Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    03. Travanj 2015. 18:57

Ma nemas se sta brinit...je da je to malo previse po onome sta oni gledaju neku sredinu...sve ce to bit ok

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Mimy11
    03. Travanj 2015. 19:43

Bit ce to dobro 

deverika
    03. Travanj 2015. 20:33

Ajde thanks vam puno ;)

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• luce996
    03. Travanj 2015. 23:22

36+2 beba 3300 ali cijelodnevne kontrakcije i  dva prst otvorena. Ima li tko iskustva s slicnom situacijom? Mogu li očekivati skori porod?

• luce996
    04. Travanj 2015. 13:00

Da istina. Ja ih vec dugo imam, ali lagano postaju neizdrzive :) strah me da necu prave trudove prepoznati od njih

Marlameri
    05. Travanj 2015. 23:01

Dare 12 a jel imaš bh kontrakcije? Jer mene evo počelo bolit ko trudovi- kao menstrualni bolovi i bolovi u leđima i traju mi već nekih sat vremena u nepravilnim razmacima. Nisu BH kontrakcije jer od njih me boli trbuh i bude mi tvrd. A sad me baš boli ko trudovi u leđima i kao jajnici. A tek sam 32 tjedna, znači prerano je za prave trudove. Danas smo hodali po gostima i nisam puno hodala već samo sjedila pa ne znam da li je to moglo utjecati? Grozno mi je to što mi je ovo već treća trudnoća a ja ništa nisam sigurna kao da je prva. Znam kako bole trudovi i tako me i boli, ali nekako se nadam da ipak nisu trudovi i ako jesu da će se smiriti. Koliko se sjećam u drugoj trudnoći mi se to znalo događati ali tek pred kraj- znači 2 tjedna prije poroda sam počela imati trudove povremeno pa bi se smirili. Sad me samo muči što je ovo jako prerano za trudove. Jel imala koja od vas ovakvo iskustvo?

crvenokosa
    06. Travanj 2015. 09:10

Sretan Uskrs svima, jučer nisam bila cijeli dan na klokanici 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.