Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    13. Svibanj 2015. 07:27

Kala sad vidim da ti je danas termin. Jel ima šta novoga kod tebe?

• kala3
    13. Svibanj 2015. 08:06

Jutro..
    Evo nesto pocelo.. bit ce da su to neki lazni trudovi ili kontrakcije sta ja znam, dolazi u nepravilnom ritmu razne duzine i prilicno jako boli, kao jedan jako bolan menstrualni grc.. boli skoro da me oblije znoj onako bas jako...
    Jel vama koje imate te kontakcije tako?
    Ako jos potraje ic cu danas na pregled, ako prode sacekat cu sutra kad me gin narucila..

crvenokosa
    13. Svibanj 2015. 09:38

kala

Jutro..
    Evo nesto pocelo.. bit ce da su to neki lazni trudovi ili kontrakcije sta ja znam, dolazi u nepravilnom ritmu razne duzine i prilicno jako boli, kao jedan jako bolan menstrualni grc.. boli skoro da me oblije znoj onako bas jako…
    Jel vama koje imate te kontakcije tako?
    Ako jos potraje ic cu danas na pregled, ako prode sacekat cu sutra kad me gin narucila..

mislim da su ti to ti pripremni trudovi čim su u nepravilnim razmacima.

Vmnina
    13. Svibanj 2015. 08:22

Mene tako zna bolit. Ili to ili se stvrdne trbuh ja krenem mjerit ono vec prode bol. Ugl dok je nepravilno i ne pojacava se postupno, nema iscjedka i pl vode, lezi doma i opusti se fino.

Dare12
    13. Svibanj 2015. 09:27

Marlameri, sta se mene tice mozemo...😀 ko oce lipo mi se na fb javi ili ovdi ostavi ime da ga dodam.. sta se mene tice, ja ne zelim jos rodit... 
    Kala, sritno ako to bude to..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

crvenokosa
    13. Svibanj 2015. 09:35

Jutro 
    Ja se probudila ujutro otečenih prstiju na ruci, do sad nisam baš oticala.

Marlameri
    13. Svibanj 2015. 10:54

Kala nadam se da to jesu pravi! Ja više ništa sa sigurnošću ne mogu tvrdit jer sam već i sama mislila da imam prave trudove one dvije noći kad nisam spavala zbog bolova a ono ujutro ništa. Ono što cure kažu istina je- ako ne postaju češći najvjerojatnije su samo pripremni. A meni nakon pravih pukne vodenjak nakon nekog vremena pa sam tako znala da je to to. Bilo bi super da krene. Bar iz moje perspektive jer ja ću već bit luda ako dođem do termina. I ovako sam živčana ko pas i dođe mi da nekog ubijam. Čak mi se ne da ni sa dragim mazit- a to je znak da sam stvarno u k*******. Oprostite na izrazu al do kraja se od mene može svašta očekivat!

crvenokosa
    13. Svibanj 2015. 11:23

Marlameri ja te potpuno razumijem i koliko me bilo strah da ću rodit ranije, toliko me sad strah da ću prenjeti.

deverika
    13. Svibanj 2015. 14:23

oj! oj! evo mene s pregleda prohodna 2 cm. Nego dr. zabrinjava moja visina odnosno nizina i težina bebe... bebač je jako veliki pa bi možda mogla na carski a ja to ne želim... malo sam zabrinuta... ostalo je sve super... plodna voda super, bebo je super i ja sam super!

crvenokosa
    13. Svibanj 2015. 14:47

deverika

oj! oj! evo mene s pregleda prohodna 2 cm. Nego dr. zabrinjava moja visina odnosno nizina i težina bebe… bebač je jako veliki pa bi možda mogla na carski a ja to ne želim… malo sam zabrinuta… ostalo je sve super… plodna voda super, bebo je super i ja sam super!

2 cm mogla bi ti brzo 
    pa koliko je bebač težak?

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI