Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    30. Ožujak 2015. 11:28

Marlameri kaj se tiče platnenih pelena imaš tetrapelene i švedske pelene na stranici na fb Mali anđeo butik..sad jel su te dobre da beba radi nuždu u to neznam..

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

kiki2906
    30. Ožujak 2015. 11:31

I dosta su povoljne..ima s podstavom za čini mi se 50 kn...pogledaj možda ti budu koristile za to..

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

ribica11
    30. Ožujak 2015. 11:57

Marlameri i ja planiram platnene pelene, uzela sam samo par komada od više proizvođača pa kad se beba rodi isprobavat. a za početak ću tetra pelene po danu a po noći dok se ne uštosam jednokratne. tetra pelene od malog anđela sam uzela šarene i one su mi jako tanke, bijele sam uzela u Mulleru i one su mi debele i mekane druge nisam ni kupovala. zaštitne gaćice sam uzela rodine. i naručila sam iz eko- butika ovo 
    www.eko-butik.com/platnene_pelene/velicina-2-9kg/newborn-one
    i one prefold pelene 
    www.eko-butik.com/platnene_pelene/prefold/prefoldinfantwhite
    ove platnene za novorođenče sam naručila samo zato jer su na sniženju, a one "one size" mi izgledaju pre glomazno na tek rođenoj bebi

Dare12
    30. Ožujak 2015. 12:13

Zene, mene danas ubija ova juzina.....ja samo da izdrzim do 37 tt pa onda mogu sta ocu, sad cu malo cak usporit tempo iako je to nemoguce s ovim malim zvrkom. Ja sam za njega bila uzela eko pelene www.chibolo.com/platnene-pelene-chibolo/platnene-pelene-prodaja.html ovaj paket i par puta ih samo obukla jer mi je puno mokrija pa bi mi ih propiskija....al sad cim malo ugrije ga planiram stavit u njih i cak odvikavat od pelena, da ne moram imat dvoje u njima... 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Aleksandra2
    30. Ožujak 2015. 12:19

Ja sam se odlucila na platnene, al one nase, ne ove moderne. Pa cemo vidit kako ce sluzit. I na njuskalu sam narucila rodine zastitne gacice na drukere.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Vmnina
    30. Ožujak 2015. 12:31

Ja sam se upravo rasplakala jer zadnjih dana neprestano razmisljam o porodu i citam sad bas tu te price s poroda i razmisljam si, ne ne nebi ja to, ja bi to prespavala, bas mi se neda, nemogu ja to, nemam snage otvorit teglu s krastavcima ni malo bolje zatvorenu bocu, kljucanicu otkljucat koja je malo tvrđa, kako cu ja rodit
    Da znaam, mora beba van, mozeees ti to, kako su svi rodili i ti ces, bla bla...
    Al svejedno

Vmnina
    30. Ožujak 2015. 12:32

Grozna sam

Aleksandra2
    30. Ožujak 2015. 12:51

Znaam kako ti je. Cim pocmem razmisljat o porodu uspanicim se. Uopce me ne tjesi to sta su i svi drugi rodili i bla bla... iman jos par dana do poroda i jednostavno neee..ne ide mi u glavu da ce beba izac uskoro. Uff uff.. kad god me uvate kontrakcije, laznem ja niti ne mirim vrime, samo ignoriram. Nije to to. nisam spremna. Na kraju cu tako doma rodit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

lu_jo
    30. Ožujak 2015. 13:06

Bok svima!! Nije me bilo dugo pa me evo sad malo.
    U 30.tj. i od kad sam ušla u zadnje tromjesjecje ne znam jel u meni problem ili u drugima ali ja sam toliko živčana, histerična da je to pomalo ono zabrinjavajuće..
    Svi mi idu na živce.. Brine me samo da to ne utječe na bebača jer osjećam da je to od hormona jer unazad tjedan dva sam takva.. nisam depresivna nego bas histericna i promjenjivog raspolozenja..
    Imam osjećaj da se svima j.. za mene doslovno hehe 
    Jedino me beba oraspoloži kad me udara kao da mi poručuje "Mama, ajde ja sam tu ja te volim!!" 
    Ima li još "neuračunljivih" trudnica kao što sam ja? :D

lu_os

Mary36
    30. Ožujak 2015. 15:13

Mislim da nas ima  Meni isto apsolutno svi idu na živce, tako da često i izbjegavam ljude jer znam da će me izludjeti...svakome nađem neku manu, grozna sam. Mislim da takvo malo nerviranje nije strašno za bebu, bar se nadam. Ja bi isto da se svi malo više trude oko mene, pa se nadurim. Inače me takve stvari ne ljute i dosta sam sama aktivna, al eto...sad je malo drugačije. Čak me i moja mačka izludi samo tako .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.