Pozdrav svima i hvala na podršci. Rodila sam malo prije 10 malenog Erika. Težak je 3900 A dug 52. Bolilo je ali nisam dobila drip i nisam rezana. A evo i sad boli kako se sve vraća u normalu. Konačno je gotovo. Čekam vas deverika i arlena. Nije neka gužva tu. Pozdrav svima puno i javit ću se s pričom kad malo dodjem k sebi.
Pozdrav svima i hvala na podršci. Rodila sam malo prije 10 malenog Erika. Težak je 3900 A dug 52. Bolilo je ali nisam dobila drip i nisam rezana. A evo i sad boli kako se sve vraća u normalu. Konačno je gotovo. Čekam vas deverika i arlena. Nije neka gužva tu. Pozdrav svima puno i javit ću se s pričom kad malo dodjem k sebi.
Super! Jeeeee!!! Čestitam!
a eto, jadala si se kako ćeš ostati sama na proljetnim bebama, Rodila si lijepog velikog macana ;)
mene izgleda nečeš tak brzo dočekat , al zato eto mi tebe čekamo sa pričom o rodilištu i osoblju.
Uživaj i mazite se i grlite i juuuuuu
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Aaa cestitam!! Sad se mazite i cikite joj i ja jedva cekam

crvenokosa se ne javlja... da ju nisu zadržali, pa se i ona porodila?
crvenokosa se ne javlja… da ju nisu zadržali, pa se i ona porodila?
nisam još a kakvo je stanje ni neću tako brzo.

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Aaa joj!!
Cestitke curkee super ste vi to odradile.
Ja nista ne stizem moja bebolina bi cicala 0-24 neznam ni sama kako sam se sad sjetila pogledat malo klokanicu jeste mi zive.
Uzivajte, mazite se i naoruzajte zivcima vi koje ste u 2komada.
A vi u jednom- sretnoo i hrabroo

Cardassia i Marlameri čestitam na bebicama, super ste vi to odradile, sad se mazite i brzo se oporavite

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji