Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala16
    18. Veljača 2015. 20:23

A moj je bebac u mjesec dana dobio cijelo 1 kilo!😯 U 32. tjednu je vec tezak 2300 (a kao trebao bi imati 1600-1800)... a i duzi je od prosjeka... imam osjecaj da ce uraniti par dana, iako kazu da prva beba, i pri tom muska, uvijek produzi boravak u trbuhu... ❤

deverika
    18. Veljača 2015. 20:49

Bok, i ja sam nova ovdje, moj je termin 22.5. ovo mi je druga trudnoća, prva je završila spontanim. Ja se svega bojim, malo me muče trudničke tegobe, pa sam u išćekivanju bebača.

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Double M
    19. Veljača 2015. 16:33

Cure...imam još misec i deset dana do termina. Prva bebica. Danas sam bila kod ginekologinje i kroz šalu joj za porod kažem, nadam se da neće puno boliti a na to ona meni, uzmi obavezno epiduralnu. Naš prijatelj koji je specijalizant ginekologije mi je isto to rekao. Sad ne znam što da mislim...jer nemaju svi doktori isto mišljenje o epiduralnoj. Recite mi kakva su vaša iskustva? Nikako mi nije jasno zašto trpati bol ako postoji način da je ne osjetiš. :/

Nena29
    19. Veljača 2015. 21:07

i meni je termin za mjesec i pol dana  :) i ako sve bude ok, definitivno cu uzet epiduralnu.

ribica11
    19. Veljača 2015. 23:28

i ja ću svakako uzet epiduralnu, pričala sam sa doktorima s anestezije i svi su rekli da je to odlična stvar i da mogu omogućili bi svim ženama (kod nas u bolnici uhvatit anesteziologa za epiduralnu je kao da dobijes na lutriji jer ih je malo) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.