Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    16. Svibanj 2015. 13:35

ma sve je to super kiki! baš lijepo!
    E Marlameri, kad su ti rekli kad da opet dođeš na pregled, i što, fakat ćeš drip tražit?  A ti bar imaš neke bolove i pritisak, a ja ništ, hm... U utorak moram opet na pregled ak se ne porodim, u što sumnjam, pa ću čut što će mi reči i dogovarat se

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

kiki2906
    16. Svibanj 2015. 15:58

Marlameri dojenje ide savršeno..prihvatila sisu i tak vuče ko da će joj neko uzet

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Marlameri
    16. Svibanj 2015. 17:17

Deverika idem ponovo u ponedjeljak u dnevnu. Danas mi nije ništa. Osim što sam umorna jer se noćas nisam naspavala. Pa ćemo vidjet jesam se još otvorila od tih silnih trudova jučer.
    Kiki ma to je super. Moje curke su isto bile takve. Od početka sve išlo super bez ikakvih problema i sisale obje do 2 godine. Jedino me poslije drugog poroda užasno bolila maternica dok je mala sisala pa sam morala čak i tablete protiv bolova pit. Ali to je trajalo samo par dana dok se maternica stiskala.

Marlameri
    16. Svibanj 2015. 17:19

A to za drip- ma neću ga tražit sam kažem da sam sad promijenila mišljenje o njemu kako se termin bliži a mali neće van. Jer stvarno ću poludit ako prenesem. Pa već mi je sad dosta.

crvenokosa
    16. Svibanj 2015. 18:51

Marlameri

A to za drip- ma neću ga tražit sam kažem da sam sad promijenila mišljenje o njemu kako se termin bliži a mali neće van. Jer stvarno ću poludit ako prenesem. Pa već mi je sad dosta.

Uf ja bi drip htjela ovaj puta izbjeći ako je ikako moguće.

crvenokosa
    16. Svibanj 2015. 18:50

Cure čestitam na bebicama, želim vam brz oporavak i mazite se i pazite 
    Vmina nadam se da se već maziš sa svojom bebicom.
    Marlameri nisam rodila, noćas ništa čak se nisam dizala ni pišat, a danas cijeli dan u pokretnu, prvo s malim na treningu, pa sad bio na rođendanu evo sad sam sjela da vidim šta ima novog.

kiki2906
    16. Svibanj 2015. 22:01

Joj mene isto maternica boli kad mala cica..već sam 2 brufena danas popila

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Dare12
    16. Svibanj 2015. 22:49

Fala svima, moj jos nece cicu al zato spava stalno. Meni za bol daju samo lekadol.. malo su me opet namucili al sve u svemu kad je krenilo za cca 20ak min je izletija. I definitivno potpisujem prirodni porod, manje je bolan od carskog i lakse se oporavljam..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    17. Svibanj 2015. 06:52

Dare tak i ja razmišljam, bez obzira koliko težak bio prirodni porod uvijek je lakši oporavak od carskog jer to je ipak operacija. Pa mi nisu jasne žene koje same žele carski. A i meni je oporavak poslije drugog poroda bio lakši- sve dok kod kuće nisam mislila kako ja sve mogu i pretjerala sa poslom i kretanjem i onda mi se rez gadno upalio. Zato cure ipak se čuvajte puno stajanja i hodanja i sjedenja, ne kažu to babe bezveze. Jer kad se dogodi upala onda je grozno.
    Kiki znam kak je to grozno i tome se ne veselim ni ovaj put. Koliko sam bila sretna dok je malena sisala bez problema toliko me jako bolila maternica da mi je došlo da vrištim. Dobro je da prođe za koji dan i bol se smanjuje.
    Curke samo uživajte sa svojim malim bebicama. Ja se nadam da ću i ja uskoro jer evo noćas me opet probudili baš dosta jaki bolovi-kao trudovi. I sad mi je jako napet trbuh i boli. Ali nikako da se nešto stvarno počne događat.

crvenokosa
    17. Svibanj 2015. 09:08

Jutro 
    Mamice uživajte sa svojim bebačima 
    Mene probudilo u 4 i pol kad je mali pao s kreveta i onda su krenuli bolovi i to od križe prema trbuhu, već sam se ponadala i to je trajalo nekih sat vremena i stalo. Tako da sam još uvijek u komadu i imam osjećaj da neće tako skoro krenut 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI