Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    astrid
    13. Siječanj 2015. 23:44

pozdrav cure! nova sam na forumu, trudna 4 put, klinci su mi već veći 11,7 i 5 g pa sam sve kaj me čeka zaboravila.. termin je 13.6.. veselim se ugodnom druženju, :-)

sutra je novi dan....

Marlameri
    14. Siječanj 2015. 08:48

Sara e sad sam sigurna da nisam imala tu pretragu jer nikad nisam vadila krv i poslije nešto pila. A možda to ne moramo sve radit? Sve ne mogu vjerovat, treći put trudna i još ima puno stvari koje me iznenade. Bilo bi lijepo da me tako iznenadi pa da ovaj put rodim za sat vremena i bez dripa.
    Astrid dobrodošla, a i ja sam puno toga zaboravila, a mlađa kćer je 6 godina. Ali eto postepeno se prisjećam svega. I lijepo mi se tu družit s vama.
    I ne znam cure kako vi razmišljate koje imate više godina, ali mene stalno nešto kopka da bi mogla još jednu bebu imat nakon ove, ali vrlo brzo jer nemam baš puno vremena (37 godina). I taj me osjećaj stalno prati. Ne znam da li to moj biološki sat radi svoje, ali do sad ni u jednoj trudnoći nisam odmah pomišljala na drugu- a da se razumijemo trudnoća mi nije blaženo stanje pa da ju zato želim još jednom proći. Čak sam i mužu rekla što mi prolazi glavom i nije pao u nesvijest. Uopće mi nije jasno šta mi se to događa u glavi i zašto već sad razmišljam o još jednoj bebi a ova je još u trbuhu? U biti htjela bih da se barem ovaj malac ima s kim igrati jer obje seke su velika razlika u godinama. Recite mi da nisam normalna i da prestanem o tome razmišljati!!!! Možda kad čujem vaša razmišljanja odustanem od te pomisli. Iako sad znam da i nije to tako lako ostvarivo jer na ovu drugu trudnoću sam čekala skoro 4 godine.

• kala3
    14. Siječanj 2015. 09:36

Marlameri
    meni situacija nije baš ista budući da nam je ovo prva beba, ali s druge strane imamo slično godina pa te druge donekle shvatit. Mani trudnoća nije baš "blaženo stanje" i pojma nemam kako ćemo se snać sa bebom. Sigurna sam da će nam se život promijenit. Unatoč tome voljela bi da ta bebe dobije nekog svog brata ili sestru. Voljela bi da ne bude velika razlika među njima da se mogu družit i bit jedna uz drugu kad im to treba, a ni moje godine ne dozvoljavaju razmišljanje da se to desi kad prvo djete odraste.
    Moj muž nema ovdje nikog, njegove viđamo jednom godišnje tako da ni beba neće imat puno potpore s te strane. Ja imam ali između nas je skoro deset godina razlike a nećakinje su već velike cure tako da se naša beba ne može s njima igrat i odrastat. Upravo zbog toga i ja ponekad razmišljam o drugoj bebi a ova još nije ni došla ;-)

Leda2
    14. Siječanj 2015. 19:39

I ja sutra idem ma OGTT drugi puta vec, sad sam u 25 tjednu, beba je velika kao da ima 28 tjedana pa zato, svi ostali nalazi su mi OK

=http://lilypie.com]

• brki
    14. Siječanj 2015. 19:43

Pozz curke nova sam pa bi vas htiijela pitati o trudnoći…ugl imala sam mjesecnicu 18.12.2014 završila je 23.12 spolni odnos sam imala 28 i 29.12 te je više puta ejakulirao u mene……imam neke simptome kao nabrekle grudi akne po prsima ,mučno mi je ponekad prije 5 dana me zigalo i jajnicima tako par dana zaredom ….inače pms nemam …..dali je moguća trudnoća …trebam dobit 18.1 dali je rano za test

Brki

Leda2
    14. Siječanj 2015. 20:56

Moguće je da si trudna, pogotovo ako imaš policistični oblik jajnika!  ja sam ostala trudna 7 dan ciklusa! Obični Testovi se rade tek kada ti kasni, mislim da sam čula reklamu da imaš u DM-u i u ostalim drogerijama test za rano otkrivanje trudnoće! Pa ako ti je dugo čekati napravi si test pa si se riješila tegoba! Sretno! 😃

Leda2
    14. Siječanj 2015. 20:56

Moguće je da si trudna, pogotovo ako imaš policistični oblik jajnika!  ja sam ostala trudna 7 dan ciklusa! Obični Testovi se rade tek kada ti kasni, mislim da sam čula reklamu da imaš u DM-u i u ostalim drogerijama test za rano otkrivanje trudnoće! Pa ako ti je dugo čekati napravi si test pa si se riješila tegoba! Sretno! 😃

Marlameri
    15. Siječanj 2015. 08:30

Brki mi smo ovaj put dugo radili na bebi (odnosno više sam ja pazila na plodne dane isl.) i svaki mjesec imala sam sve simptome trudnoće, napravila hrpu testova, uvijek negativni i poslije uvijek dobila mengu. Sad ovaj mjesec kad sam ostala trudna nisam imala nikakvih simptoma od početka, ali imala sam jedan test kod kuće pa sam ga napravila dan prije nego što sam dobila mengu, onako više iz navike i bio je pozitivan. Simptomi su mi se počeli pojavljivati sa nekih 6 tjedana trudnoće. A grudi su mi počele bujat i bit osjetljive tek kasnije. A sve one mjesece dok nisam bila trudna imala sam sve simptome od ovulacije pa do menge kao da sam trudna. Znam kako ti je i koliko si nestrpljiva da saznaš jesi li trudna i jedini način je da napraviš test jer simptomi ne moraju značiti ništa. Meni je na kraju upalilo tek kad nisam previše o tome razmišljala. A dok sam čitala druge kako pišu o tome nije mi pomagalo dok nisam sama sa sobom raščistila neke stvari i opustila se. Uglavnom napravi test!

A ja sam jučer bila na pregledu i naravno ništa pametno nisam saznala. Rekla sam doktoru za bol na desnoj strani i nisam dobila nikakav odgovor. Pregledao me i rekao da je sve super. Ispitivala sam ga i za kontrakcije i sve tegobe koje imam, a on je samo sa smješkom govorio da je sve to normalno. I eto opet ništa ne znam. A valjda je onda to OK kad doktor tako kaže. I gledali smo malenoga na 3d UZV- (doktor ga ima sad u ordinaciji i ne moram ništa platiti) stalno se bacakao i nije mu doktor uspio uslikat glavicu već samo nogicu! Ali super se sve vidi na tom 3d UZV. Gledala sam kako maleni stavlja rukice u usta. Ma preslatko! Tako da bar neka korist od jučerašnjeg pregleda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.