Hej Crvenokosa! Mene cijelo jutro muče bolovi i sva sam nikakva ko i ovo vrijeme. Najradije bi prespavala ovaj kišni dan.
A kak si ti?
Hej Crvenokosa! Mene cijelo jutro muče bolovi i sva sam nikakva ko i ovo vrijeme. Najradije bi prespavala ovaj kišni dan.
A kak si ti?
isto, sve živo me boli, noć mi je bila katastrofa i jedva čekam da rodim.
Sutra idem na pregled pa možda me i ostave.
Kad ti ideš na pregled?

ej crvenokosa ja i Marlameri idemo sutra na pregled, vidim tebi isto rekli doći na termin ko i meni. Eto meni danas super ko da sam u 6,7 mjesecu trudnoće. mislim da neću još tjedan dana, Ha ha ha... A ti se nadaš da te i ostave, super, znaš kak se kaže: u nadi je spas
lu_jo ma da, mi trudnice možemo sve, ja sam isto sve radila, jedino nisam super teške stvari dizala, normalno, kažu babe da bi se onda kao mi trebale lakše poroditi, ja se nadam da je to tako, što ti misliš? naravno, nismo svi jednaki i nemamo jednaka tijela i netko stvarno ne smije ni ne može radit, al u zdravoj i normalnoj trudnoći smatra se korisnim. Baš me zanima kak će mi porod proći, pa ću javit
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
pozz i ja sam jos na standby...cekam i cekam...ostalo je 10 dana do termina, iako mi se cini da svaki dan sporije prolazi i naravno da uz ovo divno i krasno vrijeme sam uspijela i kasalj neki zaraditi pitam se sto jos...
antonia123 drago mi je da se tako osjećaš, samo da ti kažem da je i tako i meni bilo do pred 2 tjedna, išla sam ko zmaj,sad sam troma bačva sa krvavim i debelim strijama ko palac oko pupka i sve me boli...
Nego sve si nešt mislim da je meni doktor izračunao krivi termin
sutra cu vec spremiti torbu obavezno iako mislim da nece jos… hehe
inace se super osjecam, nemam tegoba,ni jedne strije, nisam otekla… bas sve super !
antonia123 drago mi je da se tako osjećaš, samo da ti kažem da je i tako i meni bilo do pred 2 tjedna, išla sam ko zmaj,sad sam troma bačva sa krvavim i debelim strijama ko palac oko pupka i sve me boli…
Nego sve si nešt mislim da je meni doktor izračunao krivi termin
Blago tebi antonia123 hehe :D deverika totalno te razumijem ja isto tako cijeli stomak i primjetila sam da su mi pocele i sa strane al dobro sad cu jos ovo izdrzati nek popuca ak ce jos popucat i gotovo a onda za par mjeseci krecem sa jen' dva jen' dva hh :D
lu_os
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Joj cure, vise ne znam dal mi je gore kad je lijepo suncano il kad je ovakva tmurna kisurina...radje bi ja isla roditi pod ovakvim vremenom ... ali moram izdurati bar sutra jos jer sam KRIZMENA KUMA,hehe...to bi bilo jako veselo da mi pod misom vodenjak pukne, koje li sramote

Hello zene, evo da se javimo....napokon smo kuci, imali smo malih problema sa zuticom pa su nas tek jucer pustili... Saljemo vam svima pozdrabe i da uskoro se mazite kao i mi...
Hello zene, evo da se javimo….napokon smo kuci, imali smo malih problema sa zuticom pa su nas tek jucer pustili…Saljemo vam svima pozdrabe i da uskoro se mazite kao i mi…
Cestitamoo jos jednom!
I mi vama saljemo puno pozdrava, uzivajte lijepo u mazenju i pazenju , i mi cemo uskoro!

Hello zene, evo da se javimo….napokon smo kuci, imali smo malih problema sa zuticom pa su nas tek jucer pustili…Saljemo vam svima pozdrabe i da uskoro se mazite kao i mi…
uživajte sad
nadam se da cemo se i mi ubrzo mazit ko vi

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji