pozz svima, mislim da spadam ovdje, 19.06. termin, 34.godine, druga trudnoća (i od početka nažalost komplicirana)

Upala si među nas, da si dva dana kasnije, bila bi litnja :) Ne boj se ništa, klokanica ti je 24h dnevno ohrabrenje :)
Dobrodošle sve nove curke!!! Nemojte se ljutit što vas zovem curke, ali draže mi je to nego kad mi neko kaže gospođo. Mrzim taj naziv jer se ne osjećam tako. I sa 37 draže mi je bit curka nego gospođa. No dobro, eto vratila se s UZV-a i sve super. I posteljica se podigla, malo je nisko ali nije više tako jako kao prije mjesec dana. Tako da sam sad mirnija. Idem još na pregled u srijedu pa ćemo vidjeti da li je i sve ostalo u redu.
Dobrodošle sve nove curke!!! Nemojte se ljutit što vas zovem curke, ali draže mi je to nego kad mi neko kaže gospođo. Mrzim taj naziv jer se ne osjećam tako. I sa 37 draže mi je bit curka nego gospođa. No dobro, eto vratila se s UZV-a i sve super. I posteljica se podigla, malo je nisko ali nije više tako jako kao prije mjesec dana. Tako da sam sad mirnija. Idem još na pregled u srijedu pa ćemo vidjeti da li je i sve ostalo u redu.
Ajde super, meni je sad u utorak pregled i nadam se da će i meni bit podignuta posteljica, pa da mogu u miru nastavit s pripremama :)

Marlameri, super vijesti!! Nadam se da ce se i meni posteljica pomaknuti da mi bude lakse. Ja ne mogu puno se kretati, i beba mi je jako nisko te onda osjecam veliki pritisak i bolove, tocno kao da me upozorava da moram odmoriti. A to mi najteze pada jer nisam naucena da mirujem toliko!! Ili sam ja zaboravila kako sve to izgleda, proslo je dosta vremena
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji