Evo i mene,termin je 13.05 iako ja mislim da će to biti 2 tjedna prije.Nitko nam još nije potvrdio ali čini se da je dečkić.Idemo idući tjedan na 4d pa se možda pokaže,na prošlom uvz nogice kao sirena prekrižene,nije se beba htjela pokazai.Još uvijek povraćam,ne znam više što da radim.9 kg sam izgubila a dobila po njima trudnički dijabetes,i evo već 2 puta bila u bolnici na 24 sata da mi mjere šećer i sve u redu.Pikam se injekcijama svaki dan i odbrojavam do našeg susreta.
Andrea
Ja sam cula za taj ogtt al' ginekologica nista ne spominje, bas me zanima kad ce me poslati da radim to?
kala samo polako, moj termin je par dana nakon tvog, isto nisam jos nista kupila, je da imam vec krevetic i neke stvari od starije seke, al nema zurbe, sve se to stigne
Mama mi kaze da su prije to ljudi kupovali tek kad bi zena otisla u bolnicu rodit. Malo mi suludo zvuci haha al dobro sta. Mi cemo samo tamo u 3mjesec kad zatopli obojat zidove i pripremit sobicu malo.
Neke sitnice samo. Za ostalo je lako osim ako te ne uhvati neka baby shoping manija
tena22 ajme, ljubomorna sam na tebe, nije fer

Deja kazu da ako se bebica skriva da je cura, decki se vole hvalit i pookazivat
Al budes vidila na 4d jel ona ili on :)
Jako mi je zao sta te zeza to sve Samo hrabro, zelim ti puno srece i zdravlja.

Hvala cure na ohrabrenju ;-)
Mi isto imamo par sitnih građevinskih radova za izvest (zamjena prozora i nekako sredit pod) u dječjoj sobi pa za to čekamo da malo zatopli, bar da bude 3 mjesec.
Digla sam malo paniku i doma i odmah je moja mama to razglasila (eto nekad i dobre strane njezine pričljivosti) pa su joj već obećali posudit dva krevetića i par drugih stvarčica, tako da to nećemo kupit ;-)
Iako nam je ovo prvo dijete i morali bi si moć priuštit kupit sve novo nisam baš tip da od toga patim pa se nadam posudit što više, pogotovo stvarčica koje se malo koriste ili robice za početak koja se kratko nosi..
I ja i budući tata smo veliki a gin kaže da je i beba dugonoga pa me i strah još kupovat neku robicu da joj ne bude sve malo.. Čitajući forume stekla sam dojam da većina budućih roditelja nabavi jako puno stvari i da sa kupnjom počinju puno prije, zato me valjda počela i panika hvatat..
Sad sam mirnija čekat ću da mi posudi ko šta ima pa kad sve pregledamo valjda će bit vremena ić kupit šta fali, a ako i ne bude, ić će tata ili ću zamolit nekog drugog da mi obavi shoping (imam nećakinje koje su stvorene za shopingiranje ;-) )..
Ipak mislim da si moram napravit neku listu šta mi sve treba pa da znam bar od kud počet.
Jel ima neka od vas popis stvari (sa svom opremom tipa kolica, kadica...) šta bi trebalo za jednu proljetnu bebu?
Hvala cure na ohrabrenju ;-)
Mi isto imamo par sitnih građevinskih radova za izvest (zamjena prozora i nekako sredit pod) u dječjoj sobi pa za to čekamo da malo zatopli, bar da bude 3 mjesec.
Digla sam malo paniku i doma i odmah je moja mama to razglasila (eto nekad i dobre strane njezine pričljivosti) pa su joj već obećali posudit dva krevetića i par drugih stvarčica, tako da to nećemo kupit ;-)
Iako nam je ovo prvo dijete i morali bi si moć priuštit kupit sve novo nisam baš tip da od toga patim pa se nadam posudit što više, pogotovo stvarčica koje se malo koriste ili robice za početak koja se kratko nosi..
I ja i budući tata smo veliki a gin kaže da je i beba dugonoga pa me i strah još kupovat neku robicu da joj ne bude sve malo.. Čitajući forume stekla sam dojam da većina budućih roditelja nabavi jako puno stvari i da sa kupnjom počinju puno prije, zato me valjda počela i panika hvatat..
Sad sam mirnija čekat ću da mi posudi ko šta ima pa kad sve pregledamo valjda će bit vremena ić kupit šta fali, a ako i ne bude, ić će tata ili ću zamolit nekog drugog da mi obavi shoping (imam nećakinje koje su stvorene za shopingiranje ;-) )..
Ipak mislim da si moram napravit neku listu šta mi sve treba pa da znam bar od kud počet.
Jel ima neka od vas popis stvari (sa svom opremom tipa kolica, kadica…) šta bi trebalo za jednu proljetnu bebu?
Ja sam radila nešto u excelu, ako želiš mogu ti poslati na mail?
Dobrodosle nove mamice..
Da se oglasimo i ovoj godini...taman s pregleda, pola puta smo presli i potvrdjeno je da je muskic...
Sad nam samo ostaje malo po malo se sirit i cekat dan D.

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Pozdrav curke, meni je ovo treća beba pa neće bit puno šopinga. Jedino što imam dvije curke, a ovo je dečko, ali muž kaže da mu neće bit ništa ako bude obučen i u rozo, jer najviše imam roza robice. Ako mužu ne smeta koji inače na sebe nikad ne bi obukao roza košulju ili majicu onda ne smeta ni meni. A mali svejedno neće ništa znat dok je beba. Krevetić i kolica imamo kao i još poneke stvari. Jedino razmišljam o kupnji platnenih pelena ovaj put. Ali mislim s njima počet malo kasnije jer u početku beba brzo raste pa mi se ne da baš uzimat najmanje platnene pelene. Jel imate koja iskustva s njima? Kad ih je najpametnije nabavit i koju veličinu?
A ja za OGTT nisam ni čula, a ovo mi treća trudnoća. Možda sam to i radila, ali nisam zapamtila?
Marlameri, ja sam ti bila zapela za platnene pelene i muz mi dan danas zuga nakon godinu dana... s gustom smo mislili o njima, medjutim, moras ih cesce minjat, nezgodne su za putovanja i izlaske...tako da sam ja bebanu u ovih 9 ipo misseci obuhla ih sve skupa 10ak puta...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
ne pelene. Jel imate koja iskustva s njima? Kad ih je najpametnije nabavit i koju veličinu?
A ja za OGTT nisam ni čula, a ovo mi treća trudnoća. Možda sam to i radila, ali nisam zapamtila?
ma jesi sigurno, dođeš ujutro izvade ti krv natašte i onda popiješ glukozu pa ti za dva sate ponovno mjere da vide kako ti je reagirao šećer pod opterećenjem

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji