Mozes roditi bilo kada od 38.-42. tjedna a da bude u terminu tj beba je razvijena. Rijetko tko rađa u dan. Da znamo kad ćemo rodit bilo bi malo lakše :D
E drage moje baš je lijepo što s vama koje me razumijete mogu sve podijeliti! Puno mi olakšavate i umirujete me svojim riječima! Hvala vam na tome!
Tina 0811 meni su u prvoj trudnoći isto tako prvo prema zadnjoj mengi odredili jedan datum, a onda po razvoju bebe drugi, mjesec dana poslije. Drugi mi je termin bio 10.9. a ja sam rodila 1.9. Nešto mi se isto dogodilo s hormonima pa mi je nekako bio duži ciklus. Uglavnom beba je bila u redu i sve je bilo super. A sad se na uzv sve vidi pa ćeš znati i kad bi mogao biti točan termin.
Hvala puno :) znam da nece bas u dan doc nas mali smotuljak ali nisam znala koliko ranije i koliko kasnije moze doc :) e sad jos pokoje pitanjce :) planiram roditi u vinogradskoj, znam da trebam imati svoje spavacice, bebu oni oblace do izlaska.... znam da trebaju i jednokratne gacice ali negdje sam citala da moramo imati i neke obicne pamucne po mogucnosti bez rubova?? izgubljena totalno u popisu stvari za bolnicu :)
Tina0811
Joj, kako nas je lipo sve tu vidit popisane
Evo nama je pregled za tjedan dana, ali prije toga na OGTT. Sve su trudnice čekale do iza blagdana, pa smo jedva došli na red.
29.8.2022. ➕
Pa tek negdje na pola trudnoće. Jer mi je prvo doktor računao po zadnjoj mengi a onda poslije 2 UZV kad je vidio da je beba manja onda su odredili 2 datum. A Loreen ne želim te plašiti ali vjerojatno ćeš stići do rodilišta iako sam vidjela da imaš 3 sata putovanja. Meni ni jedan porod nije išao tako brzo. Pukao vodenjak i još sam imala puno vremena da sam mogla i 10 sati putovat do rodilišta. A možda te ostave u bolnici i ranije da čekaš tamo jer moja šogorica i prijateljica su obje evo sad rodile u mjesec dana i čekale su u bolnici trudove iako imamo samo 30 minuta do bolnice, ali ostavili su ih za svaki slučaj.
Melly 29 brojimo iste dane, šaljem veliki pozdrav. Danas nam je 27 tjedana.
Cure koje radite popis možete i meni dodati spol - dječak.
Pozdrav! :)
Moj bebac stize pocetkom petog mjeseca, termin je izmedju 12.og i 17.og svibnja... :)
Planiram roditi u poliklinici Podobnik jer cijelu trudnocu vodim tamo. Nisu iskljucene ni druge mogucnosti ali zanima me porod u vodi pa ako ima jos istomisljenika slobodno pisitee..:))) pozz svimaaa
Bok svima! Moram priznati da nisam sve postove procitala,ali sam prosla dosta tema i vecinu procitala. Nama je termin 26.4. i doci ce nam deckic. Sad smo u 25.-om tjednu trudnoce i veselimo se svakom novom danu.
Puno puno srece i zdravlja zelimo svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji