Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    05. Lipanj 2015. 08:06

Hvala svima na čestitkama! Je da, trebalo je to nosit!
    Objasnili su mi da je on veliki dečko i da njemu treba i puno hrane i puno svega drugoga. Evo npr. frajer je jučer bio budan 10 sati u komadu. Cicao bi stalno!
    No moj bi muž već drugu bebu, HAHA, pa da pitam, vi koje ste išle na carski (Dare12) kako ste se osječale u drugoj trudnoći i da li imate kakve posljedice od rezanja, jer sam čula da neke žene boli kad nešt rade ili kada se vrijeme mjenja. Eto danas idem konce vadit!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

crvenokosa
    05. Lipanj 2015. 14:17

Deverika čestitke na velikoj bebi i brz oporavak ti želim 
    Dare12 a ja sam tako htjela da moja bebolina bude bik, a ne blizanac.

Dare12
    05. Lipanj 2015. 22:57

Deverika, ja nikakvih problema nisam imala od carskog, samo malo tezi oporavak...a vidis da sam drugi put uspila rodit i prirodno.. i hvala, ne triba mi vise rogova u kuci, iman ih previse...
    crvenokosa, sta nisi prije rekla to, pa da se minjamo? ;)

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Sanja09
    06. Lipanj 2015. 15:03

Pozdrav svima, ja sam nova ovde, ginekolog mi je zauzet do sedmog meseca ove godine, pa bih molila neki savet ili neko iskustvo, ne znam vise na kojoj temi da pisem. Ovako, menstruacija mi je u 05.04 nesto kasnila, oko 10 dana al sam je imala, dobila sam taj dan 05.04 iako sam trebala pre toga i od tada do sada nista! Trebala sam dobiti onda 05.05 ili 10.05 posto mi je ciklus oko 30 do 35 dana, nekad manje nekad vise, ali mi nikada do sada nije preskocila eto ceo mesec. Odnose imam redovno, skroz bez zastite. Jednom prilikom, valjda pocetkom petog meseca ove godine ili nesto malo kasnije sam cak imala malo i bolan odnos i nakon toga 5 minuta strasne bolove, kao implatacija ili porodjajni maltene(imam vec jednu curicu od 3 godine pa znam kakvi su bolovi) radila sam test pre desetak dana i pre 4 dana i negativan. Muka mi je, vrti mi se, spava mi se, gladna sam, grudi su me bolele 10 dana bez prestanka a sad nista, a imam osecaj kao da cu svaki cas da dobijem al nista! Grcevi, boluckanje prisutni ponekad, a neka i po ceo dan, cesto idem u wc. Povracala nisam, test mi je negativan, ne znam sta bih moglo biti. Inace imam izrazene vene po grudima tako da to ne racunam kao znak ☺ jel moguce da testovi grese ili sta se desava?! Pobogu da jesam, do sada bi se prikazalo, ocitalo, ne znam nisam pametna. Izvinite da predugackom postu ali se jako nerviram, uclanila sam se da cujem par reci od vas ako je moguce, unapred hvala! 😘

antonia123
    06. Lipanj 2015. 23:54

Sanja09 a da odes najjednostavije do ginekologa i potvrdis? Ima zena kojima je test krivo pokazao i vise puta  .. nzn...

deverika
    07. Lipanj 2015. 08:44

tako je odi ginekologu, meni je npr. test dva puta pokazao negativno a bila sam 6 tjedana trudna.
    crvenokosa evo da ja tebi isto čestitam!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

antonia123
    09. Lipanj 2015. 06:42

Drage moje meni je jucer bija termin a nista  ... otvorena prst i to je to! Sada mi preostaje cekati.... tvrdoglavi moj bebolino 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.