Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    10. Svibanj 2015. 09:47

Jutro 
    Meni noć prošla bez ustajanja na WC, bez menstrualnih bolova, kako sam legla tako sam se digla 
    Marlameri jesi se naplesala na svadbi?

Marlameri
    10. Svibanj 2015. 10:42

Mimi 1989 čestitke od srca!!!!!!
    Crvenokosa pa nisam baš plesala polku i kolo ali dvokorak jesam, čak sam se čudila samoj sebi kako mogu još plesat. A zanimljivo je to da me od svega jučer jedino guzica bolila od sjedenja. Sve drugo bilo ok. A svi su se brinuli da se ne porodim u svatovima, snimatelj je čak pripremio jednu memorijsku karticu u slučaju da se krenem porađat da može snimat! Uglavnom dobra stvar je da se nisu svi zgražali na mom ogromnom trbuhu i govorili mi kak sam ogromna.
    A smiješno mi je to što sam jučer stvarno od jutra bila na nogama i aktivna, još ni spavala nisam a ništa me ne boli. A ima dana kad više ležim nego što hodam pa me sve boli! Tak da očito moram plesat i kretat se pa neću imat bolove!

• kala3
    10. Svibanj 2015. 10:58

Mimi cestitke na rodenju!!!
    Marlameri znaci pronasla si recept da se bolje osjecas i da ne boli ;-)
    Ja po starom dio noci nisam spavala al to mi je vec normalno..
    Drugo mi je jos ok, nista posebno me ne boli iako niti nista posebno ne radim.. sve laganini a nemam ni puno sta radit.. malo zalijem cvijece malo po kuci cak i do ureda idem po par sati tako da s obzirom da bi mi termin trebao bit u sri mi je ok...
    Kako vi, kako provodite nedelju?

• kala3
    10. Svibanj 2015. 15:19

Je je Crvenokosa prvo pa curica ;-)

Dare12
    10. Svibanj 2015. 19:32

Uh zene, meni je danas tlak u malom noznom prstu...ove nagle promjene vrimena ce me dotuc, ipak san ja zena u godinama... i danas sam spremila dio stvari u torbu za rodiliste...kakva je situacija kod vas glede toga? 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Vmnina
    10. Svibanj 2015. 19:48

Mimi cestitke tebi i bebici!

Torba spakirana ima 2 tjedna!
    Mi se evo dosađujemo, malo smo uzivali u domacim jagodama sa slagom
    Bebolina je jako nisko, kaze doktor da je napipao glavicu, e sad neznam!
    Jer je bas aktivna mislim da nece skoro pa sam nestrpljiva, dok npr.jucer su me bolila leda i jajnici i mislila sam-nemoj bebo josss, nebi ja ipak

Dare12
    10. Svibanj 2015. 20:30

Ja ovaj put nisam pakirala zbog predostroznosti... prosli put mi je bila spakirana u 35tt. A moglo bi to brzo bit kad je bol u ledjima... 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    11. Svibanj 2015. 06:47

Dare ne spominji godine. Ipak sam ja najstarija ovdje- 37 i vjerojatno ću bit i u rodilištu. I ja sam se držala tvog iskustva pa sam torbu spakirala tek kad sam ušla u 36 tjedan iako nisam baš još sve. Moram si kupit još vodu, sok i nešto za grickanje. Al za to još imam vremena.
    Vmnina a ja bi već sad iako imam još 16 dana. A evo i kod mene opet bolovi, cijelu noć i menstrualni i u leđima ali bez grčenja trbuha. I traju još. Sva se preznojavam od njih. Boli baš grozno. Ali danas još ne mogu rodit jer moram posadit cvijeće i još otići na posao. E kad bi to tak išlo ko naručeno kad se mi sjetimo. Samo me strah da ću prenijet. Ta mi se ideja ne sviđa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.