Malameri, ja bi se pojela da mi je doktorica takva... Moja je famozna, ja je ne moram ništa pitat, ona me svaki put preduhitri I kaze sve moguće situacije koje mi se mogu u tom stadiju dogodit.
A nisam ni ja presretna, ali inače ovaj doktor slovi kao jedan od najboljih u bolnici i ima hrpu pacijentica pa nekako mislim da valjda zna šta radi. Možda nije pričljiv, ali valjda kad bude trebalo znat će šta treba radit?! Komentiram ga i sa drugim pacijenticama i sve imaju slično mišljenje. I tješim se s tim da ni nemam tu neki izbor u blizini. A drago mi je da mogu s vama komentirat pa mi je lakše kad ga malo izogovaram.
Evo mene curke danas sam bas nekako loše
Jučer sam bila na pregledu i moja curka je super ima 1530 g i jako je dugačka bedrena kost joj je 6,73 cm sto odgovara za 34t 5d a mi smo 30t 1d ili ako ćemo to preračunati u dužinu ona je dugačka 45 cm
No meni se skratio cerviks za 10 mm tako da sam opet na mirovanju i još sam jučer radila briseve pa sam krvarila i jučer i danas i sve me živo boli
Za 3 tjedna imam pregled pa se nadam da mi se cerviks vise neće skraćivati pa da konačno krenem sa shopingom jer još nismo nista pripremili pa me sad već malo hvata panika
Sorry na dužem postu ali morala sam se malo izjadati
Da se javim.
Danas u u velikom iznenađenju i dobrom šoku.
Ugl, možda nije ništa, ali u ponediljak me šalju u bolnicu na 24 satno ispitivanje šećera u trudnoći. Ako ne bude dobro, ostajem još...
Prvi put ću bit "rastavljena" od male, ali mužu je prepuštam
Svakako me danas na utjehu jedan susretljiv doktor primio u rodilištu.
29.8.2022. ➕
bok curke,dugo me nije bilo, i evo da se javimo ja i moji dečki
Sad smo u 33+2 i jako sam velika... al neka, znači da su i moji dečki velki.
neću reć da sam zabrinuta, al ja sam u cijeloj trudnoći samo 2 puta vadila krv, i to na početku za krvnu grupu i sad radila testove senzibilizacije.
Vjerujem svojem doktoru, i iako idem svaka 3 tjedna na UZV ja nemam pojma koliko su veliki i teški.Doktor mi samo kaže da su 2 dana ili veći ili ma nji u odnosu na tjedan trudnoće. Sve je u savršenom redu.
a u početku sam mislila pošto su blizanci da će biti komplikacija i pretraga ko u priči. al neću se žaliti.. idemo polako prema kraju...
Robica je spremna, sobica također, još samo čekamo da kolica stignu, i slatke brige mogu početi....
oprostite na velkom postu, al da se i ja malo uključim...
Maja (twin mom) super je što je sve u redu i što nemaš problema s obzirom da nosiš blizance. Ja sam potajno željela imat blizance ovaj put jer sam starija rodilja, jer mi se to čini baš lijepo. Samo ne znam kako to u stvarnosti funkcionira sa sisanjem i svim ostalim. Ali vjerojatno ćeš imati nekoga da ti pomogne oko malaca?
A ja sam sad tek 21 tjedan pa mi je stvarno velik trbuh, a imam samo jednu bebicu!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji