Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    09. Lipanj 2015. 11:55

antonia123, nos ces rosit na mon rodjendan... 
    Natali, nama je pupak otpa tek nakon dobra 2 tjedna... 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

antonia123
    09. Lipanj 2015. 14:51

Dare12 onda se nadam da ti je brzo rodjendan !? 

Dare12
    09. Lipanj 2015. 16:19

12-og.... ja sam se nadala da cu svog prinit pa rodit tad...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

cipelica
    09. Lipanj 2015. 20:02

ja se vratila s pregleda, 3 cm otvorena i nadam se da će skoro krenit

Mary36
    09. Lipanj 2015. 20:17

Cipelice blago tebi! Od kuda si, gdje planiraš roditi?

cipelica
    09. Lipanj 2015. 20:21

ST rodilište

Mary36
    09. Lipanj 2015. 20:25

Ja budem u Petrovoj, ajde sretno! Želim ti brz porod i da ti što prije krene!

deverika
    10. Lipanj 2015. 08:37

Eto nama isto tek jutros otpao pupak, znači 12 dana.
    Ma sigurno da bi se mučila da je beba mala, joooj, ma ja sam jedna zbunjena i nespretna mama.
    Nego, da se požalim, nikak da mi se stabilizira probava. Dakle, bio je carski rez, bila sam klistirena, bila na infuziji, normalno nisam smijela jesti drugi dan, dobila sam juhicu za ručak a za večeru griz, s time da sam PRIJE toga dobila Dulcolax čepić... Kao da je ičeg moglo biti... Sad još k tome pijem i željezo i probava mi je totalno u k...u

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

crvenokosa
    10. Lipanj 2015. 09:45

Natali čestitam 
    Nama je pupak otpao 8 dan ali nam je ostao granulom pa moramo stavljat antibiotik.
    Cipelica da krene i brz porod ti želim.
    Deverika puno tekućine i kompota, lagane hrane pa će se stabilizirat.

antonia123
    10. Lipanj 2015. 12:30

Dare12 onda radije na sv. ANTU , imendan mi je i tu u istoj kuci od obitelji nas ima cetvero svi slavimo ! 
    Cipelica aaaa... cini mi se da ces me prisisat i da cu ostat zadnja iako i ta otvorenost nekad nemora nista znaciti ali tko zna...budemo vidjeli... mozda se i vidimo u rodilistu nadam se skupa !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.