Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    13. Svibanj 2015. 10:54

Kala nadam se da to jesu pravi! Ja više ništa sa sigurnošću ne mogu tvrdit jer sam već i sama mislila da imam prave trudove one dvije noći kad nisam spavala zbog bolova a ono ujutro ništa. Ono što cure kažu istina je- ako ne postaju češći najvjerojatnije su samo pripremni. A meni nakon pravih pukne vodenjak nakon nekog vremena pa sam tako znala da je to to. Bilo bi super da krene. Bar iz moje perspektive jer ja ću već bit luda ako dođem do termina. I ovako sam živčana ko pas i dođe mi da nekog ubijam. Čak mi se ne da ni sa dragim mazit- a to je znak da sam stvarno u k*******. Oprostite na izrazu al do kraja se od mene može svašta očekivat!

crvenokosa
    13. Svibanj 2015. 11:23

Marlameri ja te potpuno razumijem i koliko me bilo strah da ću rodit ranije, toliko me sad strah da ću prenjeti.

deverika
    13. Svibanj 2015. 14:23

oj! oj! evo mene s pregleda prohodna 2 cm. Nego dr. zabrinjava moja visina odnosno nizina i težina bebe... bebač je jako veliki pa bi možda mogla na carski a ja to ne želim... malo sam zabrinuta... ostalo je sve super... plodna voda super, bebo je super i ja sam super!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Marlameri
    13. Svibanj 2015. 16:26

Deverika a tko te je pregledavao? Jer neki od njih naprave paniku bezveze. Moj doktor Šegregor je inače dosta oprezniji od drugih i kad sam ostala u bolnici jer sam bila otvorena, drugima to nije bilo strašno a on me stalno upozoravao da moram mirovat. Imam dojam da nekad radije preuveliča nego da se nešto zakomplicira što i nije tako loše.

deverika
    13. Svibanj 2015. 18:23

Pregledavao me doktor Trubarac. Rekao je da dobro izgledam. Jedino sam u mokraći imala povišen šećer, nije mi bilo jasno kak, a ovo sve super. naručena sam za utorak opet na pregled (ako ga dočekam u komadu).
    crvenokosa ma ja bi da još malo pričeka hehe... mislim da mi je krajnje vrijeme torbu spakirati.... jaoooo!
    ma ne pitaj frajer ima 4050g!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

marea
    13. Svibanj 2015. 20:19

Curke drage, evo da vam javim. 07.05. dosla.je na svijet prekrasna Iris.
    Puse svima :)

kiki2906
    13. Svibanj 2015. 20:34

Hej hej....
    Eto i ja bila na pregledu..otvorena sam 3 prsta i sve ostalo je ok..bebolina ima 3060...ctg uredan uzv uredan i reko mi doktor kontrola za tjedan dana osim ak ne rodim u međuvremenu 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

marea
    13. Svibanj 2015. 21:33

U 16 pukla voda, u 20 i 25 sve bilo gotovo :) Jedino me drip namucio jako, ali sve u svemu proslo jako dobro. Malena je bila 51 dugacka te 3390 teska.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.