Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    19. Svibanj 2015. 17:47

Evo mene s pregleda. Kaže vako: otvorena 3 cm, bez trudova, sve je super, plodna voda super, spremni ste za porod samo se ne zna kada, doći u petak opet, ekspresno brzo sam bila gotova... što reči... ništa, sutra ću ja piliće klat, bar jedno 5 komada, ak će bit dobro vrijeme, preksutra prat veš pa makar na ruke da ovog svog malog slonića potjeram van. Moje su zavjese čiste, al ću ih makar zamijenit desnu na lijevu, HAHA!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Marlameri
    19. Svibanj 2015. 17:56

Deverika i ja sam u petak u dnevnoj pa ćemo se možda i vidjeti. Moramo dogovorit znak raspoznavanja- ja ću bit mala (niska), s plavom kosom i ogromnim trbuhom. Jučer kad sam bila definitivno sam bila najveća trudnica. Sve druge su bile mlade, mršave curice s malim trbusima pa me ne možeš ne prepoznat.
    A ja vješala zavjese, cijeli dan čistila, spremala i ono ništa! E koji sam ja pehist. Sutra ću još oprat i zavjese u boravku pa ćemo vidjet hoće li upalit od drugog puta. A muž mi je prognoziro da bi mogla za vikend. E kad bi to išlo po narudžbi!
    Crvenokosa ma nekako ne mislim baš da ću ja prije vas. Kad sam otvorena 3 cm već od petka a ništa se dalje ne miče.
    Arlena i mi se možda sretnemo u dnevnoj!

crvenokosa
    19. Svibanj 2015. 19:36

vi ste sve više otvorenije od mene 

Marlameri
    20. Svibanj 2015. 06:52

Crvenokosa a vidiš da to ne mora ništa značit- ja sam otvorena od 26 tjedna, morala mirovat, od petka 3 cm pa eto opet ništa. A više se uopće ne čuvam i radim sve- koliko mogu, hodam po stepenicama, dižem teške tegle cvijeća, kopam, perem prozore, podove, vješam zavjese i ništa (to sam sve nabrojala stvari koje kao trudnice ne smiju radit!). Kad će nam više krenut? Ne znam samo kak mali ne poželi izać van kad mu je tak tijesno unutra? A seka mu svaki dan govori da izađe a on ništa. Joj ti muški- svojeglavi su od samog početka!!!!
    I tko nam je još ostao u proljetnim bebama- Deverika, Crvenokosa, Arlena i ja. Ostale se ne javljaju ili su rodile.

crvenokosa
    20. Svibanj 2015. 08:15

Jutro 
    a kad im je lijepo unutra pa im se ne žuri van
    a meni svi govorili kako curice se rode ranije i stvarno sam mislila da neću termin dočekat par par dana ranije, ali očito joj je dobro unutra. Kad budu spremni će izać.
    I ja svašta radim i uopće se ne čuvam, jučer sam cijeli dan bila u điru i svi mi se čude kada kažem koliko jos imam do termina da zašto još uvijek hodam  pa nisam bolesna.

lu_jo
    20. Svibanj 2015. 16:18

Bok svima!! Evo mene nakon dugo i dalje sam u komadu stalno pritisak dolje, odem piškiti ne izađem iz wca moram ponovno bila prosli tj na pregledu zatvorena ali imam laznjake stalno sad idem za tj dana ponovo termin za 2tj a meni se cini da ce mali izletit prije termina kaze mm ce mi slijedeci pregled bit i zadnji hehe 
    Ne znam jedva cekam i radim sve zivo i nije istina da trudnicr ne mogu sve ja sam radila apsolutno sve i sve je hvala Bogu bilo uredu 
    Trudnoca je zakon hehe iako nemogu nista osim japanki navuc na noge zadovoljna sam

lu_os

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.