Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    26. Veljača 2015. 16:47

Meni je beba isto velika a secer nizak. tako da nema to veze. ;)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

ribica11
    26. Veljača 2015. 20:23

zvala sam sad za nalaz i uredu mi je šećer, čak je i nizak, sad imam opravdanje zašto jedem toliko slatkog  ali zato mi je današnji posjet zubaru završio vađenjem zuba, sva sreća pa me ne boli baš jako, pa mislim da i neću popit lupocet

Leda2
    26. Veljača 2015. 21:23

Eto vidiš, sve smo iste bebe velike a šecer nizak! Meni cak ni ne traži puno slatkog! 

=http://lilypie.com]

Dvenas
    27. Veljača 2015. 12:39

Meni je mali tamo u 31 tj... 31+3 bio 1750 i rekao ginekolog da je to čisti prosjek, i na njegovom grafu je to bilo točno na liniji prosjeka, tak da ne brinite da su bebe veće.

36+4/5 smo bili 2800 gr i doktorica u bolnici skroz zadovoljna time.

Meni šećer i tlak ok, jedino me željezo slala vadi jer sam joj nekak blijeda, a tak oduvijek. Nalaz naravno dobro.

Kako ste vi ovih dana? Meni sve malo teže zadnjih dan dva, valjda zbog vremena, osjećam se ogromno, teško se krećem, mali se penje pod pluća umjesto da ide dolje u suprotnom smjeru pa mi i disanje otežano... ali ajde, još malo pa bu i on fino vani, taman da nam proljeće pravo krene.

Can't stop the signal.

Leda2
    27. Veljača 2015. 15:51

Joj meni je sve teže i teže, a ne mogu vjerovat da imam jos točno dva mjeseca do termina! Ma tko ce to izdržat, nekako se tješim samo da mi je Dočekat Uskrs, a onda ce mi vec biti lakše! 

=http://lilypie.com]

• Loreen
    27. Veljača 2015. 16:40

E a sto se secera tice i meni je sve ok a beba velika... Eto... Nista to ne mora znacit.

Aleksandra2
    27. Veljača 2015. 17:44

Ja se zadnjih tjedan dana osjecam super. Samo da ovako nastavi. Mogu hodat dugo, nema pritiska kojeg sam prije imala, nisam premorena,nego puna energije. Zaboravim da sam trudna! :D
    Jedino sam dobila hemoroide  nadam se da ce nestat do poroda jer sam citala da bude opako posli poroda ako ih se ne rjesim.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.