Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    14. Svibanj 2015. 09:36

Kak ja nemam nikaki iscjedak. Samo sam se jučer upiškila, morala se presvlačiti, koji bed.
    Nije mene strah što je beban veliki, pa što, mučit ću se i okej, al mene muči to jer me uplašio sa carskim, ja to fakat nebi, ja bi da to ide prirodno. E sad, želje su jedno... Meni su se sad kontrakcije smanjile, uzbuđenje raste pa jedva čekam da počnu pravi trudovi.
    E žene hvala na utjehi. 

marea čestitam ti puno!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• kala3
    14. Svibanj 2015. 11:09

Evo samo da kratko javim...
    Jucer se rodila nasa bebolina..
    Imala je 53 cm i teska je bila 3.550 kg
    Porod prirodan citaj muka...
    Sad slijedi oporavak.. drzim fige ostalima da krene sto prije i bude sto brze i bezbolnije ;-)

• Elli27
    14. Svibanj 2015. 11:15

Ajme koliko novih bebica ! Cestitam mamice!! 
    Eh vidim ja da se primice blizu meni  jedva cekam

deverika
    14. Svibanj 2015. 11:17

kala brzo si ti to, i u terminu, čestitam ti puno, nadam se da si zadovoljna sa svojom mukom hehehe, bravo i puno ti pozdrava

crvenokosa
    14. Svibanj 2015. 12:33

Kala čestitam brz oporavak 

Marlameri
    14. Svibanj 2015. 13:26

Joj super Kala!!! Čestitam!!! Ipak su ono bili pravi trudovi.
    Meni danas opet koma- neka groznica me tresla neko vrijeme, vrti mi se u glavi i opet sam sva bljak. Jedan dan super, drugi koma! I mali je jako miran danas. Očito ja prenosim raspoloženje na njega.

Vmnina
    14. Svibanj 2015. 15:00

Cestitke curama!!

Dare12
    15. Svibanj 2015. 08:52

Zene, samo da mahnem...krenila plodna voda...cujemo se...sretno svima i cestitke novim mamama!  

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

deverika
    15. Svibanj 2015. 08:58

Sretno Dare12!!!

Vmnina
    15. Svibanj 2015. 09:00

Ajmeeee sretniceeee
    Ok, pre ljubomorna sam sad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI