Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    30. Svibanj 2015. 00:16

Samo da vam se javim da sam 26.05. rodila svoju curicu Tenu , 3040 tešku i 51 cm dugu. Bilo je brzo ali i žestoko

antonia123
    30. Svibanj 2015. 00:29

crvenokosa da bude zdrava i ziva mala ljepotica ! uzivaj 
    dare12 kako ti i tvoja bebica !? 

crvenokosa
    30. Svibanj 2015. 09:41

antonia123

crvenokosa da bude zdrava i ziva mala ljepotica ! uzivaj dare12 kako ti i tvoja bebica !? 

hvala 

Dare12
    30. Svibanj 2015. 11:53

crvenokosa , cestitam... vidis da nisi puno cekala...
    antonia123, mi ti se nasisavamo po cile dane....to mi skroz neobicno kako prvog nisam dojila...

crvenokosa
    30. Svibanj 2015. 12:17

Dare12

crvenokosa , cestitam… vidis da nisi puno cekala…antonia123, mi ti se nasisavamo po cile dane….to mi skroz neobicno kako prvog nisam dojila…

hvala 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

antonia123
    30. Svibanj 2015. 14:51

deverika da li si mi rodila i da li se bebac spustia!? 
    curee tko je jos ostao s menom da ceka ?! 
    ja jos 9 dana.... 

cipelica
    30. Svibanj 2015. 17:56

ja sam zadnja na proljetnim bebama, termin 18.06., čekaaaam

antonia123
    30. Svibanj 2015. 18:07

cipelica ti si znaci zadnja ali tko zna mozda i ja pridem termin ili me ti sustignes... hehe
    kako se osjecas , imas li kakvih tegoba?! javlja li se tvoja mrvica redovito?!

cipelica
    30. Svibanj 2015. 23:47

pa evo osjećam se dobro, maleni se redovito guzla i migolji, al sam jaaaako umorna, cili dan bi mogla visit po kauču....sinoć sam imala lagane bh kontrakcije po prvi put....pregled tek za 10 dana...kako ti?

antonia123
    31. Svibanj 2015. 08:35

a ja sam ti super, kao da nisam trudna, nikakve tegobe .... setam po cile dane, okrecem kucu naopako... a blago tebi kad su ti prve. to je moj jedini problem.od 17 tjedna su mi pocele kontrakcije a cak sam znala ih imat i po 40 u danu nekada ali navikla sam se pa mi toliko ne smeta.
    meni je sad u poned. pregled tu u splitu sam kod mimice ! bila bi najsretnija kad bi reka da sam bar malkice otvorena ali i to ne mora nista znacit ! 
    znas li ti da li je sad u rodilistu roming in pa je beba stalno s mamom u sobu ili ne ?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI