Jutro
Meni noć prošla bez ustajanja na WC, bez menstrualnih bolova, kako sam legla tako sam se digla
Marlameri jesi se naplesala na svadbi?
Mimi 1989 čestitke od srca!!!!!!
Crvenokosa pa nisam baš plesala polku i kolo ali dvokorak jesam, čak sam se čudila samoj sebi kako mogu još plesat. A zanimljivo je to da me od svega jučer jedino guzica bolila od sjedenja. Sve drugo bilo ok. A svi su se brinuli da se ne porodim u svatovima, snimatelj je čak pripremio jednu memorijsku karticu u slučaju da se krenem porađat da može snimat! Uglavnom dobra stvar je da se nisu svi zgražali na mom ogromnom trbuhu i govorili mi kak sam ogromna.
A smiješno mi je to što sam jučer stvarno od jutra bila na nogama i aktivna, još ni spavala nisam a ništa me ne boli. A ima dana kad više ležim nego što hodam pa me sve boli! Tak da očito moram plesat i kretat se pa neću imat bolove!
Mimi cestitke na rodenju!!!
Marlameri znaci pronasla si recept da se bolje osjecas i da ne boli ;-)
Ja po starom dio noci nisam spavala al to mi je vec normalno..
Drugo mi je jos ok, nista posebno me ne boli iako niti nista posebno ne radim.. sve laganini a nemam ni puno sta radit.. malo zalijem cvijece malo po kuci cak i do ureda idem po par sati tako da s obzirom da bi mi termin trebao bit u sri mi je ok...
Kako vi, kako provodite nedelju?
Uh zene, meni je danas tlak u malom noznom prstu...ove nagle promjene vrimena ce me dotuc, ipak san ja zena u godinama... i danas sam spremila dio stvari u torbu za rodiliste...kakva je situacija kod vas glede toga?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Mimi cestitke tebi i bebici!
Torba spakirana ima 2 tjedna!
Mi se evo dosađujemo, malo smo uzivali u domacim jagodama sa slagom
Bebolina je jako nisko, kaze doktor da je napipao glavicu, e sad neznam!
Jer je bas aktivna mislim da nece skoro pa sam nestrpljiva, dok npr.jucer su me bolila leda i jajnici i mislila sam-nemoj bebo josss, nebi ja ipak
Ja ovaj put nisam pakirala zbog predostroznosti... prosli put mi je bila spakirana u 35tt. A moglo bi to brzo bit kad je bol u ledjima...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare ne spominji godine. Ipak sam ja najstarija ovdje- 37 i vjerojatno ću bit i u rodilištu. I ja sam se držala tvog iskustva pa sam torbu spakirala tek kad sam ušla u 36 tjedan iako nisam baš još sve. Moram si kupit još vodu, sok i nešto za grickanje. Al za to još imam vremena.
Vmnina a ja bi već sad iako imam još 16 dana. A evo i kod mene opet bolovi, cijelu noć i menstrualni i u leđima ali bez grčenja trbuha. I traju još. Sva se preznojavam od njih. Boli baš grozno. Ali danas još ne mogu rodit jer moram posadit cvijeće i još otići na posao. E kad bi to tak išlo ko naručeno kad se mi sjetimo. Samo me strah da ću prenijet. Ta mi se ideja ne sviđa.
Sortiraj odgovore
Najstariji