E a sto se secera tice i meni je sve ok a beba velika... Eto... Nista to ne mora znacit.
Ja se zadnjih tjedan dana osjecam super. Samo da ovako nastavi. Mogu hodat dugo, nema pritiska kojeg sam prije imala, nisam premorena,nego puna energije. Zaboravim da sam trudna! :D
Jedino sam dobila hemoroide nadam se da ce nestat do poroda jer sam citala da bude opako posli poroda ako ih se ne rjesim.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
hello
evo da se i ja uključim. nama je termin 28.04 ....pussa svima
kika9999
ja hemice dobijem ako idem vise puta dnevno na wc... A i ja cu si odradit kuru protiv hemica ovih dana za svaki slucaj da ne bi bilo da imam neki mali pa da ne izleti kad ne bude tribalo :D
Loreen skroz te razumijem što se poteškoća tiče **hug**
Vezano za hemiće, meni doktorica u bolnici rekla da ga se probam rješit što prije. Imam jedan vanjski, ali kad nije upaljen ne radi probleme, ali je rekla da ja to ipak mažem slobodno s Faktu masti jer bi mi inače na porodu mogao raditi probleme, a i oko međice isto.
Can't stop the signal.
Ja isto imam jedan. Vanjski i ne boli me. Sad sam pocela mazat nekon masti pa cemo vidit oce otic.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
cure jel masirate međicu? čula sam i čitala da je to dobro i da treba počet oko 35. tt.
cure jel masirate međicu? čula sam i čitala da je to dobro i da treba počet oko 35. tt.
Ja to pocela radit kad sam bila prvi put trudnau 35tt, pa zavrsila na carski... tako da sad necu...pa sta bude, bude...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Ja ne mogu podnijet ništa u sebi
Ako si budem masirala međicu dobit cu gljivice ili nesto.. garant
vidjela sam da u dm-u ima ulje bas za to, i u onim kuponima ima neki popust, strah me epiziotomije pa se mozda budem bacila na posao ili cu muza zaposlit

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji