Hej curke, ja danas bila na pregledu, bebolina mi je super, još uvijek je dugačka! ali sve ostalo je OK, rekla mi je doktorica da će se roditi sa barem 53 cm, a i da bi mogla poraniti tjedan dana¨! Vidjet ćemo neka je samo zdrava!
Hej curke, ja danas bila na pregledu, bebolina mi je super, još uvijek je dugačka! ali sve ostalo je OK, rekla mi je doktorica da će se roditi sa barem 53 cm, a i da bi mogla poraniti tjedan dana¨! Vidjet ćemo neka je samo zdrava!
kako super kažu da cure uvijek dođu malo ranije, jel ti rekla koliko je teška?

=http://lilypie.com]
Ja ne znam koliki je moj princ. Zadnji UZV je bio u prošlom mjesecu, ali doktor nije ništa govorio o težini i dužini samo je na sličici pisalo da je veći za dva tjedna nego što sam bila trudna. A curke su mi obje bile 50 duge i 3500 teške. A koliki će bit ovaj malac ne znam i malo me strah. Ja sam niska i sitnije građe, ali je zato muž 185 i 100 kg. A i trbuh mi je ogroman i čini mi se kao da raste iz dana u dan. UZV imam tek sljedeći mjesec pa ćemo vidjet kako napreduje moja muškarčina.

Pozdrav svima! Pridruzujem se temi kako i sami očekujemo curicu na proljece, tocnije 11.04
Prema zadnjim mjerenjima u 31 +1 imale smo 1840 grama sad smo 32 + 6
Cini mi se da ce "roda" ovog proljeca donijeti vise curica nego deckiju...
Pozdrav svima! Pridruzujem se temi kako i sami očekujemo curicu na proljece, tocnije 11.04
Prema zadnjim mjerenjima u 31 +1 imale smo 1840 gramasad smo 32 + 6
Cini mi se da ce "roda" ovog proljeca donijeti vise curica nego deckiju…
dobrodošla :) Blizu smo, ja sam 13og :) Koje rodilište?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji