Deverika bome ti je dosta budan... ali sta ces opet izdrzis... !
Ribica moj od prvog dana nosi 62, u 56 je samo izasao iz rodilista i to je jedva sta u to, bajno dite nisam mu veci broj ponila bila jer rodija se s 53cm i jos pelena i povijanje pa mu sve kratko 56.. dabe san kupovala taj broj. pa morala slat muza u novu kupnju
Deverika bome ti je dosta budan… ali sta ces opet izdrzis… !
Ribica moj od prvog dana nosi 62, u 56 je samo izasao iz rodilista i to je jedva sta u to, bajno dite nisam mu veci broj ponila bila jer rodija se s 53cm i jos pelena i povijanje pa mu sve kratko 56.. dabe san kupovala taj broj.pa morala slat muza u novu kupnju
A ja sam morala slati po robicu 50, sad kad gledam kako je to sve mini

da se javim dok moja princeza spava
velike su vam bebe mi jos uvijek stanemo u br.56 mrva mamina
.
inače moja obožava vožnju u kolicima mogle bi šetat po cijeli dan, malo nas muče grčići ali nisu strasno jaki, malom su mi bili puno jači.

Jel Cipelica rodila?!
Ja se nikako javit, ovaj moj uglavnom visi po sisi, a ostatak vrimena skitamo po obicaju. Na prvoj kontroli kad smo bili narasli smo 6 cm i dobili 1100gr u 3 tjedna...
Deverika kako ti sa dojenjem?

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare12 hvala ti kaj pitaš. Ma super smo mi s tim, ide nam, i ja imam puno mlekeca, samo eto ni to mu nije dosta.. ha dobro proći će. Dojenje mi je nešto stvarno prekrasno i obadva uživamo u tome. kako si ti s time? Znam da si prvoga dojila 3 mj ako se ne varam
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Jel su i vaši nervozni od ovog vremena
Dojim, pa na dane mi dodje da odustanem jer s njih dva kad ostanem sama nekad je sou...al evo ne predajem se... ovi je bas sisoljubac za razliku od prvog...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Nadam se da je s cipelicom sve u redu... nema je vec sam zabrinuta ! Moj sisa i soava po 3 sata, super mirna beba jedino su nam po licu izbacili pristici
joj...
Nadam se da je s cipelicom sve u redu… nema je vec sam zabrinuta! Moj sisa i soava po 3 sata, super mirna beba jedino su nam po licu izbacili pristici
joj…
To je od vručine, mom je isto tako, a ima ih i po vratu
Pozdrav mamice! Nadam se da ste dobro, moja Tena ima dva mjeseca i supwr je bebica raste ko gljivica! Jako je zahtjevna pa nemam ni malo vremena! Pozdrav!

=http://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji