maja, Bravo! Sretno i cestitam od srca sta je sve proslo kako treba...sad samo uzivajte i da vam se brzo braco pridruzi...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Pozdrav svima!
Htjela bih se i vama malo pridružiti, nisam znala da i ožujak bebe ovdje spadaju, do sad sam bila u zimskim bebama, ali je mama trudnica sve manje, ja vjerovatno zadnja.
Termin nam je po zadnjoj m 17.03., po ovulaciji 15.03.
Rodit ću na Merkuru, ima tko svježih iskustva?
Bili smo u petak na prvom TA pregledu, sve je ok s našim dečkićem <3 trenutno težak cca 2800.
Pozdrav svim mamama okruglicama :)
Pozdrav svima!
Htjela bih se i vama malo pridružiti, nisam znala da i ožujak bebe ovdje spadaju, do sad sam bila u zimskim bebama, ali je mama trudnica sve manje, ja vjerovatno zadnja.
Termin nam je po zadnjoj m 17.03., po ovulaciji 15.03.
Rodit ću na Merkuru, ima tko svježih iskustva?
Bili smo u petak na prvom TA pregledu, sve je ok s našim dečkićem <3 trenutno težak cca 2800.
Pozdrav svim mamama okruglicama :)
pozdrav i ja cu ici na merkur. meni je termin 11.04. :) sad sam 33 tjedan, doktor je rekao da ce me on pregledat jos u 35 tjednu i da onda krenem u bolnicu na preglede.
jesi se morala naruciti telefonski ili si samo dosla tamo s uputnicom prvi put? jesu li guzve?
Can't stop the signal.
Dvenas kod nas ti je proljeće od 1.3. Ima da grije kad budemo rađale,a već su nam stigle prve bebe blizanci.
Dvenas kod nas ti je proljeće od 1.3.Ima da grije kad budemo rađale,a već su nam stigle prve bebe blizanci.
Uh, to mi se sviđa, budem se onda grijala s vama :D
Čestitke na blizancima!
Can't stop the signal.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji