Vjerujem ti buba..kad ti je termin i di ćeš roditi??
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Pratim vas i ja al rijetko pisem jer je to uglavnom preko moba pa me izbacuje 155 puta :)
Ja odbrojavam dane do susreta,slijedeci tj sam na pregledu pa cu valjda na dogovor u rodiliste ,curka je jos na zadak. Zadnjih dana mi je nekako sve tesko i bolno,samo bi u vodoravni :)
Arlena, to je taj problem zbog kojeg smo mi od lani presli na fb ko ga koristi. Lakse, brze i jednostavnije...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare pa mogle bi i mi tako.
Kako ste? Ja noćas samo jednom išla na wc za razliku od inače i spavala relativno dobro.
A eto od danas sam 38 tjedana. I dolazim u napast da počnem jest ljute papričice, kupat se u toploj vodi (inače se samo tuširam) i napadat na muža- koliko mogu da to već što prije krene.
Kala sad vidim da ti je danas termin. Jel ima šta novoga kod tebe?
Jutro..
Evo nesto pocelo.. bit ce da su to neki lazni trudovi ili kontrakcije sta ja znam, dolazi u nepravilnom ritmu razne duzine i prilicno jako boli, kao jedan jako bolan menstrualni grc.. boli skoro da me oblije znoj onako bas jako...
Jel vama koje imate te kontakcije tako?
Ako jos potraje ic cu danas na pregled, ako prode sacekat cu sutra kad me gin narucila..
Mene tako zna bolit. Ili to ili se stvrdne trbuh ja krenem mjerit ono vec prode bol. Ugl dok je nepravilno i ne pojacava se postupno, nema iscjedka i pl vode, lezi doma i opusti se fino.
Marlameri, sta se mene tice mozemo...😀 ko oce lipo mi se na fb javi ili ovdi ostavi ime da ga dodam.. sta se mene tice, ja ne zelim jos rodit...
Kala, sritno ako to bude to..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Jutro
Ja se probudila ujutro otečenih prstiju na ruci, do sad nisam baš oticala.
Sortiraj odgovore
Najstariji