Antonia123, sad nema straha vise od spontanog, prema tome baci se na posal...
Deverika, nemoj mu jos uvodit ad, nek nacicava, to je pokora al navuc ce on mlika za sebe...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cure moje evo nas dvoje... mali Franko je dosao jucer na svijet u 14:20 h 3540kg i 53 dug... malo mamino zrno.sve je super, cicamo i pavamo ! rodila sam u roku 2 sata od dripa otvorila se sa 4 na 10 cm u to vrijeme. Jedino sta sam sivana pa puno boli... imate neki savjet da se ublazi ta bol!?
Antonia123 čestitam na bebaču i brz oporavak ti želim
nama su u rodilištu pitali da li želimo nešto protiv bolova pa pitaj ako te jako boli nek ti daju nešto.
Hvala curke !
sutra izlazimo... bebac je super ! Spava i cica, place samo kad je gladan !
antonia123, cestitam jos jednom...i nije bas zrno, to je velika beba... daju lekadol, za bol trepavica....hhahahahha ma nije to toliko strasna bol, proc ce brzo, samo gustajte...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cipelica jos malo pa ces i ti docekat ! Nema nista ljepse od osjecaja imat svoju bebicu u rukama ! Mi danas idemo kuci !!!
curke pozdrav svima! evo mi danas slavimo mjesec dana kako je Erik ugledao svijet! I evo i sad dok pišem moram ga držati jer cvili- muči ga probava pa dok se ne pokaka malo plače. Sisamo svakih pola sata i već nosimo odjelca veličine 74. sad ćem na pregled pa ćemo vidjet koliko je dobio ali vidim po njemu da je puno narastao i ubucio se kad stalno papamo. Zato se nisam ni stigla prije javit jer stalno imam pune ruke posla. A i ovaj mjesec nam je baš aktivan jer stalno imamo posjete.
čestitam svima koje ste rodile i moja sirena za uzbunu ne prestaje plakati pa se javim poslije.
Sortiraj odgovore
Najstariji