Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    24. Svibanj 2015. 15:36

Pozdrav svima i hvala na podršci. Rodila sam malo prije 10 malenog Erika. Težak je 3900 A dug 52. Bolilo je ali nisam dobila drip i nisam rezana. A evo i sad boli kako se sve vraća u normalu. Konačno je gotovo. Čekam vas deverika i arlena. Nije neka gužva tu. Pozdrav  svima puno i javit ću se s pričom kad malo dodjem k sebi. 

deverika
    24. Svibanj 2015. 16:45

Marlameri

Pozdrav svima i hvala na podršci. Rodila sam malo prije 10 malenog Erika. Težak je 3900 A dug 52. Bolilo je ali nisam dobila drip i nisam rezana. A evo i sad boli kako se sve vraća u normalu. Konačno je gotovo. Čekam vas deverika i arlena. Nije neka gužva tu. Pozdrav  svima puno i javit ću se s pričom kad malo dodjem k sebi. 

Super! Jeeeee!!! Čestitam!
    a eto, jadala si se kako ćeš ostati sama na proljetnim bebama, Rodila si lijepog velikog macana ;)
    mene izgleda nečeš tak brzo dočekat , al zato eto mi tebe čekamo sa pričom o rodilištu i osoblju.
    Uživaj i mazite se i grlite i juuuuuu 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Elli27
    24. Svibanj 2015. 17:52

Marlameri

Aaa cestitam!! Sad se mazite i cikite  joj i ja jedva cekam

deverika
    24. Svibanj 2015. 16:47

crvenokosa se ne javlja... da ju nisu zadržali, pa se i ona porodila?

crvenokosa
    24. Svibanj 2015. 20:41

deverika

crvenokosa se ne javlja… da ju nisu zadržali, pa se i ona porodila?

nisam još a kakvo je stanje ni neću tako brzo.

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Vmnina
    24. Svibanj 2015. 17:18

Aaa joj!! 
    Cestitke curkee super ste vi to odradile.
    Ja nista ne stizem moja bebolina bi cicala 0-24 neznam ni sama kako sam se sad sjetila pogledat malo klokanicu jeste mi zive. 
    Uzivajte, mazite se i naoruzajte zivcima vi koje ste u 2komada. 
    A vi u jednom- sretnoo i hrabroo

crvenokosa
    24. Svibanj 2015. 20:44

Cardassia i Marlameri čestitam na bebicama, super ste vi to odradile, sad se mazite i brzo se oporavite 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI