Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    30. Svibanj 2015. 17:56

ja sam zadnja na proljetnim bebama, termin 18.06., čekaaaam

cipelica
    30. Svibanj 2015. 23:47

pa evo osjećam se dobro, maleni se redovito guzla i migolji, al sam jaaaako umorna, cili dan bi mogla visit po kauču....sinoć sam imala lagane bh kontrakcije po prvi put....pregled tek za 10 dana...kako ti?

antonia123
    31. Svibanj 2015. 12:01

dare12 hvala a reci mi da li si ti nosila za bebicu pelene ili ista drugo? to nisam spakirala ako treba. i reci mi papuce da li nosim svoje za u box ili njihove ?! 
    deverika je sigurno rodila, nadam se da je sve ok. javit ce se ona nama vec jer je rekla da ce je ostavit za vikend ako ne rodi na inducirani ili carski ako se bebac ne okrene.

Dare12
    31. Svibanj 2015. 17:56

Za bebu nisam nosila nista, imaju pelena oni...a lako ti netko donese u posjet ako bude tribalo. Tvoje papuce, samo je njihova spavacica, a posli mozes presvuc svoju, jer bude vruce u njihovim... ja sam tek 3 dan tj. 2 od poroda, presvukla se u svoju, bolje da njihovu iskrvavim, nego svoju...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

antonia123
    01. Lipanj 2015. 13:42

Hvala ti... ja sam vec svoje spremila jer znam da su njihove uzasne i debele... 
    danas sam bila na pregledu , otvorena prst, bar nesto...hehe
    bebac se jos nije spustia al nemora to nista znacit.... 
    Deverika cekamo da nam se javis... hehe 

crvenokosa
    02. Lipanj 2015. 09:17

Jutro 
    Trudnice i mamice di ste?
    Moja Tena je super beba samo jede i spava 

nin@c
    02. Lipanj 2015. 09:41

Evo i mene, mojoj curki se baš i ne ide van, pa sad nahodavamo po
    kontrolama...2 cm otvorena, cerviks omekšan, na CTG-u bili neki trudovi,
    tako da bi moglo uskoro...al ja se bome ne osjećam kao da bi trebala roditi,
    ujutro sam puna snage, energije, jedino onda navečer gegam, al sve u svemu,
    ja mislim da su oni gadno fulali sa datumom

Kako ste mi vi?
    Vidim da neke cure već na veliko grle i ljube svoje smotuljke, a ja ništa... weeee!
    Uživajte cure, i čestitam onim curama kojima još nisam uspjela na bebačima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.