Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    martina333
    10. Siječanj 2015. 17:39

Bok svima! Moram priznati da nisam sve postove procitala,ali sam prosla dosta tema i vecinu procitala. Nama je termin 26.4. i doci ce nam deckic. Sad smo u 25.-om tjednu trudnoce i veselimo se svakom novom danu.
    Puno puno srece i zdravlja zelimo svima!

Sara9
    11. Siječanj 2015. 20:56

martina333

Bok svima! Moram priznati da nisam sve postove procitala,ali sam prosla dosta tema i vecinu procitala. Nama je termin 26.4. i doci ce nam deckic. Sad smo u 25.-om tjednu trudnoce i veselimo se svakom novom danu.
    Puno puno srece i zdravlja zelimo svima!

Dobro nam došla 

Leda2
    10. Siječanj 2015. 21:55

Hej Martina, meni je termin 27.04. 😄! Mozemo zajedno odbrojavati! 😃, nama stiže curica!

=http://lilypie.com]

MalaMia
    11. Siječanj 2015. 21:21

Dobro nam došle sve nove "proljetne mamice" 

Sara9
    12. Siječanj 2015. 08:22

Evo bila sam jutros u ambulanti radit ogtt, I sad su me pustili doma da čekam dva sata 😃 baš dobro, a pripremila sam se na cekanje u cekaonici :)

Pavla
    12. Siječanj 2015. 10:48

Sara

Evo bila sam jutros u ambulanti radit ogtt, I sad su me pustili doma da čekam dva sata 😃 baš dobro, a pripremila sam se na cekanje u cekaonici :)

I mene čeka u srijedu ogtt, ali na Križinama u bolnici. Daj reci mi jesi trebala dan prije pazit na ishranu i unos šećera ?

29.8.2022. ➕

Leda2
    12. Siječanj 2015. 10:35

joj blago tebi, mene slala sa 12 tjedana i morala sam tamo čamit dva sata, sva sreća pa mi muž radi tamo pa sam bila kod njega! 

=http://lilypie.com]

• kala3
    12. Siječanj 2015. 12:06

Pozdrav svim mamicama proljetnih bebica ;-)
    Eto mene da se i ja ovdje prijavim ..

Termin mi je 13.05. i curica je ;-)

Dobila sam isto uputnicu za vadit ogtt pa cu ić ovih dana ...
    Kako mi je do termina još 4 mjeseca još uvijek doslovno ništa nismo kupili za bebicu (kao rano je). Na prošlom pregledu gin mi napisala mirovanje kao smijem samo sve lagano ne shoping i niš slično pa me počela lagano panika hvatat.. Šta ako mi bude gore a mi nemamo ništa, možda stvarno nije prerano..

Jeste vi kupile šta za bebice i kad?

Pavla
    12. Siječanj 2015. 12:14

kala

Pozdrav svim mamicama proljetnih bebica ;-)
    Eto mene da se i ja ovdje prijavim ..

Termin mi je 13.05. i curica je ;-)

Dobila sam isto uputnicu za vadit ogtt pa cu ić ovih dana …
    Kako mi je do termina još 4 mjeseca još uvijek doslovno ništa nismo kupili za bebicu (kao rano je). Na prošlom pregledu gin mi napisala mirovanje kao smijem samo sve lagano ne shoping i niš slično pa me počela lagano panika hvatat.. Šta ako mi bude gore a mi nemamo ništa, možda stvarno nije prerano..

Jeste vi kupile šta za bebice i kad?

Kala, ništa ne brini. Samo miruj, pa će ti bit bolje. I ja sam na početku trebala malo mirovat, ali sad ne trebam.
    Što se tiče kupovanja,  ne brini. Imaš još vrimena !! Sve se stigne. Samo prije dobro promisli, i raspitaj se što ti stvarno treba. Jer, puno se govori, triba ovo ili ono, a na kraju vidiš što je stvarno praktično i potrebno.
    Ja sam čekala skoro do samog kraja trudnoće, i naknadno sam (kako mi je šta trebalo). Čak ti i kolica u početku (prva 3 miseca) nisu toliko potrebna.
    Tako ništa en brini, i čuvaj bebu

29.8.2022. ➕

• tena22
    12. Siječanj 2015. 14:59

evo i mene i meni je prva trudnoca..termin 22.4. i jedva cekamo da nam dode nasa curica..za sada trudnoca uredna..a ja se osijecam od samog pocetka kao da nisam trudna..nikakvih tegoba nisam imala...hihi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI