Marlameri, izgleda da ćeš i ti uskoro, sretne vijesti doista!
Ja ću izgleda prenijeti...
Kolko samo cijelu trudnoću radim i hodam... ah... nadam se trudovima uskoro
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Izasa Duje malo prije 22h i to prirodnim putem...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Braaaavo Dareee!!!!
Zeene meni prije sat vremena pocela curkat voda, napravila sam sve testove i da to je to! Jos sjedim doma citam duhovni pristup porodaju, mislim se ic kupat lagano i budit svoje ukucane.
Guglala sam sada neznam malo me prepalo, kazu da je pakleno kad samo tako curka voda a nema trudova, izmucit ce me dole u bolnici uh. Ima neko neki savjet?
Fala i sritno Vmnina…
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Evo i ovdje ČESTITAM DARE!!!!!!
Vmnina nadam se da si i ti već rodila?
A evo da se ja požalim, jučer sam cijelo popodne i veče imala trudove. U 20.00 sati bili su na 5 minuta i pojačavali se. A onda me muž nasekiro- rekao je da neću ja tak skoro rodit i nevjerojatno, ali trudovi opet počeli bit rjeđi. Na kraju sam oko ponoći otišla u krevet i samo me još tu i tamo znalo stiskat. A svaki trud tjerao me na piškenje i samo sam čekala da mi pukne vodenjak, a ono ništa. Preko noći su me isto probudili i digla sam se u nadi da će se pojačavat, ali opet ništa. Poludila sam. I sad ujutro ništa. Mali se miče ali puno slabije i jedva hodam koliko mi pritišće sve dolje. Jučer sam čak imala osjećaj kao da će mi ispast u školjku. Najradije bi otišla u bolnicu da me pregledaju a opet ne bi htjela da me ostave bezveze.
Deverika i Crvenokosa nadam se da ćemo mi zajedno odbrojavat! Ili ćete vi prije a ja ću ostat sama na proljetnim bebama!
Eh da Dare, ti ipak dobila malog bika! Ipak nam se ne ostvare želje kako si zamislimo- ja sam poželila da se rodi 15.5. a ono ništa. Na kraju će moj Erik ipak bit blizanac.
Cure sinoć u 20.50 došla Irina..curica je prava mrvica..2660 teška i 49 duga..sve je prošlo savršeno i sad se mazimo
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
uuu joj bebo mala Irina!
Ja ni trudova, ni pritiska, ni sluzni čep, ma ništa, pa beban će mi bit preko 5 kg onda! a stalno radim i hodam
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Sortiraj odgovore
Najstariji