Marea čestitam!!!
Deverika nije mi jasno zašto onda meni nisu ništa tako rekli jer meni je mali sa 36+6 imao 3500 što je isto dosta a ja sam 1.60 cm visoka. Možda zato što je meni ovo treće? Ali cijelo vrijeme je beba veća i nitko nije oko toga pravio problem. A i vrlo je moguće da su mjere krive jer evo prijateljica rodila 6.5. i malena je bila procijenjena na 4600 g a rodila se sa 3900. I ta prijateljica je niska i isto joj je prvo.Tak da se nemoj još previše bojati jer možda je beba ipak manja.
Kiki pa tebi bi moglo onda brzo i počet! Ja sutra idem pa ćemo vidjet. Inače jučer sam od 3 popodne do 7 navečer imala stalne kontrakcije sa razmakom od 10 minuta i opet sam mislila da bi moglo nešto bit a kad ono opet lažna uzbuna. A i iscjedak mi je bio dosta pojačan i imala sam ko neku groznicu. Još navečer sam stalno išla na wc i kažem mužu nek bude spreman jer će me možda vozit a ono po noći samo par kontrakcija. Joj kak me zafrkava taj mali već sad!
Mene su one silne kontrakcije sigurno otvorile..prekjučer mi bilo koma..i ja sam isto mislila to je to a ono ništa..odlučila sam puno šetat možda pukne vodenjak..htjela bi da čim prije to završi jer više nemam snage za ništa..a pritisak dolje je konstantno..osim kad ležim..kad hodam ili radim nešto svakih 10 min me tjera na wc i na kraju bude samo par kapi..i imam neki žučkasti sluzavi iscjeljivanja..doktor kaže da je to ok da se tijelo priprema za porod..uh uh uzbuđenje mi je na nivou
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
E Kiki tak je i meni zadnjih dana. Nadam se da će i meni doktor sutra reći da sam se još otvorila. A zanimljivo je to što se uopće sad ne čuvam- kopam, dižem teške tegle cvijeća, hodam i sve više-manje normalno- koliko mogu, ali ništa. Osim tih kontrakcija i iscjetka isto gustog i žućkastog. Samo čitala sam na drugim forumima da te pripreme mogu potrajat i više tjedana.
Jutro
Marea čestitam na curki
O Kika pa ti bi stvarno mogla brzo kad si već 3 prsta otvorena.
Ja sam sutra na pregledu baš me zanima da li sam se još otvorila od silnih kontrakcija, meni je iscjedak neki gusti bijeli.
Deverika velika beba, ali oni mogu i fulat u tim mjerama.
Kak ja nemam nikaki iscjedak. Samo sam se jučer upiškila, morala se presvlačiti, koji bed.
Nije mene strah što je beban veliki, pa što, mučit ću se i okej, al mene muči to jer me uplašio sa carskim, ja to fakat nebi, ja bi da to ide prirodno. E sad, želje su jedno... Meni su se sad kontrakcije smanjile, uzbuđenje raste pa jedva čekam da počnu pravi trudovi.
E žene hvala na utjehi.
marea čestitam ti puno!
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Evo samo da kratko javim...
Jucer se rodila nasa bebolina..
Imala je 53 cm i teska je bila 3.550 kg
Porod prirodan citaj muka...
Sad slijedi oporavak.. drzim fige ostalima da krene sto prije i bude sto brze i bezbolnije ;-)
Ajme koliko novih bebica ! Cestitam mamice!!
Eh vidim ja da se primice blizu meni jedva cekam
kala brzo si ti to, i u terminu, čestitam ti puno, nadam se da si zadovoljna sa svojom mukom hehehe, bravo i puno ti pozdrava
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Joj super Kala!!! Čestitam!!! Ipak su ono bili pravi trudovi.
Meni danas opet koma- neka groznica me tresla neko vrijeme, vrti mi se u glavi i opet sam sva bljak. Jedan dan super, drugi koma! I mali je jako miran danas. Očito ja prenosim raspoloženje na njega.
Sortiraj odgovore
Najstariji