Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    22. Svibanj 2015. 08:45

antonia123 drago mi je da se tako osjećaš, samo da ti kažem da je i tako i meni bilo do pred 2 tjedna, išla sam ko zmaj,sad sam troma bačva sa krvavim i debelim strijama ko palac oko pupka i sve me boli...
    Nego sve si nešt mislim da je meni doktor izračunao krivi termin 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

nin@c
    22. Svibanj 2015. 10:43

Joj cure, vise ne znam dal mi je gore kad je lijepo suncano il kad je ovakva tmurna kisurina...radje bi ja isla roditi pod ovakvim vremenom ... ali moram izdurati bar sutra jos jer sam KRIZMENA KUMA,hehe...to bi bilo jako veselo da mi pod misom vodenjak pukne, koje li sramote 

Dare12
    22. Svibanj 2015. 11:00

Hello zene, evo da se javimo....napokon smo kuci, imali smo malih problema sa zuticom pa su nas tek jucer pustili... Saljemo vam svima pozdrabe i da uskoro se mazite kao i mi...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

crvenokosa
    22. Svibanj 2015. 13:57

ja bila danas na pregledu još uvijek sam 2 cm otvorena, plodna voda i CTG uredu i u nedjelju opet na pregled.

crvenokosa
    22. Svibanj 2015. 14:18

Deverika i Marlameri kako je bilo na pregledima?

Marlameri
    22. Svibanj 2015. 16:05

Crvenokosa ni meni se ko ni tebi stanje ne mijenja stoji na 3cm uz sve moje napore. Jučer me opet rasturali bolovi- neću ih više ni zvat trudovima, i danas na ctg se vidio jedan koji je išao do 90 a taj me nije ni upola bolio kak su me oni jučer. Sve drugo OK. Mali je i dalje 3500 g i doktor je rekao da u ponedjeljak ako se počnem još otvarat da bi me ostavio jer je dežuran pa da to obavimo. A muž kaže bolje da čekamo da priroda učini svoje. A ja ni sama ne znam šta bi. Vidjet ću do ponedjeljka.
    Dare a mogu si mislit kak ti je bilo tak dugo bit u bolnici ali bitno je da je sad sve u redu i da ste konačno kod kuće. Veeeeliiiikiiiii pozdrav tebi i malenom Duji!!!!
    Deverika jesmo se mi to srele u čekaonici? Ja se nisam ni snašla ali sam morala dalje na pregled i onda si ti poslije vjerojatno bila na ctg-u. Šta su tebi rekli?
    Arlena u ponedjeljak radi doktor Šegregur.
    Nin@c ja sam se nadala da će mi puknut vodenjak u svatovima a ono ništa.

lu_jo
    22. Svibanj 2015. 16:11

Imam pitanje mozda nisam jedina kojoj se to događa :)
    Zadnjih tjedan dana onako kad se beba mrda i rasteze, cujem dolje ko u maternici onako doslovno kvrc kao da mi pomice kosti al ne boli me to taj kvrc ne boli 
    Jel moguce da je to znak da cu roditi jako brzo? Nemam pojma sta da mislim i nije onako ko kad ti kuk kvrcne nego bas cujem onako dolje samo doslovan kvrc jel to mozda do otvaranja ili do cega? Sto vi mislite?

lu_os

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.