Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    07. Siječanj 2015. 17:56

pozz svima, mislim da spadam ovdje, 19.06. termin, 34.godine, druga trudnoća (i od početka nažalost komplicirana)

Sara9
    07. Siječanj 2015. 20:34

Upala si među nas, da si dva dana kasnije, bila bi litnja :) Ne boj se ništa, klokanica ti je 24h dnevno ohrabrenje :)

Marlameri
    08. Siječanj 2015. 16:04

Dobrodošle sve nove curke!!! Nemojte se ljutit što vas zovem curke, ali draže mi je to nego kad mi neko kaže gospođo. Mrzim taj naziv jer se ne osjećam tako. I sa 37 draže mi je bit curka nego gospođa. No dobro, eto vratila se s UZV-a i sve super. I posteljica se podigla, malo je nisko ali nije više tako jako kao prije mjesec dana. Tako da sam sad mirnija. Idem još na pregled u srijedu pa ćemo vidjeti da li je i sve ostalo u redu.

marea
    08. Siječanj 2015. 19:08

Marlameri, super vijesti!! Nadam se da ce se i meni posteljica pomaknuti da mi bude lakse. Ja ne mogu puno se kretati, i beba mi je jako nisko te onda osjecam veliki pritisak i bolove, tocno kao da me upozorava da moram odmoriti. A to mi najteze pada jer nisam naucena da mirujem toliko!! Ili sam ja zaboravila kako sve to izgleda, proslo je dosta vremena 

Tina0811
    08. Siječanj 2015. 20:49

Proljetne trudnice pozdrav svima :) neznam dali koja od vas ima informacij ili nesto zna o..... ovako.... :) termin poroda racunaju po zadnjoj mengi, meni bi tad termin bio 12.02. Ali zbog mojih neredovitih menst., i problema sa jajnicima taj termin je "pomaknut" na 19.03. Sad me zanima kolike sanse su da rodim bas na taj drugi termin ili ce to biti par dana razlike (vise-manje) ..... 

Prva trudnoca a ja imam hrpu pitanja i totalno neznanje o svemu .... :o :)

Tina0811

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.