Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nin@c
    15. Svibanj 2015. 14:24

Jupiii, sretno curee! 

crvenokosa
    15. Svibanj 2015. 19:23

Kiki i  Dare sretno, ali sigurno se već mazite sa svojim bebačima 

deverika
    15. Svibanj 2015. 20:54

Marlameri, izgleda da ćeš i ti uskoro, sretne vijesti doista!
    Ja ću izgleda prenijeti... 
    Kolko samo cijelu trudnoću radim i hodam... ah... nadam se trudovima uskoro

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Dare12
    15. Svibanj 2015. 22:52

Izasa Duje malo prije 22h i to prirodnim putem...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Vmnina
    15. Svibanj 2015. 23:03

Braaaavo Dareee!!!!
    Zeene meni prije sat vremena pocela curkat voda, napravila sam sve testove i da to je to! Jos sjedim doma citam duhovni pristup porodaju, mislim se ic kupat lagano i budit svoje ukucane.
    Guglala sam sada neznam malo me prepalo, kazu da je pakleno kad samo tako curka voda a nema trudova, izmucit ce me dole u bolnici uh. Ima neko neki savjet?

Dare12
    16. Svibanj 2015. 07:41

Fala i sritno Vmnina…

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    16. Svibanj 2015. 07:52

Evo i ovdje ČESTITAM DARE!!!!!!
    Vmnina nadam se da si i ti već rodila?
    A evo da se ja požalim, jučer sam cijelo popodne i veče imala trudove. U 20.00 sati bili su na 5 minuta i pojačavali se. A onda me muž nasekiro- rekao je da neću ja tak skoro rodit i nevjerojatno, ali trudovi opet počeli bit rjeđi. Na kraju sam oko ponoći otišla u krevet i samo me još tu i tamo znalo stiskat. A svaki trud tjerao me na piškenje i samo sam čekala da mi pukne vodenjak, a ono ništa. Preko noći su me isto probudili i digla sam se u nadi da će se pojačavat, ali opet ništa. Poludila sam. I sad ujutro ništa. Mali se miče ali puno slabije i jedva hodam koliko mi pritišće sve dolje. Jučer sam čak imala osjećaj kao da će mi ispast u školjku. Najradije bi otišla u bolnicu da me pregledaju a opet ne bi htjela da me ostave bezveze.
    Deverika i Crvenokosa nadam se da ćemo mi zajedno odbrojavat! Ili ćete vi prije a ja ću ostat sama na proljetnim bebama!

Marlameri
    16. Svibanj 2015. 07:56

Eh da Dare, ti ipak dobila malog bika! Ipak nam se ne ostvare želje kako si zamislimo- ja sam poželila da se rodi 15.5. a ono ništa. Na kraju će moj Erik ipak bit blizanac.

kiki2906
    16. Svibanj 2015. 08:10

Cure sinoć u 20.50 došla Irina..curica je prava mrvica..2660 teška i 49 duga..sve je prošlo savršeno i sad se mazimo 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

deverika
    16. Svibanj 2015. 09:54

uuu joj bebo mala Irina! 

Ja ni trudova, ni pritiska, ni sluzni čep, ma ništa, pa beban će mi bit preko 5 kg onda! a stalno radim i hodam 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.