Bok cure...evo da vam javim da sam 30.3 rodila svoju curicu, 3120 tešku i 48 dugačku. Sve se isplatilo
DoubleM čestitam!!!!!! Uživaj sa svojom princezicom!
Malabeka nisi jedina koja ima strahove. Već sam i ja pisala o njima ali moji su malo drugačiji. Mene je više strah da se nešto ne zakomplicira do kraja ili u porodu. Ali imam razne faze, kad sam više uplašena i sad trenutno kad sam opuštenija. I isto ne volim to nikome pričati jer ispadam pomalo paranoična pa sam se jadala tu curama na forumu. Ne znam koja ti je to trudnoća po redu ali ja sam u prvoj sa 22 godine bila totalno opuštena, u drugoj sam već imala neke strahove, a sad u trećoj sam dosta opterećena sa svačim. I to mislim zato što sam čula svakakvih iskustava koja me sad plaše. I mislim da je bolje ne čitati i ne slušati negativna iskustva jer svatko je drugačiji i nije nam svima ista sudbina pa se ne mora i nama dogoditi što i drugima. Meni je trenutno dobro što se strahova tiče i kako mi se približava termin manje se bojim za bebu. Najviše me bilo strah 6. mjeseca jer su kod nas dvije žene rodile u 6. mjesecu i djeca nisu dobro. Sad kad sam ušla u 8. mjesec malo mi je lakše. A svi su ti strahovi u našoj glavi i trebaš naći nešto drugo o čemu ćeš razmišljati i što će te okupirati da ne razmišljaš stalno o tome. Ja trenutno razmišljam kako ću saditi cvijeće i počela sam prikupljati robicu za malenoga- a to isto nisam do sad radila zbog praznovjerja i strahova.
Cestitke Double M, vidis kako sve lipo dodje na svoje....uzivajte!
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji