Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    13. Lipanj 2015. 17:58

Antonia123, sad nema straha vise od spontanog, prema tome baci se na posal... 
    Deverika, nemoj mu jos uvodit ad, nek nacicava, to je pokora al navuc ce on mlika za sebe...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

antonia123
    15. Lipanj 2015. 13:50

Cure moje evo nas dvoje... mali Franko je dosao jucer na svijet u 14:20 h 3540kg i 53 dug... malo mamino zrno.sve je super, cicamo i pavamo !   rodila sam u roku 2 sata od dripa otvorila se sa 4 na 10 cm u to vrijeme. Jedino sta sam sivana pa puno boli... imate neki savjet da se ublazi ta bol!?

antonia123
    16. Lipanj 2015. 05:25

Cipelica da li si rodila? Mozda smo u blizini... 

crvenokosa
    16. Lipanj 2015. 09:02

Antonia123 čestitam na bebaču i brz oporavak ti želim 
    nama su u rodilištu pitali da li želimo nešto protiv bolova pa pitaj ako te jako boli nek ti daju nešto.

antonia123
    16. Lipanj 2015. 10:17

Hvala curke ! 
    sutra izlazimo... bebac je super ! Spava i cica, place samo kad je gladan ! 

Dare12
    16. Lipanj 2015. 11:49

antonia123, cestitam jos jednom...i nije bas zrno, to je velika beba... daju lekadol, za bol trepavica....hhahahahha ma nije to toliko strasna bol, proc ce brzo, samo gustajte...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

cipelica
    16. Lipanj 2015. 18:34

antonia čestitam!!!!

ja još uvijek 2u1

antonia123
    17. Lipanj 2015. 11:23

Cipelica jos malo pa ces i ti docekat ! Nema nista ljepse od osjecaja imat svoju bebicu u rukama ! Mi danas idemo kuci !!! 

Marlameri
    24. Lipanj 2015. 11:19

curke pozdrav svima! evo mi danas slavimo mjesec dana kako je Erik ugledao svijet! I evo i sad dok pišem moram ga držati jer cvili- muči ga probava pa dok se ne pokaka malo plače. Sisamo svakih pola sata i već nosimo odjelca veličine 74. sad ćem na pregled pa ćemo vidjet koliko je dobio ali vidim po njemu da je puno narastao i ubucio se kad stalno papamo. Zato se nisam ni stigla prije javit jer stalno imam pune ruke posla. A i ovaj mjesec nam je baš aktivan jer stalno imamo posjete.
    čestitam svima koje ste rodile i moja sirena za uzbunu ne prestaje plakati pa se javim poslije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.