i meni je termin za mjesec i pol dana :) i ako sve bude ok, definitivno cu uzet epiduralnu.
i ja ću svakako uzet epiduralnu, pričala sam sa doktorima s anestezije i svi su rekli da je to odlična stvar i da mogu omogućili bi svim ženama (kod nas u bolnici uhvatit anesteziologa za epiduralnu je kao da dobijes na lutriji jer ih je malo)

Dobro nam došle nove mame. Proljeće se bliži tko će prvi u rodilište, nama je ostalo još 3tj i 5 dana.A vidim na listi pet mama je ispred mene.. Kako se osjećate,ja se svog malog ne mogu docekati.
Dobro nam došle nove mame.Proljeće se bliži tko će prvi u rodilište, nama je ostalo još 3tj i 5 dana.A vidim na listi pet mama je ispred mene.. Kako se osjećate,ja se svog malog ne mogu docekati.
uasti, još malo stvarno!!
Draga Double M, možete se uključiti na temu na forumu o epiduralnoj: https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/epiduralna-da-ili-ne-20
Hej... joj neke od vas stvarno imaju još malo...
Meni je ostalo još 82 dana ;-)
Za sad imamo tek dio stvari: kupili smo kolica chicoo 3 aktiv sa onim popustom od dm 30%, dobili smo krevetić, imam posteljinu i to je skoro sve šta imam..
Kupila sam nešto malo robice ali mi fale svi body-i, benkice i sl... to još sve moram, nemam niti nešto za presvlačenje a sobu nismo ni počeli spremat, sve se nešto kilimo kao ima vremena a ovaj drugi mjesec mi je doslovno preletio.. morat ću malo ubrzat sa tim ;-)
Jel kod vas već sve spremno??
Ja sam inače ok nekad me prilično boli nešto dole (valjda stidna kost), imam filing kao da sam vozila biciklu po makadamu cijeli dan i nakon 10 sati vožnje sišla s nje ;-) al izdržim to..
Jedino što me stvarno muči u zadnje vrijeme je nesanica. kad se u noći probudim za wc gotovo je sa spavanjem, ujutro se dižem u 7 za posao i cijeli dan sam zombi, danas posebno osjećam umor i nedostatak snage zbog manjka sna, a što je najgore popodne ne mogu odspavat da si bar malo olakšam..
uhhh bit će da se to tijelo priprema na noćne " tulume" sa bebeom ;-)
Evo mene da se malo požalim- danas sam ostala u bolnici. Zadnjih tjedan dana imam dosta jake i česte kontrakcije pa sam danas odlučila otići do doktora da mu to kažem. Kad me pregledao rekao je da moram odmah ostati u bolnici. I tako mi je izgleda suđeno da u svakoj trudnoći rano budem otvorena i završim u bolnici. I svi mi sad kažu da je za mene bolje da sam u bolnici jer se ne znam sama čuvati! A samo da sve bude u redu. Za sad mi je doktor samo spominjao da će me možda morati šivati. Jel imala koja od vas serklažu? Jel to boli?

Evo i mi smo danas bili na još jednom pregledu.
Mislila sam da se mala nije okrenila, ali ipak je ...
Tako je bilo i s prvom, ali ipak završila na carski.
Vidit ćemo.
Mala je (nadam se da će i ostat nadalje) u gabaritima.
31+2 oko 1780 grama.
A prva je prije 2 dana navršila prvi rođendan !!
Proslava tek slijedi.
Eto, cure, držite se.

29.8.2022. ➕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji