Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    04. Lipanj 2015. 00:05

Ljudi žene, evo da se i ja javim. Mi došli doma... Imala sam dogovoreni carski 29.05. U 7:45 porođen je moj klipan od 4470g i 56cm. hehe. Ja se polako oporavljam i privikavam na bebu. Muči me oblačenje najviše! baš muči!

Natali2
    09. Lipanj 2015. 07:23

Deverka čestitam. Što se oblačenja tiče imaš sreće, zamisli da je beba manja kakvih problema bi tek imala. Mi smo rodili 30.05. 4100 i  52 duga. Za sad nam ide dobro, jedino nas pupak muči, nikako da otpadne.

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Mary36
    04. Lipanj 2015. 01:25

Najljepše čestitke deverika! Želim ti brz oporavak i uživaj sa svojim sinčićem!

Dare12
    04. Lipanj 2015. 09:11

Deverika, cestitke...bas je mega beba.. i rodila si na moj termin...blago se tebi...ja jos svom ne mogu oprostit sta je bik...hhahahaha

deverika
    05. Lipanj 2015. 08:00

Dare12

Deverika, cestitke…bas je mega beba.. i rodila si na moj termin…blago se tebi…ja jos svom ne mogu oprostit sta je bik…hhahahaha

Rekoh ja da ti treba još jedan jarac! pa da imaš punu kuću rogonja  

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

antonia123
    04. Lipanj 2015. 12:10

Dare12 ja sam uvijek tu 
    ooo deverika cestitam, koliki bebac... uh... 
    pomalo sve ce to doci na svoje 
    najbitnije da je sve ok...
    cure moje ja jos koji dan... u pon. Mi je termin,  znaci cm otvorena... nadam se da ce krenuti sta se mene tice moze i odma iako nema bas puno naznaka osim sto zadnja 2 dana imam vise laznih kontrakcija i to je to. Drzite fige da malac pozeli izac na vrijeme 

antonia123
    05. Lipanj 2015. 05:02

Drage moje mene je od sinoc ukocilo doli nisko u ledjima samo s lijeve strane i jedva se dizem iz kreveta, a setam jedva .tj.vucem se. Imam cesce lazne kontrakcije nista strasno jedino ta bol ne prolazi. Da li je to normalno da tako boli!? Bebica se javlja i jako je aktivna ! 

deverika
    05. Lipanj 2015. 08:06

Hvala svima na čestitkama! Je da, trebalo je to nosit!
    Objasnili su mi da je on veliki dečko i da njemu treba i puno hrane i puno svega drugoga. Evo npr. frajer je jučer bio budan 10 sati u komadu. Cicao bi stalno!
    No moj bi muž već drugu bebu, HAHA, pa da pitam, vi koje ste išle na carski (Dare12) kako ste se osječale u drugoj trudnoći i da li imate kakve posljedice od rezanja, jer sam čula da neke žene boli kad nešt rade ili kada se vrijeme mjenja. Eto danas idem konce vadit!

crvenokosa
    05. Lipanj 2015. 14:17

Deverika čestitke na velikoj bebi i brz oporavak ti želim 
    Dare12 a ja sam tako htjela da moja bebolina bude bik, a ne blizanac.

Dare12
    05. Lipanj 2015. 22:57

Deverika, ja nikakvih problema nisam imala od carskog, samo malo tezi oporavak...a vidis da sam drugi put uspila rodit i prirodno.. i hvala, ne triba mi vise rogova u kuci, iman ih previse...
    crvenokosa, sta nisi prije rekla to, pa da se minjamo? ;)

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI