Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    29. Ožujak 2015. 12:32

Eto ti bar imaš čemu pripisat svoje tegobe a još k tome i vježbaš..ja više ni za tramvajem ne potrčim a kamoli nekaj drugo..imam dosta fizički težak posao pa nakon 8 sati rada nemam volje nizašta a kamoli za vježbanje..
    A kaj se tiče cipela imam jedne tenke iz prve trudnoće koje su već razgažene pa samo gurnem nogu u njih..
    Ja se ne budim po noći..kupila sam si dormeo madrac i spavam ko na oblaku..savršeno 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Marlameri
    30. Ožujak 2015. 08:50

Ma ja imam već dugo dobar madrac i inače spavam bez problema ali sad svaki čas moram na wc i onda ispiškim par kapi i nije ni čudno da moram ići ponovo za čas. Ali naspavam se jer dosta brzo zaspem. A i ne umorim se previše preko dana kad dosta mirujem. Na kauču će ostat rupa od mene jer sam stalno na njemu i gledam tv cijele dane. A najviše volim jutro jer sam onda najpokretnija. Najlakše se sagnem i tad još uspijem obuti čarape bez puno puhanja. A kako dan odmiče sve mi je teže. Ali još samo 8 tjedana pa će mi bit lakše. Jedino me živcira što ne smijem ništa previše radit jer me odmah počne bolit. A već bi sadila cvijeće. Odlučila sam krenuti sa sadnjom kad uđem u 37 tjedan jer onda je već ok ako se beba rodi. A do tad se moram strpit. Imam i jedno pitanje- jeste vi koje ste se odlučile na platnene pelene već kupile koji paket? Ja sam u nedoumici jer vidim da ima svakakvih cijena a na e-bayu sam našla i kineske dosta povoljne samo si mislim da je pitanje koliko su te zdrave i od kakvog su materijala napravljene kad ih kinezi rade. Ali ako koja od vas ima iskustva molim vas da ga podijelite s nama jer ja sam do sad uvijek koristila jednokratne a sad bi po prvi put probala s platnenim. Planiram za početak uzet možda 5-6 komada da vidim kako će to izgledat a po noći bi stavljala jednokratne. Svaki savjet je dobro došao!

crvenokosa
    30. Ožujak 2015. 08:58

Marlameri

A i ne umorim se previše preko dana kad dosta mirujem. Na kauču će ostat rupa od mene jer sam stalno na njemu i gledam tv cijele dane.

ovako i ja, stvarno ćemo morat kauč promjenit nakon moje trudnoće 
    još 5 tjedana pa sam u terminu, bit će onda opuštenije.

Marlameri
    30. Ožujak 2015. 09:12

E da, tako i ja čekam 37 tjedan da ne moram više strahovat šta smijem a šta ne. Još idem i u svatove 9.5. pa planiram i plesat- naravno ako budem mogla s obzirom da me sad mali tako pika u mjehur i dolje nisko dok hodam da ne mogu dugo ni hodat. Ali ovaj put stalno razmišljam da ne želim drip pa ću radit sve da se sama što više otvorim. U prvoj trudnoći sam 9 dana prije poroda u svatovima plesala i polku. Svi su me gledali ko u čudu i samo čekali da beba izleti van. I opet nije išlo lako. A planiram pit i onaj čaj od lista maline samo moram naći gdje ga kod nas ima kad sad ne idem često u Zagreb.

crvenokosa
    30. Ožujak 2015. 09:53

Ja idem u svatove 25.4. onda cu bit 36 tjedana  sad mi je problem sta obuć.

crvenokosa
    30. Ožujak 2015. 09:56

i ja bebu osjetim bas nisko.

kiki2906
    30. Ožujak 2015. 11:28

Marlameri kaj se tiče platnenih pelena imaš tetrapelene i švedske pelene na stranici na fb Mali anđeo butik..sad jel su te dobre da beba radi nuždu u to neznam..

kiki2906
    30. Ožujak 2015. 11:31

I dosta su povoljne..ima s podstavom za čini mi se 50 kn...pogledaj možda ti budu koristile za to..

ribica11
    [UREĐENO] 30. Ožujak 2015. 13:30

Marlameri i ja planiram platnene pelene, uzela sam samo par komada od više proizvođača pa kad se beba rodi isprobavat. a za početak ću tetra pelene po danu a po noći dok se ne uštosam jednokratne. tetra pelene od malog anđela sam uzela šarene i one su mi jako tanke, bijele sam uzela u Mulleru i one su mi debele i mekane druge nisam ni kupovala. zaštitne gaćice sam uzela rodine. i naručila sam iz eko- butika ovo 
    www.eko-butik.com/platnene_pelene/velicina-2-9kg/newborn-one
    i one prefold pelene 
    www.eko-butik.com/platnene_pelene/prefold/prefoldinfantwhite
    ove platnene za novorođenče sam naručila samo zato jer su na sniženju, a one "one size" mi izgledaju pre glomazno na tek rođenoj bebi

Dare12
    [UREĐENO] 30. Ožujak 2015. 13:31

Zene, mene danas ubija ova juzina.....ja samo da izdrzim do 37 tt pa onda mogu sta ocu, sad cu malo cak usporit tempo iako je to nemoguce s ovim malim zvrkom. Ja sam za njega bila uzela eko pelene www.chibolo.com/platnene-pelene-chibolo/platnene-pelene-prodaja.html ovaj paket i par puta ih samo obukla jer mi je puno mokrija pa bi mi ih propiskija....al sad cim malo ugrije ga planiram stavit u njih i cak odvikavat od pelena, da ne moram imat dvoje u njima... 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI