žena...stvarno mi je ko mama...a ne onaj prvi vrag od babe...mislim prva svekrva...
Moja vesnica mi sve pomogne pa mi juhice kuha a meni kaže samo ti lezi nemoj se forsirat opet budeš sva natekla...
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
čestitke svim novopečenim mamicama, a vama cure u finalu držim fige da sve prođe kako treba!!!
svim ostalim curama
Sortiraj odgovore
Najstariji