Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kika9999
    27. Veljača 2015. 17:55

hello
    evo da se i ja uključim. nama je termin 28.04 ....pussa svima

kika9999

• Loreen
    27. Veljača 2015. 20:17

ja hemice dobijem ako idem vise puta dnevno na wc... A i ja cu si odradit kuru protiv hemica ovih dana za svaki slucaj da ne bi bilo da imam neki mali pa da ne izleti kad ne bude tribalo :D

Dvenas
    27. Veljača 2015. 23:01

Loreen skroz te razumijem što se poteškoća tiče **hug**

Vezano za hemiće, meni doktorica u bolnici rekla da ga se probam rješit što prije. Imam jedan vanjski, ali kad nije upaljen ne radi probleme, ali je rekla da ja to ipak mažem slobodno s Faktu masti jer bi mi inače na porodu mogao raditi probleme, a i oko međice isto.

Can't stop the signal.

Aleksandra2
    27. Veljača 2015. 23:29

Ja isto imam jedan. Vanjski i ne boli me. Sad sam pocela mazat nekon masti pa cemo vidit oce otic.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

ribica11
    28. Veljača 2015. 11:19

cure jel masirate međicu? čula sam i čitala da je to dobro  i da treba počet oko 35. tt.

• Loreen
    28. Veljača 2015. 20:57

Ja ne mogu podnijet ništa u sebi 

Ako si budem masirala međicu dobit cu gljivice ili nesto.. garant

ribica11
    28. Veljača 2015. 21:41

vidjela sam da u dm-u ima ulje bas za to, i u onim kuponima ima neki popust, strah me epiziotomije pa se mozda budem bacila na posao ili cu muza zaposlit  

Aleksandra2
    01. Ožujak 2015. 19:40

Ja sam kupila to ulje u dm-u. Jos nisan pocela, al sutra cu pocet prakticirat. Nemoze odmoc.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.