Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    22. Svibanj 2015. 20:22

Na zapadu ništa novo 
    kod mene isto sve po starome, nisam se ništ otvarala, trudova nema, bebač je i dalje 4kg. U utorak moram doći opet na pregled, i ukoliko se ne porodim do petka, na inducirani.

Marlameri, pa da ja sam išla na ctg ODMAH poslije tebe, tak da smo se neizbježno mimoišle, eto, uspijela ti reči bok, prije mi se nije htijelo te pozdravljat zato jer sam brže bolje htijela ostavit papire sestri i tak si ti otišla na ctg onda.

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

crvenokosa
    23. Svibanj 2015. 07:57

Jutro 
    Lu-jo stvarno neznam što ti reć, osim da ti se sad dolje sve širi pa možda zbog toga. Ali to ti ništa ne znači, može rodit ubrzo a možeš i prenjet. Ja sam se bojala da ću ranije rodit, pa eto me u 40 tjednu.

Marlameri
    23. Svibanj 2015. 08:32

Lu_jo i ja čujem to krckanje ponekad a ja uvijek pomislim da će mi beba probit vodenjak a ono ništa. I stalno ima svakakvih zvukova iz trbuha- od crijeva do želudca i tog krckanja ali meni to traje već mjesec dana pa ništa. Ali opet svaka je različita pa možda kod tebe to nešto i znači. Neke cure nemaju nikakve bolove do samih trudova i onda kad krenu trudovi to je to, a ja stalno imam bolove, sad svaki dan pa se nisam otvorila ni centimetar više.
    Deverika ja sam u ponedjeljak tak da se nećemo vidjet i baš sam u nedoumici šta da radim- da li da idem na inducirani porod ili da čekam. Najradije bih to riješila u ponedjeljak a opet me strah tih bolova od dripa koji su mi grozni.

crvenokosa
    23. Svibanj 2015. 10:31

Ja idem sutra na pregled.

Dare12
    23. Svibanj 2015. 15:05

Jos ste sve u komadu?  ajde, izdrzite jos koji dan, blago vama vasi ce bit blizanci, a moj je bikonja...jos me to progoni...hahahahhaha

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

deverika
    23. Svibanj 2015. 15:19

Marlameri, ma svakako bolje čekat nego na inducirani, pogotovo ako je bebo ok, još imaš i do termina (iako sam vidla da stvarno imaš veliki trbuh), jbg, moj blizanac je odlučio biti slonić a ne čovjek i debljat se, ja ću morat na inducirani. A tko zna, možda ćemo u rodilište zajedno.
    Dare12 još ti treba jedan jarac.
    Crvenokosa, čekamo te onda s novostima

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• marina.rodic
    23. Svibanj 2015. 22:33

Bok,evo da se i ja javim pa da skratim ovo malo vrimena (nadam se) ,termin 3.6 ,druga trudnoca opet curicaa 

Marlameri
    24. Svibanj 2015. 05:47

Drage moje samo da se javim da mi je izgleda konačno krenulo- malo plodne vode prolilo se kad sam ustala iz kreveta i sad me ubijaju trudovi- ipak se razlikuju od lažnih jer ovi bole da mi se plače i vrišti u isto vrijeme. Ali nadam se da ću bit hrabra. Sad pijem kapučino i čekam da budu češći- sad su na nekih 10 minuta pa da budim dragog. Javim se sa lijepim vijestima. Držite mi fige!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.