Crvenokosa a vidiš da to ne mora ništa značit- ja sam otvorena od 26 tjedna, morala mirovat, od petka 3 cm pa eto opet ništa. A više se uopće ne čuvam i radim sve- koliko mogu, hodam po stepenicama, dižem teške tegle cvijeća, kopam, perem prozore, podove, vješam zavjese i ništa (to sam sve nabrojala stvari koje kao trudnice ne smiju radit!). Kad će nam više krenut? Ne znam samo kak mali ne poželi izać van kad mu je tak tijesno unutra? A seka mu svaki dan govori da izađe a on ništa. Joj ti muški- svojeglavi su od samog početka!!!!
I tko nam je još ostao u proljetnim bebama- Deverika, Crvenokosa, Arlena i ja. Ostale se ne javljaju ili su rodile.
Crvenokosa a vidiš da to ne mora ništa značit- ja sam otvorena od 26 tjedna, morala mirovat, od petka 3 cm pa eto opet ništa. A više se uopće ne čuvam i radim sve- koliko mogu, hodam po stepenicama, dižem teške tegle cvijeća, kopam, perem prozore, podove, vješam zavjese i ništa (to sam sve nabrojala stvari koje kao trudnice ne smiju radit!). Kad će nam više krenut? Ne znam samo kak mali ne poželi izać van kad mu je tak tijesno unutra? A seka mu svaki dan govori da izađe a on ništa. Joj ti muški- svojeglavi su od samog početka!!!!
I tko nam je još ostao u proljetnim bebama- Deverika, Crvenokosa, Arlena i ja. Ostale se ne javljaju ili su rodile.
Evo mene Marlameri, kaskam za tobom u terminu i jos se nedam!
Ipak moram za vikend bit krizmena kuma, ne smije to jos krenuti!

Jutro
a kad im je lijepo unutra pa im se ne žuri van
a meni svi govorili kako curice se rode ranije i stvarno sam mislila da neću termin dočekat par par dana ranije, ali očito joj je dobro unutra. Kad budu spremni će izać.
I ja svašta radim i uopće se ne čuvam, jučer sam cijeli dan bila u điru i svi mi se čude kada kažem koliko jos imam do termina da zašto još uvijek hodam pa nisam bolesna.

Bok svima!! Evo mene nakon dugo i dalje sam u komadu stalno pritisak dolje, odem piškiti ne izađem iz wca moram ponovno bila prosli tj na pregledu zatvorena ali imam laznjake stalno sad idem za tj dana ponovo termin za 2tj a meni se cini da ce mali izletit prije termina kaze mm ce mi slijedeci pregled bit i zadnji hehe
Ne znam jedva cekam i radim sve zivo i nije istina da trudnicr ne mogu sve ja sam radila apsolutno sve i sve je hvala Bogu bilo uredu
Trudnoca je zakon hehe iako nemogu nista osim japanki navuc na noge zadovoljna sam
lu_os
Eto ja danas poklala piliće i radila , i onda... sjela... i imala takve trudove da su mi suze išle, na 5 min,točno sam osjećala da se otvaram i širim, kukovi me ubijaju,i sve je stalo... al je dobro... već me je suprug mislio vozit.
Marlameri, meni je u utorak rekla sestra da imam trbuh ko da imam dvojke, tak da ni mene nije teško prepoznati, haha. Ja ću bit sva u crnom, mlada i okrugla ko bačva
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
drage moje zelim vam sretan porod i da sve prodje super.... meni je 8.6... brzo ce to nadam se a ja jos ni torbu nisam spakovala :):)
Curke iz vtc de pitajte koji ce dr bit u pon u dnevnoj,dobila sam konacno uputnice za dnevnu i rodiliste i naputak da im se u pon javim :) curka je 4 kg i na zadak pa se nekako nadam da ce me odmah u pon i ostavit u bolnici
O super da nas ima još- ja sva u panici s kim ću razmjenjivat tegobe do kraja.
Deverika i ja jučer oprala zavjese i prozore, kopala ko luda da sam navečer jedva hodala koliko su me leđa rasturala i po noći imala one glupe lažnjake i evo me još u komadu i sad bez simptoma.
Arlena može pitat ćemo pa ti javimo sutra iako ih nekad bude više pa koji te dopadne. Ali meni su stvarno svi OK.
Lu_jo a blago tebi kad ti je trudnoća zakon- ja jedva čekam kraj. Ovih 9 mjeseci mi se čini ko da traju godinama. Nisam baš u nekoj formi ko inače, sve me stalno nešto boli pa mi je već dosta toga.
Antonia 123 pa nisi još ni ti daleko- ima tu cura koje su rodile 2 tjedna prije pa si samo ti spremi torbu da te ne iznenadi.
sutra cu vec spremiti torbu obavezno iako mislim da nece jos... hehe
inace se super osjecam, nemam tegoba,ni jedne strije, nisam otekla... bas sve super !

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji