Bok svima! Moram priznati da nisam sve postove procitala,ali sam prosla dosta tema i vecinu procitala. Nama je termin 26.4. i doci ce nam deckic. Sad smo u 25.-om tjednu trudnoce i veselimo se svakom novom danu.
Puno puno srece i zdravlja zelimo svima!
Bok svima! Moram priznati da nisam sve postove procitala,ali sam prosla dosta tema i vecinu procitala. Nama je termin 26.4. i doci ce nam deckic. Sad smo u 25.-om tjednu trudnoce i veselimo se svakom novom danu.
Puno puno srece i zdravlja zelimo svima!
Dobro nam došla
Hej Martina, meni je termin 27.04. 😄! Mozemo zajedno odbrojavati! 😃, nama stiže curica!

=http://lilypie.com]
Evo bila sam jutros u ambulanti radit ogtt, I sad su me pustili doma da čekam dva sata 😃 baš dobro, a pripremila sam se na cekanje u cekaonici :)
Evo bila sam jutros u ambulanti radit ogtt, I sad su me pustili doma da čekam dva sata 😃 baš dobro, a pripremila sam se na cekanje u cekaonici :)
I mene čeka u srijedu ogtt, ali na Križinama u bolnici. Daj reci mi jesi trebala dan prije pazit na ishranu i unos šećera ?

29.8.2022. ➕
joj blago tebi, mene slala sa 12 tjedana i morala sam tamo čamit dva sata, sva sreća pa mi muž radi tamo pa sam bila kod njega!

=http://lilypie.com]
Pozdrav svim mamicama proljetnih bebica ;-)
Eto mene da se i ja ovdje prijavim ..
Termin mi je 13.05. i curica je ;-)
Dobila sam isto uputnicu za vadit ogtt pa cu ić ovih dana ...
Kako mi je do termina još 4 mjeseca još uvijek doslovno ništa nismo kupili za bebicu (kao rano je). Na prošlom pregledu gin mi napisala mirovanje kao smijem samo sve lagano ne shoping i niš slično pa me počela lagano panika hvatat.. Šta ako mi bude gore a mi nemamo ništa, možda stvarno nije prerano..
Jeste vi kupile šta za bebice i kad?
Pozdrav svim mamicama proljetnih bebica ;-)
Eto mene da se i ja ovdje prijavim ..
Termin mi je 13.05. i curica je ;-)
Dobila sam isto uputnicu za vadit ogtt pa cu ić ovih dana …
Kako mi je do termina još 4 mjeseca još uvijek doslovno ništa nismo kupili za bebicu (kao rano je). Na prošlom pregledu gin mi napisala mirovanje kao smijem samo sve lagano ne shoping i niš slično pa me počela lagano panika hvatat.. Šta ako mi bude gore a mi nemamo ništa, možda stvarno nije prerano..
Jeste vi kupile šta za bebice i kad?
Kala, ništa ne brini. Samo miruj, pa će ti bit bolje. I ja sam na početku trebala malo mirovat, ali sad ne trebam.
Što se tiče kupovanja, ne brini. Imaš još vrimena !! Sve se stigne. Samo prije dobro promisli, i raspitaj se što ti stvarno treba. Jer, puno se govori, triba ovo ili ono, a na kraju vidiš što je stvarno praktično i potrebno.
Ja sam čekala skoro do samog kraja trudnoće, i naknadno sam (kako mi je šta trebalo). Čak ti i kolica u početku (prva 3 miseca) nisu toliko potrebna.
Tako ništa en brini, i čuvaj bebu

29.8.2022. ➕
evo i mene i meni je prva trudnoca..termin 22.4. i jedva cekamo da nam dode nasa curica..za sada trudnoca uredna..a ja se osijecam od samog pocetka kao da nisam trudna..nikakvih tegoba nisam imala...hihi...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji