Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    16. Lipanj 2015. 09:02

Antonia123 čestitam na bebaču i brz oporavak ti želim 
    nama su u rodilištu pitali da li želimo nešto protiv bolova pa pitaj ako te jako boli nek ti daju nešto.

antonia123
    16. Lipanj 2015. 10:17

Hvala curke ! 
    sutra izlazimo... bebac je super ! Spava i cica, place samo kad je gladan ! 

Dare12
    16. Lipanj 2015. 11:49

antonia123, cestitam jos jednom...i nije bas zrno, to je velika beba... daju lekadol, za bol trepavica....hhahahahha ma nije to toliko strasna bol, proc ce brzo, samo gustajte...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

cipelica
    16. Lipanj 2015. 18:34

antonia čestitam!!!!

ja još uvijek 2u1

antonia123
    17. Lipanj 2015. 11:23

Cipelica jos malo pa ces i ti docekat ! Nema nista ljepse od osjecaja imat svoju bebicu u rukama ! Mi danas idemo kuci !!! 

Marlameri
    24. Lipanj 2015. 11:19

curke pozdrav svima! evo mi danas slavimo mjesec dana kako je Erik ugledao svijet! I evo i sad dok pišem moram ga držati jer cvili- muči ga probava pa dok se ne pokaka malo plače. Sisamo svakih pola sata i već nosimo odjelca veličine 74. sad ćem na pregled pa ćemo vidjet koliko je dobio ali vidim po njemu da je puno narastao i ubucio se kad stalno papamo. Zato se nisam ni stigla prije javit jer stalno imam pune ruke posla. A i ovaj mjesec nam je baš aktivan jer stalno imamo posjete.
    čestitam svima koje ste rodile i moja sirena za uzbunu ne prestaje plakati pa se javim poslije.

antonia123
    25. Lipanj 2015. 18:34

Marlameri…super vec mjesec dana. Evo moj ima 11 dana. Zlatno dite... uvatija je sam ritam i sokirala sam se kako brzo... jede pa spava 3 h; sam se probudi opet najede; bude budan skupa sa cicanjem 1-1:30h i opet spava 3 h... andjeo moj! Uspijem se cila i sredit i napravit sve moguce! Nikad ne place bez razloga.. :-)
    Jako sam sretna!

Marlameri
    26. Lipanj 2015. 17:45

Antonia123 tak su i moje curke bile dobre. A meni su svi rekli da nakon dvije dobre bebe moram konačno vidjet šta znači imat bebu koja plače i koja je zahtjevna pa se eto tako i dogodilo. Ma mislim nije ništa strašno ali dosta često sisa pa si mislim da mu možda nije dosta. A vidjet ćemo. Idemo u utorak na prvi pregled. Eto naše proljetne bebe sve sretno stigle na svijet i neka nam samo lijepo rastu.

ribica11
    27. Lipanj 2015. 22:23

Marlameri pa ti imas pravog frajera  mi smo 2 mj i nosimo 62 
    Vidim da si pisala da ti malog muci probava i dok se ne pokaka place.. Tako je i mom bilo dok nisam prestala piti mlijeko, neznam dal ga ti pijes ako da onda probaj ne piti 

crvenokosa
    30. Lipanj 2015. 14:41

ribica

Marlameri pa ti imas pravog frajera  mi smo 2 mj i nosimo 62 
    Vidim da si pisala da ti malog muci probava i dok se ne pokaka place.. Tako je i mom bilo dok nisam prestala piti mlijeko, neznam dal ga ti pijes ako da onda probaj ne piti 

ja sam isto mlijeko izbacila da vidim možda joj mlijeko smeta.

deverika
    29. Lipanj 2015. 12:51

Ja bih pisala, ali eto nikako ne stignem, da mi prostite ne stignem ni srat. Eto meni još u bolnici rekli da imam zahtjevnu bebu, da je to tako zbog porođajne težine (4470g). Meni bi moj cijeli dan bio na prsima, zna biti budan i po 10 i po 12 sati. Nije dobivao na težini pa sam na moju veliku žalost morala uvesti ad, i sad frajer maže i jedno i drugo. Gladan je stalno! Kak u usta tak na guzicu

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI