Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marea
    07. Siječanj 2015. 16:18

Dobrodosle!!

cipelica
    07. Siječanj 2015. 17:56

pozz svima, mislim da spadam ovdje, 19.06. termin, 34.godine, druga trudnoća (i od početka nažalost komplicirana)

Sara9
    07. Siječanj 2015. 20:34

Upala si među nas, da si dva dana kasnije, bila bi litnja :) Ne boj se ništa, klokanica ti je 24h dnevno ohrabrenje :)

Marlameri
    08. Siječanj 2015. 16:04

Dobrodošle sve nove curke!!! Nemojte se ljutit što vas zovem curke, ali draže mi je to nego kad mi neko kaže gospođo. Mrzim taj naziv jer se ne osjećam tako. I sa 37 draže mi je bit curka nego gospođa. No dobro, eto vratila se s UZV-a i sve super. I posteljica se podigla, malo je nisko ali nije više tako jako kao prije mjesec dana. Tako da sam sad mirnija. Idem još na pregled u srijedu pa ćemo vidjeti da li je i sve ostalo u redu.

Sara9
    08. Siječanj 2015. 16:12

Marlameri

Dobrodošle sve nove curke!!! Nemojte se ljutit što vas zovem curke, ali draže mi je to nego kad mi neko kaže gospođo. Mrzim taj naziv jer se ne osjećam tako. I sa 37 draže mi je bit curka nego gospođa. No dobro, eto vratila se s UZV-a i sve super. I posteljica se podigla, malo je nisko ali nije više tako jako kao prije mjesec dana. Tako da sam sad mirnija. Idem još na pregled u srijedu pa ćemo vidjeti da li je i sve ostalo u redu.

Ajde super, meni je sad u utorak pregled i nadam se da će i meni bit podignuta posteljica, pa da mogu u miru nastavit s pripremama :)

marea
    08. Siječanj 2015. 19:08

Marlameri, super vijesti!! Nadam se da ce se i meni posteljica pomaknuti da mi bude lakse. Ja ne mogu puno se kretati, i beba mi je jako nisko te onda osjecam veliki pritisak i bolove, tocno kao da me upozorava da moram odmoriti. A to mi najteze pada jer nisam naucena da mirujem toliko!! Ili sam ja zaboravila kako sve to izgleda, proslo je dosta vremena 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI