Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    04. Siječanj 2015. 19:19

Dobrodošle proljetne mame :)

• pikapolonica
    04. Siječanj 2015. 21:22

Termin je 6.4. curica i rodit cu u kb"merkur" Zagreb...trece dijete...imam sina 8.g. i kćer od 20.mjeseci 

Pikapolonica

Marlameri
    05. Siječanj 2015. 09:18

Pozdrav svima i dobrodošle nove mamice!!!! Za sada nam dečki vode iako ima još mamica koje ne znaju što nose. Marea mi smo si slične, obje 37 godina, treća trudnoća i ja imam kćer 15. godina i drugu 6 godina i sad čekamo dečka. Mislim da ću amniocentezu izbjeći jer su mi rezultati triple testa dobri- sve piše nizak rizik pa pretpostavljam da je to dobro. A i termini su nam blizu. A evo da se pohvalim da smo smislili ime za dečka- odnosno starija seka je došla na ideju- Erik. Baš mi je nekako super to ime. Tako da smo i tu nedoumicu riješili- bar se nadam jer dragi nije baš skroz oduševljen ali nama curama se sviđa. Mlađoj osobito jer se tako zove princ u Maloj sireni. Marea kako ti podnosiš ovu treću trudnoću u 37-oj? Ja sam na početku bila koma, mučnina, vrtoglavica, slabina, ma nisam funkcionirala uopće i sve sam to pripisivala godinama. Sad sam bolje jedino što su već počele BH kontrakcije (19 tjedan) i grčevi u nogama i bole me vene. A kile se slažu iako nemam neki apetit i ne jedem previše ali eto svaki tjedan dobijem kilu- sad sam na +5.

marea
    05. Siječanj 2015. 12:51

Draga moja, zbilja puno slicnosti :) Trudnocu podnosim ok, nisam imala mucnine, dosad je sve bilo super. Sad me doktor malo isprepadao jer mi je kao i tebi soomenuta niska posteljica straga jako blizu usca, ali me utjesio da mozda do 30-tog tjedna sa rastom maternice se i ona pomjeri. Samo mi je rekao da moram malo  vise mirovati. A i dosta nisko mi je beba bila pa sam imala veliki pritisak i malo vise bolova. Zadnja dva dana se osjecam puno bolje. Amniocintezu sam napravila odmah u 16 tjednu, nisam ni radila druge testove, samo mjerenje nuhalnog, sto je bilo u redu. Dvoumila sam se dosta, alj sam je ipak napravila najgore je bilo cekati nalaze, nikad kraja.
    Do nedavno sam jos bila u soku jer nisam planirala trudnocu, jednostavno nam se desilo, rekla bih nekim cudom. Imala sam proteklih godina problema sa jajnicima, ciste, bolovi, svega nesto.
    Osjecam se kao da mi je prvi puta, puno vremena je proslo, izasla sam iz stosa 😃
    svakako nemamo vise 20 godina :))

marea
    05. Siječanj 2015. 12:54

Zaboravih, ime Erik je predivno, i mene odmah podsjeti na malog princa kojeg obozavam. Super je!!
    Mi se jos nismo izdogovarali oko imena, misljm da ce morati na glasanje 😃

Vmnina
    05. Siječanj 2015. 14:22

Marlameri i kod mene je curica hihi

lu_jo
    07. Siječanj 2015. 12:22

Nova sam na klokanici i termin mi je 7.6. i očekujemo dječaka koji spada u proljetnu bebiu 

lu_os

tanja24
    07. Siječanj 2015. 15:38

Evo i jos jedne nove mame,26.3. Cekamo curicu nakon prvog anđeleka,koji ima vec 8god. Lijepo vas je citati i iscekivati tu s vama zenskice:)

marea
    07. Siječanj 2015. 16:18

Dobrodosle!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.