Braaaavo Dareee!!!!
Zeene meni prije sat vremena pocela curkat voda, napravila sam sve testove i da to je to! Jos sjedim doma citam duhovni pristup porodaju, mislim se ic kupat lagano i budit svoje ukucane.
Guglala sam sada neznam malo me prepalo, kazu da je pakleno kad samo tako curka voda a nema trudova, izmucit ce me dole u bolnici uh. Ima neko neki savjet?

Fala i sritno Vmnina…

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Evo i ovdje ČESTITAM DARE!!!!!!
Vmnina nadam se da si i ti već rodila?
A evo da se ja požalim, jučer sam cijelo popodne i veče imala trudove. U 20.00 sati bili su na 5 minuta i pojačavali se. A onda me muž nasekiro- rekao je da neću ja tak skoro rodit i nevjerojatno, ali trudovi opet počeli bit rjeđi. Na kraju sam oko ponoći otišla u krevet i samo me još tu i tamo znalo stiskat. A svaki trud tjerao me na piškenje i samo sam čekala da mi pukne vodenjak, a ono ništa. Preko noći su me isto probudili i digla sam se u nadi da će se pojačavat, ali opet ništa. Poludila sam. I sad ujutro ništa. Mali se miče ali puno slabije i jedva hodam koliko mi pritišće sve dolje. Jučer sam čak imala osjećaj kao da će mi ispast u školjku. Najradije bi otišla u bolnicu da me pregledaju a opet ne bi htjela da me ostave bezveze.
Deverika i Crvenokosa nadam se da ćemo mi zajedno odbrojavat! Ili ćete vi prije a ja ću ostat sama na proljetnim bebama!

Eh da Dare, ti ipak dobila malog bika! Ipak nam se ne ostvare želje kako si zamislimo- ja sam poželila da se rodi 15.5. a ono ništa. Na kraju će moj Erik ipak bit blizanac.

Cure sinoć u 20.50 došla Irina..curica je prava mrvica..2660 teška i 49 duga..sve je prošlo savršeno i sad se mazimo
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
uuu joj bebo mala Irina!
Ja ni trudova, ni pritiska, ni sluzni čep, ma ništa, pa beban će mi bit preko 5 kg onda! a stalno radim i hodam
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Kiki I TEBI ČESTITKE OD SRCA!!!!!!!!!!!!!! Bebica je mala al narast će. Bitno da je sve u redu prošlo. A kad budeš mogla piši kak to da si išla na inducirani. Sve i meni dođe da tražim doktora da me prikopča na drip. Jer ak se ovak nastavi- skoro svaki dan bolovi a ništa se ne događa popiz**** ću!!!!
Deverika šta ćemo mi? A Crvenokosa se ne javlja- da nije i ona rodila u međuvremenu?

Svima čestitam od srca !!
A nove bebe neka budu blagoslovljene i uvik sretne.
Dare, bravo. Sigurno ti se sve "posložilo" pri porodu, pa su te vaginalno porađali.
Sad možeš još kojeg bebača rodit ..

29.8.2022. ➕
Išla sam na inducirani jer me jako dolje pritiskala i jako me boljelo..i prepone i cijela zdjelica..i imala sam neke lagane trudove..oko 12 sam ušla u rađaonu i doc mi htjela probušiti vodenjak ali nije uspjela pa me samo iziritirala..dobila sam drip i nakon pol sata mi vodenjak puko..i onda slijedili saaaati na dripu i epiduralnoj..al super je bilo čak sam mogla i odspavat na stolu hahahah
Oko pol 9 sam počela tiskati i 10 do 9 je izašla..a dragi samo kaj se nije rasplako..ja naravno jesam..bila je kratko u inkubatoru jer se nije mogla zgrijat al sad smo zajedno i samo cica i spava...predivna je i ista je ko tata
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Kiki baš lijepo!!!! A eto bitno da je sve gotovo i da ste obje dobro. Puno ih je protiv induciranog poroda ali nekad je tako i bolje nego da se ko zna koliko mučimo. Evo ja promijenila mišljenje i pristat ću i ovaj put na drip ako bude trebalo. Mazite se i pazite i sretno s dojenjem.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji