Ja budem u Petrovoj, ajde sretno! Želim ti brz porod i da ti što prije krene!

Eto nama isto tek jutros otpao pupak, znači 12 dana.
Ma sigurno da bi se mučila da je beba mala, joooj, ma ja sam jedna zbunjena i nespretna mama.
Nego, da se požalim, nikak da mi se stabilizira probava. Dakle, bio je carski rez, bila sam klistirena, bila na infuziji, normalno nisam smijela jesti drugi dan, dobila sam juhicu za ručak a za večeru griz, s time da sam PRIJE toga dobila Dulcolax čepić... Kao da je ičeg moglo biti... Sad još k tome pijem i željezo i probava mi je totalno u k...u
Eto nama isto tek jutros otpao pupak, znači 12 dana.
Ma sigurno da bi se mučila da je beba mala, joooj, ma ja sam jedna zbunjena i nespretna mama.
Nego, da se požalim, nikak da mi se stabilizira probava. Dakle, bio je carski rez, bila sam klistirena, bila na infuziji, normalno nisam smijela jesti drugi dan, dobila sam juhicu za ručak a za večeru griz, s time da sam PRIJE toga dobila Dulcolax čepić… Kao da je ičeg moglo biti… Sad još k tome pijem i željezo i probava mi je totalno u k…u
Tako ti je i meni bilo, samo san ja odma nakon 24h jela kekse kad sam dosla u sobu ,jer nisam mogla izdrzat...a sve ti je to zbog zeljeza, meni su ga i sad prepisali pa sam bila par dana i kad sam vidila da mi je situacija ka i lani, samo sam ga izbacila i odma mi se probava i stolica unormalili....
antonia123, sad bi ti da dite slavi sa svima vama, pusti nek ima svoj dan...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Natali čestitam
Nama je pupak otpao 8 dan ali nam je ostao granulom pa moramo stavljat antibiotik.
Cipelica da krene i brz porod ti želim.
Deverika puno tekućine i kompota, lagane hrane pa će se stabilizirat.

Dare12 onda radije na sv. ANTU , imendan mi je i tu u istoj kuci od obitelji nas ima cetvero svi slavimo !
Cipelica aaaa... cini mi se da ces me prisisat i da cu ostat zadnja iako i ta otvorenost nekad nemora nista znaciti ali tko zna...budemo vidjeli... mozda se i vidimo u rodilistu nadam se skupa !
Ovo iscekivanje je najgore... ubija ....
mogu svaki cas, a mogu se jos nacekat .... uzas :-(
Jedva ga cekam vise dobit u ruke, i zagrlit i mazit i pojubit ...
sve oko mene koje su tribale iza mene rodit evo vec rodile... a ja , a ja...
Cipelica ima li novosti !?
Ja sam mislila sinoc da idem rodit ali nista.... vatali me grcevi u cilome stomaku a to mi dosad nikad nije bilo i kontrakcije i na kraju se smirilo
Ja sam jedina koja tila prenit, pa nisam... Sutra ces ti....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji