Evo me s novim izvještajem, trudovi su se smirili tek sad ujutro. Cijelu noć su me mučili i bilo mi je i muka i slabo i imala sam čišćenje jer sam par puta bila na dugoj nuždi i samo sam čekala da mi pukne vodenjak ali ništa. Sad kad sam ustala iz kreveta nemam više nikakvih tegoba osim što sam živčana jer se nisam naspavala, a idem u svatove danas. Samo ne mogu vjerovati da mi je ovo treći porod, a ja pojma nemam šta se događa kao da je prvi. Znam da su trudovi jer drugačije bole od bh kontrakcija. Bilo me i frka da se mali ne zaglavi pa da se nešto ne zakomplicira, a blesavo mi je ić u bolnicu a ne znam šta bi im rekla jer bi im vjerojatno bilo čudno da žena koja rađa 3. put nema pojma dal je porod krenuo.
Marlameri, nema ti sta bit glupo, pa nije svaki porod isti... Ti lipo nocas iza ponoci dodji u rodiliste kad se nejedes, napijes i ispleses...iako se nadam da ces jos koji dan izdrzat..
Ja san sinoc pravila tortu pa me posli malo bolilo, samo sam rekla nemoj da krene, jos mi je rano... a kad smo kod toga, moj prvi porod ti je krenija s bolom jajanika ka menstrualni bolovi pa ja nisam kontala da je to to, dok nije pukla voda... Sretno!
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Jutro
Ja noćas imala isto menstrualne bolove od 3 ujutro do 6 i onda sam zaspala.
Dare vidjet ću kako će se razvijat situacija dalje. Sad mi je ok samo mi je muka. A čitala sam po forumima da su neke žene i danima prije poroda imale bolove. Samo meni su to bili baš ko trudovi jer su me i leđa bolila i tvrd mi je bio trbuh. A mislim da je već sad ok ako rodim? Ti si rodila u 36 tjednu koliko se sjećam a ja sam sad već blizu 38 pa je to valjda u redu?
Crvenokosa očito se nešto sprema. A lakše mi je kad vidim da nisam jedina. Ja odmah pomislim da nešto nije u redu i uplašim se kako će to djelovat na bebu. Pratimo razvoj situacije dalje.
Uh vidim ja da je nekima bilo "veselo" nocas..
Ja do sad nisam imala lazne trudove tako da vjerujem da ih ne bi znala prepoznat.. mislim da nikom ne treba bit bed ako nije siguran ic do bolnice pa vidjet u cemu je rijec...
Marlameri probaj odmorit do svadbe da ti bude sto vise odmornija...
Kod nas danas toplo i sparno od jutra, bit ce to tezak dan...
Marlameri, da, prvje izasa u 36+1/2tt trudnoce..bitno je da prodje 37tt, onda vise nije nedonosce. Samo se ti lipo zabavi danas, pa onda kako bude. Mene samo prepone bole i kuk desni al stvarno malo pretjerujem sa setnjom..sta cu kad je napokon doslo lipo vrime kakvo volim. Sve se mislin spustit do plaze al ne mogu sa mojom zviri jer bi on odma uletija u more, a tajo nam ide na utakmicu...
Drage zenice evo da vam se pohvalim da je 27.04. U 23:35 h Na svijet dosao moj drugi sincic Filip , sa 3380g i 49 cm! Porod vrlo brz i lagan te pusteni vec 1.5. Kuci! Sad uzivamo u zagrljajima i mazenju! :)
Cesttike mimi1989
Sortiraj odgovore
Najstariji