Crvenokosa bas mi je drago da je tako !
Nin@c kad ti je bio termin !?
Meni je u ponedjeljak i jedva cekam , voljela bih prije nego cekati... hehe
Eto, polako su sve proljetne bebe ugledale svjetlo dana još malo mama s naše teme čeka porode ... i njima sretno bilo !!!
Sada nam ostaje prelazak iz teme "trudnoća" na temu "bebe" ,
Jer ova tema "odlazi" u povijest, a naše bebe čeka budućnost.
Lijep pozdrav svima i SVIM MAMAMA (posebno novopečenim) još jednom čestitke.
Vaša, uvik nešto i ekipa od doma (a nadamo se da ćemo za koju godinu dobiti još kojeg člana, ako Bog da).
Pozdravv
29.8.2022. ➕
Nitko ne pise, di ste zapele?! Uvik nesto, ti vec razmisljas o trecoj bebi? ;) svaka cast!
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ljudi žene, evo da se i ja javim. Mi došli doma... Imala sam dogovoreni carski 29.05. U 7:45 porođen je moj klipan od 4470g i 56cm. hehe. Ja se polako oporavljam i privikavam na bebu. Muči me oblačenje najviše! baš muči!
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Najljepše čestitke deverika! Želim ti brz oporavak i uživaj sa svojim sinčićem!
Deverika, cestitke...bas je mega beba.. i rodila si na moj termin...blago se tebi...ja jos svom ne mogu oprostit sta je bik...hhahahaha
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare12 ja sam uvijek tu
ooo deverika cestitam, koliki bebac... uh...
pomalo sve ce to doci na svoje
najbitnije da je sve ok...
cure moje ja jos koji dan... u pon. Mi je termin, znaci cm otvorena... nadam se da ce krenuti sta se mene tice moze i odma iako nema bas puno naznaka osim sto zadnja 2 dana imam vise laznih kontrakcija i to je to. Drzite fige da malac pozeli izac na vrijeme
Drage moje mene je od sinoc ukocilo doli nisko u ledjima samo s lijeve strane i jedva se dizem iz kreveta, a setam jedva .tj.vucem se. Imam cesce lazne kontrakcije nista strasno jedino ta bol ne prolazi. Da li je to normalno da tako boli!? Bebica se javlja i jako je aktivna !
Sortiraj odgovore
Najstariji