Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    21. Veljača 2015. 07:27

Maja twin mom čestitam i super što je sve dobro prošlo!!!! I za blizance stvarno su velike bebice. Eto ti ćeš sad imati pune ruke posla. Uživaj sa svojim mališanima!!!

maja(twin mom)
    21. Veljača 2015. 07:45

Hvala curke! Sve je i dalje uredu, i jedva cekam da idemo doma, jer je u Merkuru ludnica! Zene leže po hodniku kolko ih ima.
    Nadam se da cemo Matija i ja danas doma da se ja mogu ici druziti s drugim anđelom!

Dare12
    21. Veljača 2015. 12:30

maja, Bravo! Sretno i cestitam od srca sta je sve proslo kako treba...sad samo uzivajte i da vam se brzo braco pridruzi...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Dvenas
    22. Veljača 2015. 13:23

Pozdrav svima!

Htjela bih se i vama malo pridružiti, nisam znala da i ožujak bebe ovdje spadaju, do sad sam bila u zimskim bebama, ali je mama trudnica sve manje, ja vjerovatno zadnja.

Termin nam je po zadnjoj m 17.03., po ovulaciji 15.03.

Rodit ću na Merkuru, ima tko svježih iskustva?

Bili smo u petak na prvom TA pregledu, sve je ok s našim dečkićem <3 trenutno težak cca 2800.

Pozdrav svim mamama okruglicama :)

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.