Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    23. Svibanj 2015. 10:31

Ja idem sutra na pregled.

Dare12
    23. Svibanj 2015. 15:05

Jos ste sve u komadu?  ajde, izdrzite jos koji dan, blago vama vasi ce bit blizanci, a moj je bikonja...jos me to progoni...hahahahhaha

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

deverika
    23. Svibanj 2015. 15:19

Marlameri, ma svakako bolje čekat nego na inducirani, pogotovo ako je bebo ok, još imaš i do termina (iako sam vidla da stvarno imaš veliki trbuh), jbg, moj blizanac je odlučio biti slonić a ne čovjek i debljat se, ja ću morat na inducirani. A tko zna, možda ćemo u rodilište zajedno.
    Dare12 još ti treba jedan jarac.
    Crvenokosa, čekamo te onda s novostima

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• marina.rodic
    23. Svibanj 2015. 22:33

Bok,evo da se i ja javim pa da skratim ovo malo vrimena (nadam se) ,termin 3.6 ,druga trudnoca opet curicaa 

crvenokosa
    24. Svibanj 2015. 20:46

marina.rodic

Bok,evo da se i ja javim pa da skratim ovo malo vrimena (nadam se) ,termin 3.6 ,druga trudnoca opet curicaa 

dobrodošla 

Marlameri
    24. Svibanj 2015. 05:47

Drage moje samo da se javim da mi je izgleda konačno krenulo- malo plodne vode prolilo se kad sam ustala iz kreveta i sad me ubijaju trudovi- ipak se razlikuju od lažnih jer ovi bole da mi se plače i vrišti u isto vrijeme. Ali nadam se da ću bit hrabra. Sad pijem kapučino i čekam da budu češći- sad su na nekih 10 minuta pa da budim dragog. Javim se sa lijepim vijestima. Držite mi fige!!!!!

Elli27
    24. Svibanj 2015. 08:32

Marlameri

Drage moje samo da se javim da mi je izgleda konačno krenulo- malo plodne vode prolilo se kad sam ustala iz kreveta i sad me ubijaju trudovi- ipak se razlikuju od lažnih jer ovi bole da mi se plače i vrišti u isto vrijeme. Ali nadam se da ću bit hrabra. Sad pijem kapučino i čekam da budu češći- sad su na nekih 10 minuta pa da budim dragog. Javim se sa lijepim vijestima. Držite mi fige!!!!!

Sretno!!! Javi kako proslo!

deverika
    24. Svibanj 2015. 08:54

Marlameri

Danas ti je dežuran doktor Trubarac

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Dare12
    24. Svibanj 2015. 11:51

ooooooo...Marlameri ce rodit na datum koji sam ja tila, a ja rodila na njen...hahahhahah, kako je to... Drzi se, pozdrav od mene I Duje... 

Cardassia
    24. Svibanj 2015. 14:17

Pozdrav proljetne mame! Naša mala Dorja se rodila 20.05. Jučer smo se vratile iz bolnice. Porod je bio brz i super. U utorak sam primljena u bolnicu zbog indukcije. U ponoć sam dobila ricinusovo ulje, ujutro klistir i rekli su mi da onda čekamo da li će se nešto početi događati, da ako se ništa ne pokrene, da onda drugi dan slijedi amniotomija. Ali popodne mi se učinilo da mi možda počela malo curiti plodna voda, pregledali me, a ja sam bila već otvorena 8 cm, a da nisam niti skužila. Odveli me u raaonu, rekli da je prekasno za epiduralnu. Dali su mi malo dripa i brzo je sve bilo gotovo. Porod za poželjeti... U rađaoni sam ukupno bila tri sata ali me bolje tek sam izgon na kraju, ali to je bilo gotovo kroz par truda. Sretno vama koje ste još u komadu...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI