Kiki I TEBI ČESTITKE OD SRCA!!!!!!!!!!!!!! Bebica je mala al narast će. Bitno da je sve u redu prošlo. A kad budeš mogla piši kak to da si išla na inducirani. Sve i meni dođe da tražim doktora da me prikopča na drip. Jer ak se ovak nastavi- skoro svaki dan bolovi a ništa se ne događa popiz**** ću!!!!
Deverika šta ćemo mi? A Crvenokosa se ne javlja- da nije i ona rodila u međuvremenu?
Svima čestitam od srca !!
A nove bebe neka budu blagoslovljene i uvik sretne.
Dare, bravo. Sigurno ti se sve "posložilo" pri porodu, pa su te vaginalno porađali.
Sad možeš još kojeg bebača rodit ..
29.8.2022. ➕
Išla sam na inducirani jer me jako dolje pritiskala i jako me boljelo..i prepone i cijela zdjelica..i imala sam neke lagane trudove..oko 12 sam ušla u rađaonu i doc mi htjela probušiti vodenjak ali nije uspjela pa me samo iziritirala..dobila sam drip i nakon pol sata mi vodenjak puko..i onda slijedili saaaati na dripu i epiduralnoj..al super je bilo čak sam mogla i odspavat na stolu hahahah
Oko pol 9 sam počela tiskati i 10 do 9 je izašla..a dragi samo kaj se nije rasplako..ja naravno jesam..bila je kratko u inkubatoru jer se nije mogla zgrijat al sad smo zajedno i samo cica i spava...predivna je i ista je ko tata
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Kiki baš lijepo!!!! A eto bitno da je sve gotovo i da ste obje dobro. Puno ih je protiv induciranog poroda ali nekad je tako i bolje nego da se ko zna koliko mučimo. Evo ja promijenila mišljenje i pristat ću i ovaj put na drip ako bude trebalo. Mazite se i pazite i sretno s dojenjem.
ma sve je to super kiki! baš lijepo!
E Marlameri, kad su ti rekli kad da opet dođeš na pregled, i što, fakat ćeš drip tražit? A ti bar imaš neke bolove i pritisak, a ja ništ, hm... U utorak moram opet na pregled ak se ne porodim, u što sumnjam, pa ću čut što će mi reči i dogovarat se
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Marlameri dojenje ide savršeno..prihvatila sisu i tak vuče ko da će joj neko uzet
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Deverika idem ponovo u ponedjeljak u dnevnu. Danas mi nije ništa. Osim što sam umorna jer se noćas nisam naspavala. Pa ćemo vidjet jesam se još otvorila od tih silnih trudova jučer.
Kiki ma to je super. Moje curke su isto bile takve. Od početka sve išlo super bez ikakvih problema i sisale obje do 2 godine. Jedino me poslije drugog poroda užasno bolila maternica dok je mala sisala pa sam morala čak i tablete protiv bolova pit. Ali to je trajalo samo par dana dok se maternica stiskala.
A to za drip- ma neću ga tražit sam kažem da sam sad promijenila mišljenje o njemu kako se termin bliži a mali neće van. Jer stvarno ću poludit ako prenesem. Pa već mi je sad dosta.
Cure čestitam na bebicama, želim vam brz oporavak i mazite se i pazite
Vmina nadam se da se već maziš sa svojom bebicom.
Marlameri nisam rodila, noćas ništa čak se nisam dizala ni pišat, a danas cijeli dan u pokretnu, prvo s malim na treningu, pa sad bio na rođendanu evo sad sam sjela da vidim šta ima novog.
Sortiraj odgovore
Najstariji