Nova sam na klokanici, ali nisam pronašla ovu temu pa ju otvaram jer sam vidjela po terminima da nas ima dosta. Moj je termin 27.5.2015. Ovo mi je 4. trudnoća i bit će 3. dijete. Imam 37 godina i moje cure su 15 i 6 godina stare tako da će nam ovo biti mala igračka. Voljela bih da ovdje dok čekamo veliki trenutak dijelimo svoje tegobe, strepnje, savjete i sve lijepe stvari koje nam trudnoća nosi.
Naša beba stiže na samom početku prolječa,18.03. nam je termin.
Prva trudnoča i osjećam se odlično, naravno nakon mučnina i glavobolje prva tri mjeseca..
Draga Marlameri citam tvoj post i kao da slusam samu sebe.Također sam nova ovdje, imam dva sina od 11 i 7 godina...ovo mi je četvrta trudnoća i nažalost treće dijete...termin mi je 27.05.2015.
Nena
Nena stvarno zanimljivo koliko sličnosti. Ja imam dvije curke, a ti dva sina pa će bit baš zanimljivo vidjeti šta nosimo ovaj put. Prije sam jakoooo željela još sina, ali nakon svega sad mi je samo bitno da dijete bude zdravo i sve u redu. Eto možemo se družiti i zajedno čekati naš termin. Oba puta sam rodila ranije, stariju kćer 10 dana, a mlađu 4 pa ćemo vidjeti kako će biti s ovom bebicom.
Ja sam 19.04. i jedino me brine kakvu robicu moramu kupit je prvi bejbi :D
Ja sam 22.03., ovo mi je drugo dijete i sve me zanim iz početka jel sam pola toga zaboravila. I jako se svemu veselim osim što me je nedavno krenula mala panika hvatati. Posebno oko smaog poroda :/
meni je porod najmanja briga . Samo neka do tada bude sve u redu. Marlameri mi svi navijamo za curicu ali iskreno gledajući i suprugu i meni je važno da trudnoća prođe sigurno i dobro. Između dva dečka nosila sam curicu koju smo izgubili u 20 tjednu....eto možda sam malo sebična pa bi htjela curicu ali u konačnici samo neka je živo i zdravo i ja sam presretna. Inače stariji sin se rodio na termin a mlađi tri dana ranije.
Nena
22.3. je termin. Čekamo malu curicu. To mi je prva trudnoća i, za sad, je savršena :)
Čestitam svima!!!!! Sara to su slatke brige, osim što će nam olakšat novčanike. Kod mene ako bude opet curica robe imam da ni ne moram kupovati.
Ribica153 meni je ovo 3 dijete pa se svega prisjećam. A i meni nije baš svejedno zbog poroda jer mi nijedan nije bio lagan. Ali to prođe i onda dobiješ svoju bebicu u ruke. Samo da do tad sve bude dobro.
Ena 2203 to je lijepo da je sve super!
A ja bi jednog sina iako moje curke i muž navijaju za seku! I mene u četvrtak čeka uzv da vidimo da li je sve u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji