Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    31. Ožujak 2015. 10:26

Joj bome je i meni..a još mi se čini tak razigrana..jel tvoj isto??

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

kiki2906
    31. Ožujak 2015. 10:38

A panika ga uhvatila ili uzbuđenje..moja je dosta otvorena i ne srami se ništa..mi još nismo išli logopedu..al mislim da ćemo morat jer r malo teže izgovara..

crvenokosa
    31. Ožujak 2015. 10:47

Ma moj je dosta sramežljiv, a kad priča, jako brzo priča i onda pola slova pojede i ne izgovori pravilno i stavila nas je na vježbice od 9 mj. da do škole savlada to izgovaranje slova r.

kiki2906
    31. Ožujak 2015. 10:49

Ja isto ko mala nisam znala lijepo pričat..slova sam gutala i ispravilo mi se do škole al r nisam nikad svladala..kad pričam zvučim ko francuz hahahah

Vmnina
    31. Ožujak 2015. 12:42

Marlameri jaao znam sve, i ja imam tisucu faza, uglavnom ne zelim mislit o tome nekako potisnem, ako kratko razmisljam budem sva pozitivna i kao svee super, ali ako malo duze to sve proanaliziram u glavi
    Nemam zakljucak.
    Necu razmisljat vise, eto

Aleksandra2
    31. Ožujak 2015. 13:12

Ja jucer citala duhovni pristup i smirilo me. 
    Ugl je bit odagnat strah. Jer zbog straha ocajno boli porod i duze traje. treba se usredotocit na disanje kad dodje trud i potrudit se ne grcit misice nego sta bit opusteniji. Zamisljat da si morska trava na dnu mora i lelujat. Hahha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Vmnina
    31. Ožujak 2015. 13:29

Hahaha tooo je to Aleksandra

Dare12
    31. Ožujak 2015. 14:17

Ma sve vam je to prolazno i od zene do zene... ja sam se za prvi porod pripremila za najgoru mogucu bol slusajuci price, tako da sam bila iznenadjena kako ti trudovi uopce nisu toliko strasni....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Malabeka
    31. Ožujak 2015. 16:28

Bok svima ! sad sam u 31 tt. i sou mi je u glavi odjednom neki strahovi ludacki, da sa bebom nesto nije u redu, da cu joj nekako nastetit ili ju zarazit sa necim, pojest nesto pokvareno pa ce bit bolesna sta ja znam..gluposti ugl.inace na svakom pregeldu sve super i osjecam je svaki dan.. ali neznam poludit cu vise od tih crnih misli, na drugima vec vidim da im idem na zivce sa tim ispadima ali moram nekome rec.. bas se grozno osijecam umijesto da se veslim ja sam sva van sebe..jos mi muz dolazi svaki drugi tjedan doma tako da sam ugl sama.uf ti hormoni valjda ce se smirit sve uskoro..nadam se da nisam sama sa tim strahovima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.