Jesam :) ima nas trudnica kao u priči! jesi ti bila?
Jesam :) ima nas trudnica kao u priči! jesi ti bila?
Jesam :) Fakat nas je puna predavaonica bila. Jedva čekam kad ćemo rodilište pogledat.
Ja ti imam kratku kosu, pričljiva, nemirna na stolici :p jučer imala neku haljinicu i bordo majicu ispod, danas ću u trenirci (poluklošarski) hahah
Ponestaje mi odjeće koju mogu obući, do sada se švercala u normalnoj a sad mi se ne isplati za tih 2-3 tjedna kupovati nešto trudničko.
Can't stop the signal.
Dobrodošle nove proljetne mamice
Cure proljeće je jako blizu počele smo polako dočekivati proljetne bebice
Meni je ostalo još 4 tjedna i polako sam pocela sa odbrojavanjem i križanjem dana
Kako ste mi vi, kako se nosite sa sve većim trbusima, jeste nestrpljive?
Dobrodošle nove proljetne mamice
Cure proljeće je jako blizu počele smo polako dočekivati proljetne bebice
Meni je ostalo još 4 tjedna i polako sam pocela sa odbrojavanjem i križanjem dana
Kako ste mi vi, kako se nosite sa sve većim trbusima, jeste nestrpljive?
Hvala :) Evo i ja odbrojavam dane, doduše sve u slijedećih 3-4 tjedna se može pokrenuti. Nestrpljiva jesam (upoznati ga), ali i nekako smirenija nego ranije... spremna, a mislim da ću uskoro početi pregovarati s malim da slobodno krene... sve je teže i teže, geganje, ustajanje, spavanje, oblačenje i sl...
Can't stop the signal.

Drage trudnice Nena i Dvenas koje ste jučer (ponedjeljak) ako sam dobro shvatila krenule na tečaj u Merkur, zanima me kako ste se prijavile, gdje uopće dobiti info o tome kada se održava tečaj i kada su predbilježbe?
Meni je termin 22. 6. pa bih rado u ožujku ili travnju išla na tečaj... a zapravo ne znam imaju li na Merkuru svaki mjesec tečaj?
Mene zanima da li na te tecajeve u dom zdravlja idu samo trudnice ili su i vasi partneri?
Drage trudnice Nena i Dvenas koje ste jučer (ponedjeljak) ako sam dobro shvatila krenule na tečaj u Merkur, zanima me kako ste se prijavile, gdje uopće dobiti info o tome kada se održava tečaj i kada su predbilježbe?
Meni je termin 22. 6. pa bih rado u ožujku ili travnju išla na tečaj… a zapravo ne znam imaju li na Merkuru svaki mjesec tečaj?
Ja sam skužila na FBu za njihov tečaj, nekim čudnim putevima sam došla do fb stranice primalja i tamo vidjela njihov "oglas" s rasporedom tečaja, datumom i brojem telefona za prijavu, inače ne znam koliko često ih imaju, možda najbolje da ih nazoveš.
Can't stop the signal.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji