Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonia123
    10. Lipanj 2015. 18:06

Ovo iscekivanje je najgore... ubija .... 
    mogu svaki cas, a mogu se jos nacekat .... uzas :-( 
    Jedva ga cekam vise dobit u ruke, i zagrlit i mazit i pojubit ...
    sve oko mene koje su tribale iza mene rodit evo vec rodile... a ja , a ja...

antonia123
    11. Lipanj 2015. 05:30

Cipelica ima li novosti !? 
    Ja sam mislila sinoc da idem rodit ali nista.... vatali me grcevi u cilome stomaku a to mi dosad nikad nije bilo i kontrakcije i na kraju se smirilo 

Dare12
    11. Lipanj 2015. 13:36

Ja sam jedina koja  tila prenit, pa nisam... Sutra ces ti....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

cipelica
    11. Lipanj 2015. 17:32

ništa još, na čeki sam....jučer malo sluzi na ulošku....al to može danima tako

deverika
    11. Lipanj 2015. 20:44

ajde, samo strpljivo...
    Znači, savjet je izbacit željezo?

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

antonia123
    12. Lipanj 2015. 05:53

Ma nista, apsolutno vidim da se nista ne dogadja.. sigurna sam da cu na inducirani... malac je aktivan , ma preaktivan a kazu da se smiri pred porod 

kiki2906
    12. Lipanj 2015. 11:19

Pozz cure
    Evo da vam se i nas dvije javimo..danas imamo 4 tjedna i dobila sam točno kilu..irina jako lijepo spava cica i super napreduje..samo nam još pupak nije otpo 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

antonia123
    12. Lipanj 2015. 12:50

Dare moja setam po cile dane, uz stepenice gori doli , gori-doli... ma radim cucnjeve; cak i protrcim malo.. ma nista to ne pripomazeee... a sex ne prakticiram radi ranijeg spontanog i straha od tih bakterija jer mi je ipak vaznija bebica od svega! Za to ce biti vremena !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.