Dobro nam došle nove mame. Proljeće se bliži tko će prvi u rodilište, nama je ostalo još 3tj i 5 dana.A vidim na listi pet mama je ispred mene.. Kako se osjećate,ja se svog malog ne mogu docekati.
Draga Double M, možete se uključiti na temu na forumu o epiduralnoj: https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/epiduralna-da-ili-ne-20
Hej... joj neke od vas stvarno imaju još malo...
Meni je ostalo još 82 dana ;-)
Za sad imamo tek dio stvari: kupili smo kolica chicoo 3 aktiv sa onim popustom od dm 30%, dobili smo krevetić, imam posteljinu i to je skoro sve šta imam..
Kupila sam nešto malo robice ali mi fale svi body-i, benkice i sl... to još sve moram, nemam niti nešto za presvlačenje a sobu nismo ni počeli spremat, sve se nešto kilimo kao ima vremena a ovaj drugi mjesec mi je doslovno preletio.. morat ću malo ubrzat sa tim ;-)
Jel kod vas već sve spremno??
Ja sam inače ok nekad me prilično boli nešto dole (valjda stidna kost), imam filing kao da sam vozila biciklu po makadamu cijeli dan i nakon 10 sati vožnje sišla s nje ;-) al izdržim to..
Jedino što me stvarno muči u zadnje vrijeme je nesanica. kad se u noći probudim za wc gotovo je sa spavanjem, ujutro se dižem u 7 za posao i cijeli dan sam zombi, danas posebno osjećam umor i nedostatak snage zbog manjka sna, a što je najgore popodne ne mogu odspavat da si bar malo olakšam..
uhhh bit će da se to tijelo priprema na noćne " tulume" sa bebeom ;-)
Evo mene da se malo požalim- danas sam ostala u bolnici. Zadnjih tjedan dana imam dosta jake i česte kontrakcije pa sam danas odlučila otići do doktora da mu to kažem. Kad me pregledao rekao je da moram odmah ostati u bolnici. I tako mi je izgleda suđeno da u svakoj trudnoći rano budem otvorena i završim u bolnici. I svi mi sad kažu da je za mene bolje da sam u bolnici jer se ne znam sama čuvati! A samo da sve bude u redu. Za sad mi je doktor samo spominjao da će me možda morati šivati. Jel imala koja od vas serklažu? Jel to boli?
Evo i mi smo danas bili na još jednom pregledu.
Mislila sam da se mala nije okrenila, ali ipak je ...
Tako je bilo i s prvom, ali ipak završila na carski.
Vidit ćemo.
Mala je (nadam se da će i ostat nadalje) u gabaritima.
31+2 oko 1780 grama.
A prva je prije 2 dana navršila prvi rođendan !!
Proslava tek slijedi.
Eto, cure, držite se.
29.8.2022. ➕
pozdrav mame! meni je termin 08.06.2015 ; nosim decka i planiram roditi u Splitu! Nisam uspjela sve procitati pa ako je nekome blizu toga termin nek se javi ; mozda budemo skupa u rodilistu! :'*
Bok mame! Moji decki su stigli 18.2. Rodila sam ih prirodno,isla na inducirani
Porod jer sam vec bila 38 tj. i samo s gelom u roku 2 sata sam se otvorila 9 cm, i od 6 ujutro je krenulo, a decki du dosli u 13.04 i 13.06h, bili su velki 3180/52, i 2960/50!
Mrcine prave! Zovu se Mario i Matija. Mario je isti cas odvezen na rebro i operiran, i hvala Bogu sve je dobro proslo i super se oporavlja!
Jedino kaj se nismo stigli upoznat, samo sam ga na kratko vidjela. Al izdržat cemo.
Vjerojatno vec sutra Matija i ja idemo doma, pa cu i brzo Marija upoznati kako treba! Puse svima od mene i mojih anđela!
Sortiraj odgovore
Najstariji