Joj mene isto maternica boli kad mala cica..već sam 2 brufena danas popila
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Fala svima, moj jos nece cicu al zato spava stalno. Meni za bol daju samo lekadol.. malo su me opet namucili al sve u svemu kad je krenilo za cca 20ak min je izletija. I definitivno potpisujem prirodni porod, manje je bolan od carskog i lakse se oporavljam..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare tak i ja razmišljam, bez obzira koliko težak bio prirodni porod uvijek je lakši oporavak od carskog jer to je ipak operacija. Pa mi nisu jasne žene koje same žele carski. A i meni je oporavak poslije drugog poroda bio lakši- sve dok kod kuće nisam mislila kako ja sve mogu i pretjerala sa poslom i kretanjem i onda mi se rez gadno upalio. Zato cure ipak se čuvajte puno stajanja i hodanja i sjedenja, ne kažu to babe bezveze. Jer kad se dogodi upala onda je grozno.
Kiki znam kak je to grozno i tome se ne veselim ni ovaj put. Koliko sam bila sretna dok je malena sisala bez problema toliko me jako bolila maternica da mi je došlo da vrištim. Dobro je da prođe za koji dan i bol se smanjuje.
Curke samo uživajte sa svojim malim bebicama. Ja se nadam da ću i ja uskoro jer evo noćas me opet probudili baš dosta jaki bolovi-kao trudovi. I sad mi je jako napet trbuh i boli. Ali nikako da se nešto stvarno počne događat.
Jutro
Mamice uživajte sa svojim bebačima
Mene probudilo u 4 i pol kad je mali pao s kreveta i onda su krenuli bolovi i to od križe prema trbuhu, već sam se ponadala i to je trajalo nekih sat vremena i stalo. Tako da sam još uvijek u komadu i imam osjećaj da neće tako skoro krenut
Crvenokosa meni se skoro svaki dan događa da imam trudove. U petak su čak bili pravilni i pojavljivali se svake 4 minute i onda stali. Subota par kontrakcija dnevno ali samo lažnih. U noći na nedjelju opet imala baš jake bolove. Jučer po danu isto par kontrakcija i noćas opet ko trudovi da nisam mogla spavat od bolova. A sad opet ništa. Stalno čekam da pukne taj vodenjak a ono ništa. Danas idem na pregled pa ćemo vidjet. Baš ću pitat doktora kako su mi mogli stat trudovi- jer bili su pravi i po bolovima i po učestalosti. Nadam se da sam se bar još otvorila.
Deverika jel ima kod tebe kakvih novosti?
Evo kod mene je novost da radim cijeli dan, opet, imam majstora pa je gužva, sad sam počela spavat stoječki pa me suprug poslao u krevet :)
E ovak... meni je danas otišao sluzni čep, skužila po onim sitnim krvavim žilicama, i imala sam 5 trudova pa se nadam i ja da sam se malo otvorila, jedva čekam sutra pregled, nadam se dobrome. Ajde, neki mali pomak je
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Jutro curke! Evo mene uhvatilo spremanje pa možda i to nešto znači. I definitivno sam odlučila probat sa pranjem prozora i zavjesa jer sam od više žena čula da su dobile trudove dok su vješale zavjese. Do sad sam to prepuštala starijoj kćeri a sad ću ih sama stavit pa ćemo vidjet rezultat.
A blago vama da imate nekih konkretnih naznaka- kod mene ništa novoga. Jučer ni noćas nikakvih bolova.
Deverika i Crvenokosa vi još koji dan brojite a ja ću onda ostat tu sama!!!! Šmrc,šmrc!!!
haha! i moja susjeda je dobila trudove dok je vješala zavjese, haha! ima nešt u tome, vrijedi probati
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Ja ne osijecam apsolutno nista da bi mogla curka uskoro van :/
Sutra konacno idem po tu famoznu uputnicu za rodiliste i idem vidjet sta ce mi tamo rec,s obzirom da je curka na zadak. Ak vec idem na carski nek ga onda naprave cim prije :) ne moram cekat trudove ,a do termina imam 10 dana
Curke drzim fige da se pokrene samo bez indukcije
Sortiraj odgovore
Najstariji