Marlameri…super vec mjesec dana. Evo moj ima 11 dana. Zlatno dite... uvatija je sam ritam i sokirala sam se kako brzo... jede pa spava 3 h; sam se probudi opet najede; bude budan skupa sa cicanjem 1-1:30h i opet spava 3 h... andjeo moj! Uspijem se cila i sredit i napravit sve moguce! Nikad ne place bez razloga.. :-)
Jako sam sretna!
Antonia123 tak su i moje curke bile dobre. A meni su svi rekli da nakon dvije dobre bebe moram konačno vidjet šta znači imat bebu koja plače i koja je zahtjevna pa se eto tako i dogodilo. Ma mislim nije ništa strašno ali dosta često sisa pa si mislim da mu možda nije dosta. A vidjet ćemo. Idemo u utorak na prvi pregled. Eto naše proljetne bebe sve sretno stigle na svijet i neka nam samo lijepo rastu.
Marlameri pa ti imas pravog frajera mi smo 2 mj i nosimo 62
Vidim da si pisala da ti malog muci probava i dok se ne pokaka place.. Tako je i mom bilo dok nisam prestala piti mlijeko, neznam dal ga ti pijes ako da onda probaj ne piti
Ja bih pisala, ali eto nikako ne stignem, da mi prostite ne stignem ni srat. Eto meni još u bolnici rekli da imam zahtjevnu bebu, da je to tako zbog porođajne težine (4470g). Meni bi moj cijeli dan bio na prsima, zna biti budan i po 10 i po 12 sati. Nije dobivao na težini pa sam na moju veliku žalost morala uvesti ad, i sad frajer maže i jedno i drugo. Gladan je stalno! Kak u usta tak na guzicu
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Deverika bome ti je dosta budan... ali sta ces opet izdrzis... !
Ribica moj od prvog dana nosi 62, u 56 je samo izasao iz rodilista i to je jedva sta u to, bajno dite nisam mu veci broj ponila bila jer rodija se s 53cm i jos pelena i povijanje pa mu sve kratko 56.. dabe san kupovala taj broj. pa morala slat muza u novu kupnju
da se javim dok moja princeza spava
velike su vam bebe mi jos uvijek stanemo u br.56 mrva mamina
.
inače moja obožava vožnju u kolicima mogle bi šetat po cijeli dan, malo nas muče grčići ali nisu strasno jaki, malom su mi bili puno jači.
Jel Cipelica rodila?!
Ja se nikako javit, ovaj moj uglavnom visi po sisi, a ostatak vrimena skitamo po obicaju. Na prvoj kontroli kad smo bili narasli smo 6 cm i dobili 1100gr u 3 tjedna...
Deverika kako ti sa dojenjem?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare12 hvala ti kaj pitaš. Ma super smo mi s tim, ide nam, i ja imam puno mlekeca, samo eto ni to mu nije dosta.. ha dobro proći će. Dojenje mi je nešto stvarno prekrasno i obadva uživamo u tome. kako si ti s time? Znam da si prvoga dojila 3 mj ako se ne varam
Jel su i vaši nervozni od ovog vremena
Sortiraj odgovore
Najstariji