ništa još, na čeki sam....jučer malo sluzi na ulošku....al to može danima tako

ajde, samo strpljivo...
Znači, savjet je izbacit željezo?
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Ma nista, apsolutno vidim da se nista ne dogadja.. sigurna sam da cu na inducirani... malac je aktivan , ma preaktivan a kazu da se smiri pred porod
Ne morat ti bit....moj prvi je bija miran, a drugi je mlatija i u rodilistu.... zene, sex ili setnja...birajte...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Pozz cure
Evo da vam se i nas dvije javimo..danas imamo 4 tjedna i dobila sam točno kilu..irina jako lijepo spava cica i super napreduje..samo nam još pupak nije otpo
Pozz cure
Evo da vam se i nas dvije javimo..danas imamo 4 tjedna i dobila sam točno kilu..irina jako lijepo spava cica i super napreduje..samo nam još pupak nije otpo
Joj, e blago tebi što se tiće napredka, ja nažalost moram uvesti adaptirano jer mojemu macanu nije dosta, ima potrebe dvomjesečnog djeteta. Imam mlekeca i on to cica al mu nije svejedno dosta
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Dare moja setam po cile dane, uz stepenice gori doli , gori-doli... ma radim cucnjeve; cak i protrcim malo.. ma nista to ne pripomazeee... a sex ne prakticiram radi ranijeg spontanog i straha od tih bakterija jer mi je ipak vaznija bebica od svega! Za to ce biti vremena !
Antonia123, sad nema straha vise od spontanog, prema tome baci se na posal...
Deverika, nemoj mu jos uvodit ad, nek nacicava, to je pokora al navuc ce on mlika za sebe...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cure moje evo nas dvoje... mali Franko je dosao jucer na svijet u 14:20 h 3540kg i 53 dug... malo mamino zrno.sve je super, cicamo i pavamo ! rodila sam u roku 2 sata od dripa otvorila se sa 4 na 10 cm u to vrijeme. Jedino sta sam sivana pa puno boli... imate neki savjet da se ublazi ta bol!?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji