Eto ja danas poklala piliće i radila , i onda... sjela... i imala takve trudove da su mi suze išle, na 5 min,točno sam osjećala da se otvaram i širim, kukovi me ubijaju,i sve je stalo... al je dobro... već me je suprug mislio vozit.
Marlameri, meni je u utorak rekla sestra da imam trbuh ko da imam dvojke, tak da ni mene nije teško prepoznati, haha. Ja ću bit sva u crnom, mlada i okrugla ko bačva
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
drage moje zelim vam sretan porod i da sve prodje super.... meni je 8.6... brzo ce to nadam se a ja jos ni torbu nisam spakovala :):)
Curke iz vtc de pitajte koji ce dr bit u pon u dnevnoj,dobila sam konacno uputnice za dnevnu i rodiliste i naputak da im se u pon javim :) curka je 4 kg i na zadak pa se nekako nadam da ce me odmah u pon i ostavit u bolnici
O super da nas ima još- ja sva u panici s kim ću razmjenjivat tegobe do kraja.
Deverika i ja jučer oprala zavjese i prozore, kopala ko luda da sam navečer jedva hodala koliko su me leđa rasturala i po noći imala one glupe lažnjake i evo me još u komadu i sad bez simptoma.
Arlena može pitat ćemo pa ti javimo sutra iako ih nekad bude više pa koji te dopadne. Ali meni su stvarno svi OK.
Lu_jo a blago tebi kad ti je trudnoća zakon- ja jedva čekam kraj. Ovih 9 mjeseci mi se čini ko da traju godinama. Nisam baš u nekoj formi ko inače, sve me stalno nešto boli pa mi je već dosta toga.
Antonia 123 pa nisi još ni ti daleko- ima tu cura koje su rodile 2 tjedna prije pa si samo ti spremi torbu da te ne iznenadi.
Hej Crvenokosa! Mene cijelo jutro muče bolovi i sva sam nikakva ko i ovo vrijeme. Najradije bi prespavala ovaj kišni dan.
A kak si ti?
ej crvenokosa ja i Marlameri idemo sutra na pregled, vidim tebi isto rekli doći na termin ko i meni. Eto meni danas super ko da sam u 6,7 mjesecu trudnoće. mislim da neću još tjedan dana, Ha ha ha... A ti se nadaš da te i ostave, super, znaš kak se kaže: u nadi je spas
lu_jo ma da, mi trudnice možemo sve, ja sam isto sve radila, jedino nisam super teške stvari dizala, normalno, kažu babe da bi se onda kao mi trebale lakše poroditi, ja se nadam da je to tako, što ti misliš? naravno, nismo svi jednaki i nemamo jednaka tijela i netko stvarno ne smije ni ne može radit, al u zdravoj i normalnoj trudnoći smatra se korisnim. Baš me zanima kak će mi porod proći, pa ću javit
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
pozz i ja sam jos na standby...cekam i cekam...ostalo je 10 dana do termina, iako mi se cini da svaki dan sporije prolazi i naravno da uz ovo divno i krasno vrijeme sam uspijela i kasalj neki zaraditi pitam se sto jos...
Sortiraj odgovore
Najstariji