Deverika a tko te je pregledavao? Jer neki od njih naprave paniku bezveze. Moj doktor Šegregor je inače dosta oprezniji od drugih i kad sam ostala u bolnici jer sam bila otvorena, drugima to nije bilo strašno a on me stalno upozoravao da moram mirovat. Imam dojam da nekad radije preuveliča nego da se nešto zakomplicira što i nije tako loše.

Pregledavao me doktor Trubarac. Rekao je da dobro izgledam. Jedino sam u mokraći imala povišen šećer, nije mi bilo jasno kak, a ovo sve super. naručena sam za utorak opet na pregled (ako ga dočekam u komadu).
crvenokosa ma ja bi da još malo pričeka hehe... mislim da mi je krajnje vrijeme torbu spakirati.... jaoooo!
ma ne pitaj frajer ima 4050g!
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Curke drage, evo da vam javim. 07.05. dosla.je na svijet prekrasna Iris.
Puse svima :)
Curke drage, evo da vam javim. 07.05. dosla.je na svijet prekrasna Iris.
Puse svima :)
Cestitam od srca...prekrasno ime

Hej hej....
Eto i ja bila na pregledu..otvorena sam 3 prsta i sve ostalo je ok..bebolina ima 3060...ctg uredan uzv uredan i reko mi doktor kontrola za tjedan dana osim ak ne rodim u međuvremenu
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
U 16 pukla voda, u 20 i 25 sve bilo gotovo :) Jedino me drip namucio jako, ali sve u svemu proslo jako dobro. Malena je bila 51 dugacka te 3390 teska.
Marea čestitam!!!
Deverika nije mi jasno zašto onda meni nisu ništa tako rekli jer meni je mali sa 36+6 imao 3500 što je isto dosta a ja sam 1.60 cm visoka. Možda zato što je meni ovo treće? Ali cijelo vrijeme je beba veća i nitko nije oko toga pravio problem. A i vrlo je moguće da su mjere krive jer evo prijateljica rodila 6.5. i malena je bila procijenjena na 4600 g a rodila se sa 3900. I ta prijateljica je niska i isto joj je prvo.Tak da se nemoj još previše bojati jer možda je beba ipak manja.
Kiki pa tebi bi moglo onda brzo i počet! Ja sutra idem pa ćemo vidjet. Inače jučer sam od 3 popodne do 7 navečer imala stalne kontrakcije sa razmakom od 10 minuta i opet sam mislila da bi moglo nešto bit a kad ono opet lažna uzbuna. A i iscjedak mi je bio dosta pojačan i imala sam ko neku groznicu. Još navečer sam stalno išla na wc i kažem mužu nek bude spreman jer će me možda vozit a ono po noći samo par kontrakcija. Joj kak me zafrkava taj mali već sad!

Mene su one silne kontrakcije sigurno otvorile..prekjučer mi bilo koma..i ja sam isto mislila to je to a ono ništa..odlučila sam puno šetat možda pukne vodenjak..htjela bi da čim prije to završi jer više nemam snage za ništa..a pritisak dolje je konstantno..osim kad ležim..kad hodam ili radim nešto svakih 10 min me tjera na wc i na kraju bude samo par kapi..i imam neki žučkasti sluzavi iscjeljivanja..doktor kaže da je to ok da se tijelo priprema za porod..uh uh uzbuđenje mi je na nivou
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
E Kiki tak je i meni zadnjih dana. Nadam se da će i meni doktor sutra reći da sam se još otvorila. A zanimljivo je to što se uopće sad ne čuvam- kopam, dižem teške tegle cvijeća, hodam i sve više-manje normalno- koliko mogu, ali ništa. Osim tih kontrakcija i iscjetka isto gustog i žućkastog. Samo čitala sam na drugim forumima da te pripreme mogu potrajat i više tjedana.

Jutro
Marea čestitam na curki
O Kika pa ti bi stvarno mogla brzo kad si već 3 prsta otvorena.
Ja sam sutra na pregledu baš me zanima da li sam se još otvorila od silnih kontrakcija, meni je iscjedak neki gusti bijeli.
Deverika velika beba, ali oni mogu i fulat u tim mjerama.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji