Samo da vam se javim da sam 26.05. rodila svoju curicu Tenu , 3040 tešku i 51 cm dugu. Bilo je brzo ali i žestoko

crvenokosa da bude zdrava i ziva mala ljepotica ! uzivaj
dare12 kako ti i tvoja bebica !?
crvenokosa da bude zdrava i ziva mala ljepotica ! uzivajdare12 kako ti i tvoja bebica !?
hvala

crvenokosa , cestitam... vidis da nisi puno cekala...
antonia123, mi ti se nasisavamo po cile dane....to mi skroz neobicno kako prvog nisam dojila...
crvenokosa , cestitam…vidis da nisi puno cekala…
antonia123, mi ti se nasisavamo po cile dane….to mi skroz neobicno kako prvog nisam dojila…
hvala

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
deverika da li si mi rodila i da li se bebac spustia!?
curee tko je jos ostao s menom da ceka ?!
ja jos 9 dana....
ja sam zadnja na proljetnim bebama, termin 18.06., čekaaaam
cipelica ti si znaci zadnja ali tko zna mozda i ja pridem termin ili me ti sustignes... hehe
kako se osjecas , imas li kakvih tegoba?! javlja li se tvoja mrvica redovito?!

pa evo osjećam se dobro, maleni se redovito guzla i migolji, al sam jaaaako umorna, cili dan bi mogla visit po kauču....sinoć sam imala lagane bh kontrakcije po prvi put....pregled tek za 10 dana...kako ti?
a ja sam ti super, kao da nisam trudna, nikakve tegobe .... setam po cile dane, okrecem kucu naopako... a blago tebi kad su ti prve. to je moj jedini problem.od 17 tjedna su mi pocele kontrakcije a cak sam znala ih imat i po 40 u danu nekada ali navikla sam se pa mi toliko ne smeta.
meni je sad u poned. pregled tu u splitu sam kod mimice ! bila bi najsretnija kad bi reka da sam bar malkice otvorena ali i to ne mora nista znacit !
znas li ti da li je sad u rodilistu roming in pa je beba stalno s mamom u sobu ili ne ?!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji