Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    27. Svibanj 2015. 09:55

haha, tak si i ja stalno sređujem stvari, a ja mislila da sam jedina, haha

ugl... Evo mene, jučer bila na pregledu, sve je u redu, 3 cm otvorena, ali... ali... ja uopče nemam trudova i bebo se nije spustio. stoga će mi na kraju tjedna inducirat porod. Dobit ću drip i ukoliko se u trudovima bebo spusti porodit će me prirodno, a ukoliko se ne spusti morat ću nažalost na carski. baš i nisu neke vijesti al ok

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Dare12
    27. Svibanj 2015. 22:25

Ma brzo cete vi...samo da bude brzo i bbez problema...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

antonia123
    29. Svibanj 2015. 17:53

drage moje koje ste rodile cestitam na bebicama i sad uzivajte u njima... 
    deverika evo me jos nisam popucala ni 1 striju  a jos samo 10 dana... hehe... bolova nemam nikakvih, sredujem kucu po cijele dane pripremam sve za toga misa... ima li koja od vas da je iz splita !?

Dare12
    29. Svibanj 2015. 19:40

Ja sam iz Splita... 

crvenokosa
    30. Svibanj 2015. 00:16

Samo da vam se javim da sam 26.05. rodila svoju curicu Tenu , 3040 tešku i 51 cm dugu. Bilo je brzo ali i žestoko

antonia123
    30. Svibanj 2015. 00:29

crvenokosa da bude zdrava i ziva mala ljepotica ! uzivaj 
    dare12 kako ti i tvoja bebica !? 

Dare12
    30. Svibanj 2015. 11:53

crvenokosa , cestitam... vidis da nisi puno cekala...
    antonia123, mi ti se nasisavamo po cile dane....to mi skroz neobicno kako prvog nisam dojila...

antonia123
    30. Svibanj 2015. 14:51

deverika da li si mi rodila i da li se bebac spustia!? 
    curee tko je jos ostao s menom da ceka ?! 
    ja jos 9 dana.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.