Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    12. Siječanj 2015. 21:59

Ja sam cula za taj ogtt al' ginekologica nista ne spominje, bas me zanima kad ce me poslati da radim to?
    kala samo polako, moj termin je par dana nakon tvog, isto nisam jos nista kupila, je da imam vec krevetic i neke stvari od starije seke, al  nema zurbe, sve se to stigne
    Mama mi kaze da su prije to ljudi kupovali tek kad bi zena otisla u bolnicu rodit. Malo mi suludo zvuci haha al dobro sta. Mi cemo samo tamo u 3mjesec kad zatopli obojat zidove i pripremit sobicu malo.
    Neke sitnice samo. Za ostalo je lako osim ako te ne uhvati neka baby shoping manija

tena22 ajme, ljubomorna sam na tebe, nije fer

Vmnina
    12. Siječanj 2015. 22:03

Deja kazu da ako se bebica skriva da je cura, decki se vole hvalit i pookazivat
    Al budes vidila na 4d jel ona ili on :)
    Jako mi je zao sta te zeza to sve Samo hrabro, zelim ti puno srece i zdravlja.

• kala3
    13. Siječanj 2015. 09:21

Hvala cure na ohrabrenju ;-)

Mi isto imamo par sitnih građevinskih radova za izvest (zamjena prozora i nekako sredit pod) u dječjoj sobi pa za to čekamo da malo zatopli, bar da bude 3 mjesec.

Digla sam malo paniku i doma i odmah je moja mama to razglasila (eto nekad i dobre strane njezine pričljivosti) pa su joj već obećali posudit  dva krevetića i par drugih stvarčica, tako da to nećemo kupit ;-)
    Iako nam je ovo prvo dijete i morali bi si moć priuštit kupit sve novo nisam baš tip da od toga patim pa se nadam posudit što više, pogotovo stvarčica koje se malo koriste ili robice za početak koja se kratko nosi..
    I ja i budući tata smo veliki a gin kaže da je i beba dugonoga pa me i strah još kupovat neku robicu da joj ne bude sve malo.. Čitajući forume stekla sam dojam da većina budućih roditelja nabavi jako puno stvari i da sa kupnjom počinju puno prije, zato me valjda počela i panika hvatat..
    Sad sam mirnija čekat ću da mi posudi ko šta ima pa kad sve pregledamo valjda će bit vremena ić kupit šta fali, a ako i ne bude, ić će tata ili ću zamolit nekog drugog da mi obavi shoping (imam nećakinje koje su stvorene za shopingiranje ;-) )..
    Ipak mislim da si moram napravit neku listu šta mi sve treba pa da znam bar od kud počet.

Jel ima neka od vas popis stvari (sa svom opremom tipa kolica, kadica...) šta bi trebalo za jednu proljetnu bebu?

Dare12
    13. Siječanj 2015. 14:33

Dobrodosle nove mamice..
    Da se oglasimo i ovoj godini...taman s pregleda, pola puta smo presli i potvrdjeno je da je muskic...
    Sad nam samo ostaje malo po malo se sirit i cekat dan D.

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    13. Siječanj 2015. 14:40

Pozdrav curke, meni je ovo treća beba pa neće bit puno šopinga. Jedino što imam dvije curke, a ovo je dečko, ali muž kaže da mu neće bit ništa ako bude obučen i u rozo, jer najviše imam roza robice. Ako mužu ne smeta koji inače na sebe nikad ne bi obukao roza košulju ili majicu onda ne smeta ni meni. A mali svejedno neće ništa znat dok je beba. Krevetić i kolica imamo kao i još poneke stvari. Jedino razmišljam o kupnji platnenih pelena ovaj put. Ali mislim s njima počet malo kasnije jer u početku beba brzo raste pa mi se ne da baš uzimat najmanje platnene pelene. Jel imate koja iskustva s njima? Kad ih je najpametnije nabavit i koju veličinu?
    A ja za OGTT nisam ni čula, a ovo mi treća trudnoća. Možda sam to i radila, ali nisam zapamtila?

martina333
    13. Siječanj 2015. 14:48

Hvala curke na dobrodoslici! Lena, dapace... iako ja imam osjecaj da nas bebac nece cekati termin jer je po svim nalazima 1-2 tjedna napredniji. Osim kad je trebalo poceti lupati. Onda je kasnio, pa je ginekologinja rekla na jednom pregledu rekla da davno nije vidjela aktivniju bebu i sad zadnjih 2-3 dana je izgleda malo umoran jer nije bas jako aktivan. Ali to je ok, bitno da je on dobro.

Kala, sto se tice opreme mi smo stjecajem okolnosti nabavili vec veliku vecinu. Jos imamo krevetic i kadicu i par sitnica za prve dane. Poceli smo kupovati i pelene prosli tjedan jer smo rekli da je bolje tjedno jednom ili dva puta kupiti pelene kad idemo u veci soping nego da nam odjednom sve dodje na naplatu. A i radimo oboje i oboje volimo organizaciju pa nam je to nekako prirodno. Ja sam danas napravila popis stvari za bolnicu (jer sam na godisnjem jos ovaj tjedan), za vikend cemo i to kupiti, oprati, spakirati u vrecice i u torbu i mirni smo. Imamo nedostatak da zivimo daleko od obitelji i da smo prakticki sami pa ne mogu racunati da ce mi zadnjih dana mama prati i cistiti. A prakticki sve osim pranja djecje robice se moze napraviti puno prije. Zelim da mi jedina briga bude da je beba ok pa sve radimo da ne bude bilo kakvog stresa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.