Eto ti bar imaš čemu pripisat svoje tegobe a još k tome i vježbaš..ja više ni za tramvajem ne potrčim a kamoli nekaj drugo..imam dosta fizički težak posao pa nakon 8 sati rada nemam volje nizašta a kamoli za vježbanje..
A kaj se tiče cipela imam jedne tenke iz prve trudnoće koje su već razgažene pa samo gurnem nogu u njih..
Ja se ne budim po noći..kupila sam si dormeo madrac i spavam ko na oblaku..savršeno
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Ma ja imam već dugo dobar madrac i inače spavam bez problema ali sad svaki čas moram na wc i onda ispiškim par kapi i nije ni čudno da moram ići ponovo za čas. Ali naspavam se jer dosta brzo zaspem. A i ne umorim se previše preko dana kad dosta mirujem. Na kauču će ostat rupa od mene jer sam stalno na njemu i gledam tv cijele dane. A najviše volim jutro jer sam onda najpokretnija. Najlakše se sagnem i tad još uspijem obuti čarape bez puno puhanja. A kako dan odmiče sve mi je teže. Ali još samo 8 tjedana pa će mi bit lakše. Jedino me živcira što ne smijem ništa previše radit jer me odmah počne bolit. A već bi sadila cvijeće. Odlučila sam krenuti sa sadnjom kad uđem u 37 tjedan jer onda je već ok ako se beba rodi. A do tad se moram strpit. Imam i jedno pitanje- jeste vi koje ste se odlučile na platnene pelene već kupile koji paket? Ja sam u nedoumici jer vidim da ima svakakvih cijena a na e-bayu sam našla i kineske dosta povoljne samo si mislim da je pitanje koliko su te zdrave i od kakvog su materijala napravljene kad ih kinezi rade. Ali ako koja od vas ima iskustva molim vas da ga podijelite s nama jer ja sam do sad uvijek koristila jednokratne a sad bi po prvi put probala s platnenim. Planiram za početak uzet možda 5-6 komada da vidim kako će to izgledat a po noći bi stavljala jednokratne. Svaki savjet je dobro došao!
A i ne umorim se previše preko dana kad dosta mirujem. Na kauču će ostat rupa od mene jer sam stalno na njemu i gledam tv cijele dane.
ovako i ja, stvarno ćemo morat kauč promjenit nakon moje trudnoće
još 5 tjedana pa sam u terminu, bit će onda opuštenije.

E da, tako i ja čekam 37 tjedan da ne moram više strahovat šta smijem a šta ne. Još idem i u svatove 9.5. pa planiram i plesat- naravno ako budem mogla s obzirom da me sad mali tako pika u mjehur i dolje nisko dok hodam da ne mogu dugo ni hodat. Ali ovaj put stalno razmišljam da ne želim drip pa ću radit sve da se sama što više otvorim. U prvoj trudnoći sam 9 dana prije poroda u svatovima plesala i polku. Svi su me gledali ko u čudu i samo čekali da beba izleti van. I opet nije išlo lako. A planiram pit i onaj čaj od lista maline samo moram naći gdje ga kod nas ima kad sad ne idem često u Zagreb.

Ja idem u svatove 25.4. onda cu bit 36 tjedana sad mi je problem sta obuć.

Marlameri kaj se tiče platnenih pelena imaš tetrapelene i švedske pelene na stranici na fb Mali anđeo butik..sad jel su te dobre da beba radi nuždu u to neznam..
I dosta su povoljne..ima s podstavom za čini mi se 50 kn...pogledaj možda ti budu koristile za to..
Marlameri i ja planiram platnene pelene, uzela sam samo par komada od više proizvođača pa kad se beba rodi isprobavat. a za početak ću tetra pelene po danu a po noći dok se ne uštosam jednokratne. tetra pelene od malog anđela sam uzela šarene i one su mi jako tanke, bijele sam uzela u Mulleru i one su mi debele i mekane druge nisam ni kupovala. zaštitne gaćice sam uzela rodine. i naručila sam iz eko- butika ovo
www.eko-butik.com/platnene_pelene/velicina-2-9kg/newborn-one
i one prefold pelene
www.eko-butik.com/platnene_pelene/prefold/prefoldinfantwhite
ove platnene za novorođenče sam naručila samo zato jer su na sniženju, a one "one size" mi izgledaju pre glomazno na tek rođenoj bebi

Zene, mene danas ubija ova juzina.....ja samo da izdrzim do 37 tt pa onda mogu sta ocu, sad cu malo cak usporit tempo iako je to nemoguce s ovim malim zvrkom. Ja sam za njega bila uzela eko pelene www.chibolo.com/platnene-pelene-chibolo/platnene-pelene-prodaja.html ovaj paket i par puta ih samo obukla jer mi je puno mokrija pa bi mi ih propiskija....al sad cim malo ugrije ga planiram stavit u njih i cak odvikavat od pelena, da ne moram imat dvoje u njima...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji