Ja sam kupila to ulje u dm-u. Jos nisan pocela, al sutra cu pocet prakticirat. Nemoze odmoc.
Pozdrav! Ja sam nova ovdje
Eto, 10.4 ocekujemo svog malog princa
Zanima me to ulje za međicu. Cije je to ulje??

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Baš sam sad drugdje isto pisala o tome, masaži međice pa evo odgovor i ovdje (inače i ja kupila to ulje u dmu):
Bila vrlo uvjerena da ja mogu tu masažu i da budem jer kao može jedino pomoć… ali je fakat neugodno i samo odgađam… eto, odgađam već 2 tjedna od kad sam par puta probala.
Na tečaju smo pitali vezano za to, rekli su nam da nije dokazano da pomaže u rastezanju ali da u svakom slučaju priprema trudnicu na taj osjećaj i osvješćuje i taj dio tijela.
Can't stop the signal.
Aham. ja sam mislila da kozu to ulje cini elasticnijom. A znam puno zena koju su svaki dan masirale i sve su rezane. Al eto. probat cu svejedno. Jos se najvise pouzdam u caj od lista maline. Bas sam optimisticna sta se njega tice. A za masazu, to sta je neugodna..svak to kaze. Mozda zato i odgadjam danima da isprobam.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Čaj lista maline je druga stvar :) to mogu podnijet :) već sam sad u fazi di ga pijem cca pol litre do litru dnevno. Počela s kojih 31. tjedan, po šalicu dnevno i polako povećavala dozu.
Čaj lista maline je druga stvar :) to mogu podnijet :) već sam sad u fazi di ga pijem cca pol litre do litru dnevno. Počela s kojih 31. tjedan, po šalicu dnevno i polako povećavala dozu.
koja je shema s tim čajem? ukratko? znam da ima cijeli topic, al ne da mi se čitat :D
Can't stop the signal.
Čaj
dobar za toniranje i pripremu maternice za porod, zdrav jer je pun vitamina i željeza i svačega, regulira šećer, skraćuje drugo porođajno razdoblje, ne puno ali bar malo, smanjuje potrebu za forcepsom, vakumom i epiziotomijom (ovo za skračivanje poroda bar malo i ova smanjenja potreba je bilo kao rezultat istraživanja) generalno bi porod trebao biti lakši i efikasniji.
također sam negdje pročitala ili čula kako i babice mogu prepoznati trudnice koje su pile čaj po "kvaliteti" međice... sad taj dio ne znam ali nadam se da i tu pomogne.
U svakom slučaju, zdrav je i ne može odmoći.
Čaj
dobar za toniranje i pripremu maternice za porod, zdrav jer je pun vitamina i željeza i svačega, regulira šećer, skraćuje drugo porođajno razdoblje, ne puno ali bar malo, smanjuje potrebu za forcepsom, vakumom i epiziotomijom (ovo za skračivanje poroda bar malo i ova smanjenja potreba je bilo kao rezultat istraživanja) generalno bi porod trebao biti lakši i efikasniji.
također sam negdje pročitala ili čula kako i babice mogu prepoznati trudnice koje su pile čaj po "kvaliteti" međice… sad taj dio ne znam ali nadam se da i tu pomogne.
U svakom slučaju, zdrav je i ne može odmoći.
hmm, zanimljivo, ne može odmoć u svakom slučaju!
Can't stop the signal.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji