Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lu_jo
    18. Siječanj 2015. 23:05

Ne znam gdje da postavim pitanje pa ću ovdje :)
    Je li vama vaši ginek. naplačuju sliku 2d uzv-a i imaju li pravo uopće to naplatiti iako je privatnik?

lu_os

• Aslan
    19. Siječanj 2015. 13:50

Mislim da moraju imati istaknuti cjenik negdje... Ako nemaju, ti slobodno trazi jer imas pravo znati sta tocno se naplacuje.

Vmnina
    20. Siječanj 2015. 13:56

Daa, naplacuju to sta su koristili aparat.
    Al svejedno mislim da nas dobro opljackaju. Treba fino zatrazit racun

maja(twin mom)
    20. Siječanj 2015. 14:09

Evo mene ponovo. Neznam kaj bi vam rekla za kile. To je totalno drukčije kod svakoga. Da se utješite, ja sam sad 33+5 i dobila sam 23 kg. 😛
    Naravno da me ginekolog špota, al ja se izvučem sa izgovorom da su dvojca hahara to sve pojela 😊. 
    Bila sam na zadnjem pregledu kod svog doktora i sve je ok. Sad sam vec dobila uputnicu i za pregled u bolnici i odma uputnicu za rodilište. Ide koja od vas u Merkur roditi?

lala16
    20. Siječanj 2015. 22:22

Evo da se i mi prijavimo u proljetne bebe... 😄 Bruno bi trebao vani 10.4.!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.