Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    24. Svibanj 2015. 11:51

ooooooo...Marlameri ce rodit na datum koji sam ja tila, a ja rodila na njen...hahahhahah, kako je to... Drzi se, pozdrav od mene I Duje... 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    24. Svibanj 2015. 15:36

Pozdrav svima i hvala na podršci. Rodila sam malo prije 10 malenog Erika. Težak je 3900 A dug 52. Bolilo je ali nisam dobila drip i nisam rezana. A evo i sad boli kako se sve vraća u normalu. Konačno je gotovo. Čekam vas deverika i arlena. Nije neka gužva tu. Pozdrav  svima puno i javit ću se s pričom kad malo dodjem k sebi. 

deverika
    24. Svibanj 2015. 16:47

crvenokosa se ne javlja... da ju nisu zadržali, pa se i ona porodila?

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.