Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    24. Svibanj 2015. 17:18

Aaa joj!! 
    Cestitke curkee super ste vi to odradile.
    Ja nista ne stizem moja bebolina bi cicala 0-24 neznam ni sama kako sam se sad sjetila pogledat malo klokanicu jeste mi zive. 
    Uzivajte, mazite se i naoruzajte zivcima vi koje ste u 2komada. 
    A vi u jednom- sretnoo i hrabroo

crvenokosa
    24. Svibanj 2015. 20:44

Cardassia i Marlameri čestitam na bebicama, super ste vi to odradile, sad se mazite i brzo se oporavite 

Dare12
    25. Svibanj 2015. 17:13

Cardassia i Marlameri, bravo za vas i lagane porode.... Cestitam od srca! uzivajte....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

kiki2906
    25. Svibanj 2015. 17:48

Cure čestitam na bebicama..sad se samo mazite i pazite 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

lu_jo
    27. Svibanj 2015. 09:40

Ja vec 2 dana trudovi stalno evo sinoc sam.molila Boga samo da izdrži još do danas navecer idem sad kod.ginek valjd me nece slat u bolnicu jel imam jos par stvari za sredit prije nego bebolino dode al ono osjetim da je kraj stalno imam.kontreakcije al nisu jos se ustalile pozz

lu_os

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.